• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bu arada idrar tahlilinde squamous epitel (yassı epitel) hücreleri fazla çıkan varmı aranızda arkadaşlar ? ??
Ben 6+2 de idrar yaparken yanma ve idrarda kan şikayetiyle acile gittim. Yassı epitel ve lökosit fazla çıktı. Doktor tek kullanımlık munorol saşe verdi. Gece yatmadan önce kullanilan toz bir ilac. Sabaha kadar karnimda fırtınalar koptu, 2 gün de çok afedersin ishal durumu oldu. Sonrasinda sikayetlerim geçti. Geçen hafta yaptığım testim de temiz çıktı. O kadar acı duyarken tek kullanımda iyileşmek benim için mucize oldu gerçekten.

Ben 6+2 de idrar yaparken yanma ve idrarda kan şikayetiyle acile gittim. Yassı epitel ve lökosit fazla çıktı. Doktor tek kullanımlık munorol saşe verdi. Gece yatmadan önce kullanilan toz bir ilac. Sabaha kadar karnimda fırtınalar koptu, 2 gün de çok afedersin ishal durumu oldu. Sonrasinda sikayetlerim geçti. Geçen hafta yaptığım testim de temiz çıktı. O kadar acı duyarken tek kullanımda iyileşmek benim için mucize oldu gerçekten.
Canım geçmiş olsun. bende yanma ishal vs hiç bir şey yok. Ama dün tahlil sonuçlarımı aldım. İdrarda diğer hersey normal bi yassı epitel en fazla 5 olmalıyken 9 çıkmış .Allah korusun internetten biraz bakayım dedim yok rahim ağzı kanseri fln diyor :/canım sıkıldı yok artık dedim kapattım. Ama Dr a randevum da taa 6 nisanda :/
Dr sana yassı epitel ile ilgili böyle tehlikeli şeyler soylemedi değilmi ? ?:(

Arkadaşlar bide sağlık ocağında gebelik takibinde neler yapılıyor. Orada da muayene yapılıyor mu?bugün arayip cagirdilar da beni ...
haftan daha çok düşük daha önce kayıt yaptırdığın için mi çağırdılar acaba:KK64:ben yarın kalp atışlarını duyunca gidip kayıt yaptıracağım. yoksa kayıt yaptırmadan hamile olduğumuzu nerden biliyorlar aramaları falan ilginç geldi bana

Canım geçmiş olsun. bende yanma ishal vs hiç bir şey yok. Ama dün tahlil sonuçlarımı aldım. İdrarda diğer hersey normal bi yassı epitel en fazla 5 olmalıyken 9 çıkmış .Allah korusun internetten biraz bakayım dedim yok rahim ağzı kanseri fln diyor :/canım sıkıldı yok artık dedim kapattım. Ama Dr a randevum da taa 6 nisanda :/
Dr sana yassı epitel ile ilgili böyle tehlikeli şeyler soylemedi değilmi ? ?:KK43:
Canım ishali yapan kullandığım ilaçtı. Söylediğin şekilde bişey olması için yassı epitel sayısının çok daha fazla olması gerekiyor diye biliyorum. 9 düşük bir rakam canim ama doktorun daha iyi bilir tabi. Benim tahlilim evde canim, yassı epitel bende de yüksekti ama kaçtı tam olarak hatırlamıyorum, akşam bakar yazarım canım. Doktor bakar bakmaz aa tamam çok yüksek değilmiş dedi ve söylediğim ilacı yazdı.

haftan daha çok düşük daha önce kayıt yaptırdığın için mi çağırdılar acaba:KK64:ben yarın kalp atışlarını duyunca gidip kayıt yaptıracağım. yoksa kayıt yaptırmadan hamile olduğumuzu nerden biliyorlar aramaları falan ilginç geldi bana
Sağlık ocağında daha önce beta hcg testi yaptirdim ve yüksek çıktığı için arayip sordular canım ;)

Canım ishali yapan kullandığım ilaçtı. Söylediğin şekilde bişey olması için yassı epitel sayısının çok daha fazla olması gerekiyor diye biliyorum. 9 düşük bir rakam canim ama doktorun daha iyi bilir tabi. Benim tahlilim evde canim, yassı epitel bende de yüksekti ama kaçtı tam olarak hatırlamıyorum, akşam bakar yazarım canım. Doktor bakar bakmaz aa tamam çok yüksek değilmiş dedi ve söylediğim ilacı yazdı.
Cok tesekkur ederim canım. ..şükür biraz içim rahatladı vallahi. ..

Sağlık ocağında daha önce beta hcg testi yaptirdim ve yüksek çıktığı için arayip sordular canım :KK66:
hımm anladım canım benim sağlıkocağıyla hiç alakam yok ya dedim gidip hamileliğini bildirmediysen nerden bildiler diye:KK48: sizlerinde sağlık ocakları size uzak mı kardeşime sordum dünyanın bir ucu nerdeyse:kızgın:nasıl saçma bir sistem yapmışlar oturduğumuz semtte olması lazım halbuki:KK43:

Selam kızlar. Çok şükür bulantısız ilerliyorum bakalım herşey yolunda gibi şimdilik benim açımdan. İnşallah hepiniz iyisinizdir birkaç gündür bakamadım.
İzmirli kızlar, hangi hastanelere gidiyorsunuz? Ben şimdilik medikal parka gidiyorum ama çınarlıyı övüyor herkes. Orayamı geçsem acaba? Çok kararsızım

hımm anladım canım benim sağlıkocağıyla hiç alakam yok ya dedim gidip hamileliğini bildirmediysen nerden bildiler diye:KK48: sizlerinde sağlık ocakları size uzak mı kardeşime sordum dünyanın bir ucu nerdeyse:kızgın:nasıl saçma bir sistem yapmışlar oturduğumuz semtte olması lazım halbuki:KK43:
Benim 5 dk lik yürüme mesafesinde canım :)küçük şehrin avantajları işte ;)
Bakalim inşallah tayinimiz çıkmaz. Alıştık biz küçük şehirlerde yaşamaya. Bide bu durumda ev taşı :/

Normalde yakın olması gerekiyo cnm kötü olmuş uzakta olmasi bnm ki çok yakın

Selam kızlar. Çok şükür bulantısız ilerliyorum bakalım herşey yolunda gibi şimdilik benim açımdan. İnşallah hepiniz iyisinizdir birkaç gündür bakamadım.
İzmirli kızlar, hangi hastanelere gidiyorsunuz? Ben şimdilik medikal parka gidiyorum ama çınarlıyı övüyor herkes. Orayamı geçsem acaba? Çok kararsızım
Karataş hastanesine gidiyorum ben canım. bir çok kişiden çınarlı hastanesinin eski güzelliğinin kalmadığını duydum. eskiden gidip doğum yapmış olanlar söylüyorsa pek kulak asma şimdilerde baya bozulmuş diyorlar.hatta kuaförüm de 6 aylık hamile en son o söyledi oğlumda gittim çok memnundum yine oraya başlayayım dedim 2-3 sefer gittim eski memnuniyetim olmadı malesef diye

Ayy ne güzel bulantisiz hamilelik!maaşallah canim...darısı başımıza diyeceğim ama daha şimdiden başladı benim yaa...oğlumda ki gibi olursa yakında şarja baglarlar beni :))

Bu arada birşey sormak istiyorum göğüsleriniz kaşınıyormu ve ayrıca ara ara adet ağrısı gibi kasıklarınız ağrıyormu. Bende ara ara ağrı oluyor. Ama leke vb bişi yok şükür
Şekerim göğüslerim de kaşınıyor, uçları da sizliyor, bel kasık karın ağrısı da oluyor.. Sanırım bunların hepsi yaşamamız gereken şeyler.. Bu arada bildiğim kadarıyla çatlaklar en çok kaşıyınca olur, özellikle kaşınan yerlere catlak önleyici ne kullanmayı düşünüyosan şimdiden sürmeni tavsiye ederim..

Back