• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım geçmiş olsun. bende yanma ishal vs hiç bir şey yok. Ama dün tahlil sonuçlarımı aldım. İdrarda diğer hersey normal bi yassı epitel en fazla 5 olmalıyken 9 çıkmış .Allah korusun internetten biraz bakayım dedim yok rahim ağzı kanseri fln diyor :/canım sıkıldı yok artık dedim kapattım. Ama Dr a randevum da taa 6 nisanda :/
Dr sana yassı epitel ile ilgili böyle tehlikeli şeyler soylemedi değilmi ? ?:KK43:
Arkadaşım internetten sakın bu gibi konuları araştırmayın çünkü ne ararsanız arayın sonu kansere çıkiyo benden söylemesi, karnın ağrır kanser, disin kanar kanser, başın döner kanser.. Okumayın o yazıları..

Arkadaşım internetten sakın bu gibi konuları araştırmayın çünkü ne ararsanız arayın sonu kansere çıkiyo benden söylemesi, karnın ağrır kanser, disin kanar kanser, başın döner kanser.. Okumayın o yazıları..
Canım zAten sadece bu ne hucresiymis diye adını yazdım ama her yerde direk karşıma kanser çıktı. Bide enfeksiyon fln diyor.
Sizi bilmem arkadaslar ama ben Dr a gitmeme daha çok varken anormal çıkan bir değerimin en azından bir ön bilgi olarak ne olduğunu merak ediyorum.
En azından önemli birsey olmasa bile belki almam gereken herhangi bir önlem varsa Dr a gidene kadar ipucu almış olurum diye duramayip araştırıyorum.
Mesela bu konuda direk karşıma kanser çıktı pek kanaat getirmedim kondurmadim tabi ama haliyle biraz tedirgin ediyor. Fakat bir yandan enfeksiyon veya benzeri daha önemsiz birseyse bol su içmek gerektiğini ve hijyen dahada dikkat etmem gerektiğini öğrenmiş oldum.
Belki okumamak en iyisi dediğin gibi ama ben şahsen merakimdan duramiyorum canım. ..

Bizim sağlık ocağıda ters biyerde ,doktorum git sağlık ocağına bildir hamileoldugunu hem de kan testlerini orda yaptir bana getir burası çok fark alır dedi ,ben de bugun işten izin aldım sağlık ocağı işini hallettim 4 5 tüp kan verdim idtar testlerini memorialda vermiştim, ebe kiloma tansiyonuma falan baktı tetanoz aşısı yapacağız dedi ama 3lu testten sonra başlıyormuş aşılar , 6 haziranda cağırdi sorunun olursa ara dedi numarasını verdi. Valla bu sistem çok iyiymiş özel hastaneye gidemeyen annelere de aynı ilgi alaka gösterilmiş oluyor hoşuma gitti benim

Kizlar bulantilariniz ne zaman basladi nasil seyrediyor bir de asermeleriniz basladimi acaba
Benim yanımda hangi yiyecekler bahsedilse canım çekiyor. ..Bu nasıl birsey anlamadım. .
Deli gibi ekşi, turşu,et çekiyor canım iki haftadır. Zaten şimdiden1,5-2 kilo,aldım :/
şöyle birseyi canınin cok istemesi ve babayi kosturmak hep sempatik gelmistir bana :KK48:
Oğlumda hiç aserme yaşamadım diye hayiflanmistim. Şimdi bu durumu fazlasıyla yaşayıp acısını çıkarıyoruz ama bir hafta önce istediğim bir meyve daha anca akşam ulaştırıldı Babamız tarafından elimize tembel baba :KK48:

Son düzenleme:
Canım zAten sadece bu ne hucresiymis diye adını yazdım ama her yerde direk karşıma kanser çıktı. Bide enfeksiyon fln diyor.
Sizi bilmem arkadaslar ama ben Dr a gitmeme daha çok varken anormal çıkan bir değerimin en azından bir ön bilgi olarak ne olduğunu merak ediyorum.
En azından önemli birsey olmasa bile belki almam gereken herhangi bir önlem varsa Dr a gidene kadar ipucu almış olurum diye duramayip araştırıyorum.
Mesela bu konuda direk karşıma kanser çıktı pek kanaat getirmedim kondurmadim tabi ama haliyle biraz tedirgin ediyor. Fakat bir yandan enfeksiyon veya benzeri daha önemsiz birseyse bol su içmek gerektiğini ve hijyen dahada dikkat etmem gerektiğini öğrenmiş oldum.
Belki okumamak en iyisi dediğin gibi ama ben şahsen merakimdan duramiyorum canım. ..

benim doktorum cep telefonunu verdi tahlil sonuçlarını whatsaaptan yaz bakarım dönerim sana dedi ve saolsun sesli mesaj olarak geri döndü yoksa bir sonraki randevu beklenmez yani. böyle bir imkanın yoksa git yanına sonucum çıktı de bakmaz mı?

Kızlar ya benimde çoğalıyor artık bulantılar. Bugün kendimi dinlemeyim dedim yaptıkça daha kötü oluyorum. Kalktım ev supurdum yerleri sildim şimdi her yer toplu rahatca midem bulanabilir :)
Ev öylece dururken bi de bulantı olursa bunalıma dönüşüyor bende :))

Kızlar ya benimde çoğalıyor artık bulantılar. Bugün kendimi dinlemeyim dedim yattıkça daha kötü oluyorum. Kalktım ev supurdum yerleri sildim şimdi her yer toplu rahatca midem bulanabilir :)

benim doktorum cep telefonunu verdi tahlil sonuçlarını whatsaaptan yaz bakarım dönerim sana dedi ve saolsun sesli mesaj olarak geri döndü yoksa bir sonraki randevu beklenmez yani. böyle bir imkanın yoksa git yanına sonucum çıktı de bakmaz mı?
Canım benim Dr daha öncede dediğim gibi biraz ters:/yanından çıkarken zaten özellikle bana tahlil sonuçlarını hemen getirmeyin 2 hafta sonraki kontrolde getirin lutfen diye tembihlemisti.bende şimdi sağlık ocağına gidince soracağım artık.
senin Dr un özel demi canım sorabili yorsun?

birde enfeksiyon varsa zaten 10-15güne kendiliğinden geçicek eğer ilaç alman gerekiyorsa şimdi almalısın bir sonraki randevunu beklemen bu durumda çokta doğru değil .sen araştırınca geçmeyecek çünkü doktor bakınca çare söyleyecek sana

Kızlar ya benimde çoğalıyor artık bulantılar. Bugün kendimi dinlemeyim dedim yattıkça daha kötü oluyorum. Kalktım ev supurdum yerleri sildim şimdi her yer toplu rahatca midem bulanabilir :)
:)))aynen canım ev derli toplu olmayınca çok iş varken dinlenemem ben!bende dün Duramadim zaten esim izindeyken hazır onuda yakaladım bütün gün evin heryeri ni kaldırdık. Şimdi rahat rahat bulantımızı yaşayabiliriz :KK48:

Canım benim Dr daha öncede dediğim gibi biraz ters:/yanından çıkarken zaten özellikle bana tahlil sonuçlarını hemen getirmeyin 2 hafta sonraki kontrolde getirin lutfen diye tembihlemisti.bende şimdi sağlık ocağına gidince soracağım artık.
senin Dr un özel demi canım sorabili yorsun?
2 haftaya sonra gittiğinde doktor sana enfeksiyonun varmış derse 2 haftada geçmiştir tedaviye gerek kaldı mı diye sor bakalım ne diyecek. nasıl ilgisiz insan bunlar böyle tersse sen daha ters olacaksın aynı hastanede başka doktor yok mu? doktor seçme şansını kullanıp doktorunu değiştir.evet özele gidiyorum ben ve doktorum çok ilgili yani hayati ya da ahlaki bir problem olmadıkça değiştirmeyi düşünmüyorum

birde enfeksiyon varsa zaten 10-15güne kendiliğinden geçicek eğer ilaç alman gerekiyorsa şimdi almalısın bir sonraki randevunu beklemen bu durumda çokta doğru değil .sen araştırınca geçmeyecek çünkü doktor bakınca çare söyleyecek sana
Doğru söylüyorsun elbette öyle araştırınca geçecek diye beklemiyorum zaten :)
Ama enfeksiyon belirtlerinden hiçbiri yok ki zaten ..İdrarda hiç bir yanma vs de yok!
Gebelik Öncesi yakin zamanda vajinal ultrason da bakıldı tertemiz hiçbir problem yok denilmişti.Bir suphe olsaydi soylerdi sanirim dr.Bugün saglik ocagina,yarın veya iki gun sonrada özele gitmeyi düşünüyorum zaten bunun için biraz daha rahatım sanırım bu konuda ;)

Doğru söylüyorsun elbette öyle araştırınca geçecek diye beklemiyorum zaten :)
Ama enfeksiyon belirtlerinden hiçbiri yok ki zaten ..İdrarda hiç bir yanma vs de yok!
Gebelik Öncesi yakin zamanda vajinal ultrason da bakıldı tertemiz hiçbir problem yok denilmişti.Bir suphe olsaydi soylerdi sanirim dr.Bugün saglik ocagina,yarın veya iki gun sonrada özele gitmeyi düşünüyorum zaten bunun için biraz daha rahatım sanırım bu konuda :KK66:
senin için rahatsa bir şeyin yok derken değerin dediğine göre yüksek çıktıysa kimseye bir şey demek düşmez zaten senin için sadece çözüm sundum ben

Kizlarrr agzimin tadi cok kotu aranizda boyle orange varmi hic tadi yok sanki agzimin bide Ben sabah daha iyiym kahvaaltimi yapabiliyrm aksamuzeri basliyor aksam hat safhada ama ogurme istifar yok cok sukur sadece bisey yiyemiyorm aksam yemekleri yok bende bide kiyafetlerimden asiri deterjan kokusu aliyorm ki en sevdigim seydi

Back