• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Hasatvakti Hasatvakti haydi inşaallah sağlıcakla gelişir ikizlerin ne güzel olur Kasım annesi değil Ekim annesi olursun sen:)
Sagol lokum :)) ikizler 34. 35. Haftada gelmek isterlermiş bakalim nasil olacak heyecan dorukta :) hepimizin bebisi saglikla gelsin insallah. Senin de bebislerin ikiz gibi olacaklar iyi cesaret etmissin ben edemezdim heralde. Sen mi bakacaksin ikisine de annen ya da kvden gelecek mi yardima?

Rabbim yardımcın olsun insallah bebisinin kalp atıslarini duyarsin kucagina almayi da nasip etsin rabbim bende 6+3 de duymustum kalp atisini ama cok az vajinal muayenede normal muayene icin bilemiyorum erken olup olmadigi konusunda bisey diyemicem ama iyi düsun iyi olsun stres yapma kendine insallah bebisin seninledir.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun doktora kadar saatler geçmez artık bi kere görsem o kalbin attığını dünyalar benim olacak..

Kızlar geçen hafta keseyi gördüm yarın bebeği görmek için gideceğim kalp atışları için erken mi bilemiyorum. Yarın 6+3 olacak. İlk bebeğimi kalbi atmadığı için kaybettim. Çok korkuyorum bana dua eder misiniz her şey yolunda gitsin inşallah
Canim diger kaybin icin cok uzuldum bu sefrkini insallah duyarsin doktor mu cagirdi. Biz hep 7+larda gidiyoruz. Birde ozel olmazsa kalp atisi duymadigin bebeginde belirtin var miydi gogus sizisi mide bulantisi kusma gibi. Yani hersey basladigi gibimiydi?

IMG_3415.JPG PembeLokum PembeLokum bi bakarmısın canım ;)

Oğlumun ultrasonuna baktım gerçekten o solda bu arada bişey sorcam umarım anlatabilirim
Bu görüntüde ki hali gerçek sağmı solmu nasıl anlıyorsunuz ayna yanılması gibi değil mi mesela burda sağda görünüyor belki karnımdaki hali solda
PembeLokum PembeLokum

Bende deneyim maden suyunu ya bulantı Yok ama sanki herşey boğazımda dizili gibi

Cnm bana maden suyu icmenin bi sakıncasi yok dediler iciyorum ama istersen doktoruna sor yinede yanlis bilgi vermek istemem bana da daha once hamile kalip ayni dertten muzdarip arkadasim onermisti.

Benimde önceki gebeliğim de vardı bel ağrım doktora gidince söyle idrar testi yapıyorlar bende birşey çıkmamıştı doktor bol su iç demişti sende bol su iç canım inşaAllah faydası olur

Ilk firsatta sorayim canim tedbirli olmak lazim ;) bol icmeye calisiyordum da yeterli degil demek ki biraz daha zorlayim:) cok sagol canim ;)

Insallah cnm dualarim seninle mutlu haberlerini beklicem.

Canim diger kaybin icin cok uzuldum bu sefrkini insallah duyarsin doktor mu cagirdi. Biz hep 7+larda gidiyoruz. Birde ozel olmazsa kalp atisi duymadigin bebeginde belirtin var miydi gogus sizisi mide bulantisi kusma gibi. Yani hersey basladigi gibimiydi?

Çok teşekkür ederim kızlar hepinizden Allah razı olsun . Yarın güzel haberlerle gelirim inşallah

arkadaslar icebilirseniz badem sutu icin hem daha cok kalsiyum var hem tadi daha yumsak mode bulantilarina iyi gelebilir

Kizlar aksam yemegini cok guzel yedim tm yataga geldim kitap okucam diye uzandim mide bulantisi ve yedigim ne varsa cikardim:KK42:simdi birz corba ictim ardindan maden suyu ictim daha iyiyim bir saat bile durmadi yediklerim midemde cok sinir oldum ya:KK34:

Selam arkadaşlar,
Yeni hamileliğini öğrenenler, kalp atışlarını duyanlar, ikiz annesi olacaklar tebrikler :)
Doktora gidecek olanlarda hayırlı haberler alsın inşallah.
Ben bunaldım artık sürekli uyku hali halsizlik bişey yapmak istememek, istifra şuanlık daha yok ama bulantı arada bir oluyor kokulara hassasiyet devam ediyor. En büyük problemim sanırım yiyorum ama doymuyorum 5 dk bile tutmuyor tokluk. Anlamıyorum ne yapacağım ilk hamileliğimde böyle bişey yaşamadım yaşayan arkadaşlar neler tavsiye edersiniz?

Back