2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben kullandım canım geçen gün iki kez aldım
Ağır ateşli grip geçirdim günde 3 tane ye kadar içiliyormuş

bende bu sabaha direk bulantı ve kusmaylabaşladım allahtan dr bulantı için hap verdi de ona başlıcam artık bugün inş iyi gelir

Ben kullandım canım geçen gün iki kez aldım
Ağır ateşli grip geçirdim günde 3 tane ye kadar içiliyormuş

Günaydın hamisler
Bnde sabah bulantıları olsa da henüz kusmalar başlamadı ama çok çabuk acıkıyorum daha erkendi sanki midem hiç boş kalmasın istiyorum
Sabah bulantısı dediğin şey hani bölr kusacak gibi gelip giden şeyse evet bende bu sabah yaşadım. Ama kusmadım yani böle bi gitti geldi

ben en azından bebeğimizin bu mini minicik zamanlarında vücuduma ilaç almama taraftarıyım hamilelikte kullanılabilen ilaçlar olsa dahi... diş etin için 1 fincan suya 1 çay kaşığı tuz ve 1-2 damla sirke koyup gargara yapmanı öneririm bende çok ağır grip oldum 1 gün yattım işe gelemedim hala tam atlatmış değilim ama önceki günlere nazaran daha iyiceyim şükür portakal ye canım elma ye ayrıca limonlu su iç inşallah iyileşirsin

Bu arada birşey sormak istiyorum göğüsleriniz kaşınıyormu ve ayrıca ara ara adet ağrısı gibi kasıklarınız ağrıyormu. Bende ara ara ağrı oluyor. Ama leke vb bişi yok şükür
benim dün yine başladı adet gibi sancılarım hafif kasık ağrılarım senin haftandayken hele çok normal vücut hamileliğe alışıyor leke gelirse de hiç korkma doktorunu ararsın anlatırsın

Sabah bulantısı dediğin şey hani bölr kusacak gibi gelip giden şeyse evet bende bu sabah yaşadım. Ama kusmadım yani böle bi gitti geldi
Evet cnm aynen öyle bişey geliyo ama hemen kesiliyor sanırım ileri ki haftalarda bizde arkadaşlar gibi olucaz gelicek ve kalıcı olacak

Sanki kusarsam bebek gelişio gibi düşünüyorum. Saçma ama napim içim rahatlıyo :) utanmasam gidip beta hcg baktıracam hala
bende ilk bulantılarım da aynı şeyi düşünüyordum bebeğim annesine sinyal veriyor anne ben iyiyim büyüyorum diyor diye düşünüyordum ama bulantılar öğürmeye kusmaya geçince can sıkıcı hal alıyor malesef. hele dün karnımı adam akıllı doyumuşum oh diyip dinlenirken bir anda istifra etmem bütün sinirimi bozmuştu

Bu arada birşey sormak istiyorum göğüsleriniz kaşınıyormu ve ayrıca ara ara adet ağrısı gibi kasıklarınız ağrıyormu. Bende ara ara ağrı oluyor. Ama leke vb bişi yok şükür
Senle ayniyiz canim benim adetten beri kasik agrim oluyor batma gibi hic rahat degilim goguslerim şiş ve pembe lekelenmem vardi kahverengiye döndü normal yani bu belirtiler benim ikizlerim olacak daha yogun hissedilir diyorlar ama pek bir sey yok bende. Bulantim yok sadece sudan midem bulaniyor ama yine de icmeye calisiyorum.

Kızlar günaydınnn :)
Bayagidir ugrayamadim ama ne güzel yeni haberler var topigimizde :)
Kalp atışı duyanlar, yeni hamişler,topigimizin ikinci ikizleri ,şimdiden bebiş fotoları :)maşallah. ..Hayırlı olsun arkadaşlar hepinize :)
Tüm bekleyişlerimiz hayırlara çıksın inşallah !

Arkadaşlar bide sağlık ocağında gebelik takibinde neler yapılıyor. Orada da muayene yapılıyor mu?bugün arayip cagirdilar da beni ...

Arkadaşlar bide sağlık ocağında gebelik takibinde neler yapılıyor. Orada da muayene yapılıyor mu?bugün arayip cagirdilar da beni ...
Evet cnm boy kilo tlve asi takibin yapiliyor kullanman gereken ilaçları söylüyo tavsiyeler veriyor kafana takılan bi konu olurda yardımcı oluyorlar ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…