• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlar aksam yemegini cok guzel yedim tm yataga geldim kitap okucam diye uzandim mide bulantisi ve yedigim ne varsa cikardim:KK42:simdi birz corba ictim ardindan maden suyu ictim daha iyiyim bir saat bile durmadi yediklerim midemde cok sinir oldum ya:KK34:
evet cok sinir bozucu Allah sabırlık versin hepimize

Sagol lokum :)) ikizler 34. 35. Haftada gelmek isterlermiş bakalim nasil olacak heyecan dorukta :) hepimizin bebisi saglikla gelsin insallah. Senin de bebislerin ikiz gibi olacaklar iyi cesaret etmissin ben edemezdim heralde. Sen mi bakacaksin ikisine de annen ya da kvden gelecek mi yardima?

Annemde 40 gün gece kalma takıntısı var lohusa yalnız bırakılmazmış vs vs kızımda 1 ay kaldı sonra hep ben tek baktım bunda da öyle olur 1 ay ya da 40 gün sonra ben bakarım çünkü ben evlatlarımla tek ilgilenmek istiyorum bakımları bir tek bana ve babasına ait olsun istiyorum

Oğlumun ultrasonuna baktım gerçekten o solda bu arada bişey sorcam umarım anlatabilirim
Bu görüntüde ki hali gerçek sağmı solmu nasıl anlıyorsunuz ayna yanılması gibi değil mi mesela burda sağda görünüyor belki karnımdaki hali solda
PembeLokum PembeLokum

Bu ultrason fotoğrafındaki halime göre sağ ve sol diye biliyorum ben gerçekte dediğin gibi ayna gibi oluyordur o teori doğruysa bu da sağda durduğuna göre kız olabilir :)

PembeLokum PembeLokum ayy ortaya attın bişiler gece gece bana ultrason fotosu arattın ya :KK70:
Kızımın görüntüsüne baktım şimdi hakikaten sağda duruyor, şimdiki de solda:rolleyes:
Canlarım ciğerlerim benim. Sağlıcakla gelsin inşallah:dua:

Bu kızım fotoda çok net değil ama sağda küçücük beyazlık var. Üstüne ölçüm çizgisi gelmiş. Ok işaretini de bilmeyen bir arkadaşıma zamanında kesenin yerini göstermek için eklemiştim, ona takılmayalım. Fotoyu arşivimden buldum da:KK48:

IMG_1403.jpg

Bu da şimdiki minnakım:anneadayı:

17373182_1307223936036451_295115796_o.jpg

Bu arada ikisini karşılaştırdımda bişey farkettim.

Kızımda 6+4 GS: 1,45cm
Şimdikinde 6+3 GS: 1,92cm (haftası küçük GS 50mm daha büyük)
Değerler hep şimdikinde daha yüksek:KK64:

Son düzenleme:
PembeLokum PembeLokum ayy ortaya attın bişiler gece gece bana ultrason fotosu arattın ya :KK70:
Kızımın görüntüsüne baktım şimdi hakikaten sağda duruyor, şimdiki de solda:rolleyes:
Canlarım ciğerlerim benim. Sağlıcakla gelsin inşallah:dua:

Bu kızım fotoda çok net değil ama sağda küçücük beyazlık var. Üstüne ölçüm çizgisi gelmiş. Ok işaretini de bilmeyen bir arkadaşıma zamanında kesenin yerini göstermek için eklemiştim, ona takılmayalım. Fotoyu arşivimden buldum da:KK48:

Eki Görüntüle 1974069

Bu da şimdiki minnakım:anneadayı:

Eki Görüntüle 1974071

Bu arada ikisini karşılaştırdımda bişey farkettim.

Kızımda 6+4 GS: 1,45cm
Şimdikinde 6+3 GS: 1,92cm (haftası küçük GS 50mm daha büyük)
Değerler hep şimdikinde daha yüksek:KK64:
Maşallah canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :anneadayı:

Kızlar geçen hafta keseyi gördüm yarın bebeği görmek için gideceğim kalp atışları için erken mi bilemiyorum. Yarın 6+3 olacak. İlk bebeğimi kalbi atmadığı için kaybettim. Çok korkuyorum bana dua eder misiniz her şey yolunda gitsin inşallah
Duyarsın inşallah bende 6+3de duydum

Kızlar hatırlarsanız ben kan uyuşmazlığı konusunda indirect choombs testi yaptirmistim ve pozitif çıkmıştı. Doktorum bugün titrasyon ve antikor tanımlama istedi. Tahlil sonuçlarina netten baktım. İnternetten okuduğum kadarıyla şu anda sorun yok. Yarın sabah doktoruma gostericem. Dua edin benim için, yarın doktor saglikli bir gebelik desin ne olur :dua:
canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Kızlar geçen hafta keseyi gördüm yarın bebeği görmek için gideceğim kalp atışları için erken mi bilemiyorum. Yarın 6+3 olacak. İlk bebeğimi kalbi atmadığı için kaybettim. Çok korkuyorum bana dua eder misiniz her şey yolunda gitsin inşallah
canım 1 hafta daha bekle istersen kalp atışı için
Kizlar aksam yemegini cok guzel yedim tm yataga geldim kitap okucam diye uzandim mide bulantisi ve yedigim ne varsa cikardim:KK42:simdi birz corba ictim ardindan maden suyu ictim daha iyiyim bir saat bile durmadi yediklerim midemde cok sinir oldum ya:KK34:
öffff bulantı işi çok kötü
benim kızımda bulantım çok fazlaydı ama bunda çooooook az

Selam arkadaşlar,
Yeni hamileliğini öğrenenler, kalp atışlarını duyanlar, ikiz annesi olacaklar tebrikler :)
Doktora gidecek olanlarda hayırlı haberler alsın inşallah.
Ben bunaldım artık sürekli uyku hali halsizlik bişey yapmak istememek, istifra şuanlık daha yok ama bulantı arada bir oluyor kokulara hassasiyet devam ediyor. En büyük problemim sanırım yiyorum ama doymuyorum 5 dk bile tutmuyor tokluk. Anlamıyorum ne yapacağım ilk hamileliğimde böyle bişey yaşamadım yaşayan arkadaşlar neler tavsiye edersiniz?
canım yemek işi bende de sorun
dün tam 3 tabak spagetti yedim ki normalde ben 1 tabakla doyarım

Gunaydin hanimlar :)) yahu dedim ki bizimki kesin ortadadir baktim ortada valla :KK70:daha cok minik belki ondandir :KK68:
günaydın canım

günaydın kızlar
bulantısız sabah ne güzel bir sabahtır:KK200::nazar:
günaydın canım
inşallah günün devamında da bulantın olmaz

Günaydın kızlar benimde malesef bulantılarım var .İstahsızlık vardı gene canım birsey istemiyor zorlada olsa birseyler yiyorum ama sanki birsey yememiş gibi hissediyorum aclık hissediyorum normal mi acaba

Arkadaşlar hepinize günaydın günlerdir grip ve dış Eti sancısından uyuyamıyorum doktorum parol verdi cok Ağrı'n olursa diye ama almadım henüz içinizde parol kullanan oldu mu zararsız dense de içim rahat değil

Back