2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Çalışmaya ara vermeseydim totom arada da olsa sandalye görürdü diyorum bazen:KK45:
Son 3 ay deli enerji geliyor, şimdi bir umut son ayları bekliyorum :spor:

ay canım valla bilmiyorum yemek yapmaya bile enerjim yok evde 1. trimester bitsin artık enerji patlaması yaşamak istiyorum :işsiz::işsiz::işsiz:

ilk hamilelgim cok kötü hayal ediyordum kendimi ama sadece uyku hali basndan beri başka hic bir sey yok. Bir kere bile midem bulanmadı. Ama iste halsizlikkk. Hic bir sey yapmdan uyumak istiyorum

aman canım maşallah de ben oğlumda haftanın 3 günü serumla yaşadım bunda o kadar değil şükür ama çalışınca yoruyor işte bütün gün esniyorum oğlumda uyku hali yapmıyordu pek

aman canım maşallah de ben oğlumda haftanın 3 günü serumla yaşadım bunda o kadar değil şükür ama çalışınca yoruyor işte bütün gün esniyorum oğlumda uyku hali yapmıyordu pek
bünye meselesi sanırım canm :) benim eltimde ilk 4 ay sadece hasta gibi yatar. Kafasını bile kaldramaz. Canm birde kızlar annelerine ceker derler hep. Benim annemde hic bilmemis.

Çalışmaya ara vermeseydim totom arada da olsa sandalye görürdü diyorum bazen:KK45:
Son 3 ay deli enerji geliyor, şimdi bir umut son ayları bekliyorum :spor:

ablamın da 20 aylık bir oğlu var bir tane daha mı tövbe diyor:KK70:her regli geciktiğinde panik oluyor. ben sizleri cesaretinize hayranım benim hiç olmadığından bilemiyorum şimdi 3 tane istiyorum ama birini bir doğursam hayırlısıyla :KK70:gördüğüm kadarıyla gerçekten zor dakika durmuyor siz birde hem hamilesiniz hem koşuşturuyorsunuz uyuyamıyorsunuz oturamıyorsunuz Allah sizlere 2 kat yardım etsin inşallah

ablamın da 20 aylık bir oğlu var bir tane daha mı tövbe diyor:KK70:her regli geciktiğinde panik oluyor. ben sizleri cesaretinize hayranım benim hiç olmadığından bilemiyorum şimdi 3 tane istiyorum ama birini bir doğursam hayırlısıyla :KK70:gördüğüm kadarıyla gerçekten zor dakika durmuyor siz birde hem hamilesiniz hem koşuşturuyorsunuz uyuyamıyorsunuz oturamıyorsunuz Allah sizlere 2 kat yardım etsin inşallah
Doğumdan sonraki 3. Gün falandı sanırım anneme dedim insan bu eziyeti 2. Kez nasıl bir şuursuzlukla ister ki?:KK53: Ameliyatlıyım, uyuma özelliği olmayan bir bebek, of kabus dolu 75 gün geçirmiştim neredeyse hiç uyumadan.
Şimdi kızım 1,5 yaşında bile değil ve 2.yi istedim hem de şuurum açıktı :KK53:
Yaşım ufak olsa 3 yıl falan beklerdim sanırım, şimdi yaptığım uçan uçağa kafa atmak gibi:confused:
Ama baktım hazır işe ara vermişim, yaşlar da geçiyor ve yaşlı anne babalarız yarın öbür gün biz göçer gideriz ama onun hayatta bir kardeşi olsun diye istedik, çok şükür nasip oldu.
Amin canım , Allah hepimize sağlık versin, elbet geçiyor yorgunluk onların kokusuyla bir gülümsemesiyle.

ayy ne güzel bir an bilio musun? Daha cok hissediosun kalp atslarından sonra annelik duygusunu :) hayrlısı olsun inşallah :)
ben o anın keyfini o anda çıkaramıyorum ya:kızgın:sedyeye her seferinde stresle korkuyla yatıyorum kalp atışını duyuyorum ama şok anı olur kendine zor gelirsin ya üstümü toplayıp doktorum yanından çıkarken kendime geliyorum:KK45:şok anı o zaman geçiyor gözlerim doluyor şükrediyorum:dua:

bende de halsizlik var canım.
ek olarak kendimi mod olarak iyi hissetmiyorum. bebeğimin sağlığı için sürekli endişeleniyorum. doktor muayenelerimizde doktor hep iyi bulgular söyledi, haftalık takip ediyor iken en sonki randevumu 3 hafta sonraya verdi o yüzden. ama içimdeki paniği yenemiyorum. bi hevesle bebek eşyası bakamıyorum korkuyorum. cumartesi günü dilim döndüğünce dualar okudum kendime, ağladım, Allah'a dua ettim içimdeki bu sıkkınlığı alsın, bebeğime sağlık versin, kalbi durmasın atsın diye. bir nebze hafifledim. içimdeki korkuyu yenmek için, burada benimle aynı süreci yaşayan annelerle paylaşımda bulunabilmek için hamilelik forumuna geldim. pazartesi günü açar açmaz 2 annenin kalp durması nedeniyle kaybını okudum ve başa döndüm resmen. bilmiyorum ne yapmalıyım. dün akşamdan beri elim hep karnımda, sert mi yumuşak mı anlayabilir miyim acaba diye. ben belirtileri de öyle fazla fazla yaşayan bir hamilelik geçirmediğim için aklım karışıyor. belki kussam, bulantılarım olsa orada olduğunu anlicam ama hiç yaşamadım. nitekim bazı kayıplarda öğrenene kadar belirtileri devam eden anneler var, sanırım o da bir kriter değil. bir dahaki randevum ayın 28'inde. salak bir sebep uydurup doktora gitsem mi ya da nasıl sakinleşebilirim bilmiyorum ben :KK43:
Bu düşünceler seni sadece yorar hiç bir faydası olmaz
Hayatımızda iyi kötü bir çok şey ile karşılaşıyoruz
Şuan bebeğin karnında endişeleniyorsun ama İnan doğduktan sonra daha zor hayata hazırlamak iyi bir insan olması merhametli vicdanlı düzgün hayırlı bir evlat olması bunlar çok daha endişe verici
Bizim bile 1 saat sonra ne olacağımız belli değil
Acabalarla yaşanmaz endişeler gereksizdir elimizde olmayan durumlar için ne yapsak boş hayatı akışına bırakmak lazım
Şuan en güvenli yerde bebeğin yiyecek ekmeği varsa bu dünyaya gelecek
Ben ilk hamileliğimde 3 ay kanama yaşadım doktorum ne ilaç yazdı ne de bi tavsiyede bulundu dinlen vs gibi
Dediği kese gayet sağlıklı hiç bişey olmaz istersen bi ton kaldır yine bişey olmaz bende gayet olağan davrandım hiç dikkat etmedim yediklerim hariç
Demem o ki eğer olacağı varsa pamuklara sar sarmala olacağı varsa olacak
Ömrü varsa ne olursa olsun hayatta kalacak

Doğumdan sonraki 3. Gün falandı sanırım anneme dedim insan bu eziyeti 2. Kez nasıl bir şuursuzlukla ister ki?:KK53: Ameliyatlıyım, uyuma özelliği olmayan bir bebek, of kabus dolu 75 gün geçirmiştim neredeyse hiç uyumadan.
Şimdi kızım 1,5 yaşında bile değil ve 2.yi istedim hem de şuurum açıktı :KK53:
Yaşım ufak olsa 3 yıl falan beklerdim sanırım, şimdi yaptığım uçan uçağa kafa atmak gibi:confused:
Ama baktım hazır işe ara vermişim, yaşlar da geçiyor ve yaşlı anne babalarız yarın öbür gün biz göçer gideriz ama onun hayatta bir kardeşi olsun diye istedik, çok şükür nasip oldu.
Amin canım , Allah hepimize sağlık versin, elbet geçiyor yorgunluk onların kokusuyla bir gülümsemesiyle.
aynen bende yaş geçmeden 2. olsun isterim kardeşi mutlaka olmalı ama nasip tabi:KK200:

Back