bende de halsizlik var canım.
ek olarak kendimi mod olarak iyi hissetmiyorum. bebeğimin sağlığı için sürekli endişeleniyorum. doktor muayenelerimizde doktor hep iyi bulgular söyledi, haftalık takip ediyor iken en sonki randevumu 3 hafta sonraya verdi o yüzden. ama içimdeki paniği yenemiyorum. bi hevesle bebek eşyası bakamıyorum korkuyorum. cumartesi günü dilim döndüğünce dualar okudum kendime, ağladım, Allah'a dua ettim içimdeki bu sıkkınlığı alsın, bebeğime sağlık versin, kalbi durmasın atsın diye. bir nebze hafifledim. içimdeki korkuyu yenmek için, burada benimle aynı süreci yaşayan annelerle paylaşımda bulunabilmek için hamilelik forumuna geldim. pazartesi günü açar açmaz 2 annenin kalp durması nedeniyle kaybını okudum ve başa döndüm resmen. bilmiyorum ne yapmalıyım. dün akşamdan beri elim hep karnımda, sert mi yumuşak mı anlayabilir miyim acaba diye. ben belirtileri de öyle fazla fazla yaşayan bir hamilelik geçirmediğim için aklım karışıyor. belki kussam, bulantılarım olsa orada olduğunu anlicam ama hiç yaşamadım. nitekim bazı kayıplarda öğrenene kadar belirtileri devam eden anneler var, sanırım o da bir kriter değil. bir dahaki randevum ayın 28'inde. salak bir sebep uydurup doktora gitsem mi ya da nasıl sakinleşebilirim bilmiyorum ben