2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlar aksam yemegini cok guzel yedim tm yataga geldim kitap okucam diye uzandim mide bulantisi ve yedigim ne varsa cikardimsimdi birz corba ictim ardindan maden suyu ictim daha iyiyim bir saat bile durmadi yediklerim midemde cok sinir oldum ya
evet cok sinir bozucu Allah sabırlık versin hepimize

Annemde 40 gün gece kalma takıntısı var lohusa yalnız bırakılmazmış vs vs kızımda 1 ay kaldı sonra hep ben tek baktım bunda da öyle olur 1 ay ya da 40 gün sonra ben bakarım çünkü ben evlatlarımla tek ilgilenmek istiyorum bakımları bir tek bana ve babasına ait olsun istiyorum

Bu ultrason fotoğrafındaki halime göre sağ ve sol diye biliyorum ben gerçekte dediğin gibi ayna gibi oluyordur o teori doğruysa bu da sağda durduğuna göre kız olabilir :)

bir garip oblomov Allah yardım etsin canım yaşadığım için hepsini ben de anlıyorum seni insan yemek yemeye korkuyor istifra edip durduğun için yememeye başlıyorsun bir süre sonra aç aç geziyorsun :/

PembeLokum ayy ortaya attın bişiler gece gece bana ultrason fotosu arattın ya
Kızımın görüntüsüne baktım şimdi hakikaten sağda duruyor, şimdiki de solda
Canlarım ciğerlerim benim. Sağlıcakla gelsin inşallah

Bu kızım fotoda çok net değil ama sağda küçücük beyazlık var. Üstüne ölçüm çizgisi gelmiş. Ok işaretini de bilmeyen bir arkadaşıma zamanında kesenin yerini göstermek için eklemiştim, ona takılmayalım. Fotoyu arşivimden buldum da

Bu da şimdiki minnakım

Bu arada ikisini karşılaştırdımda bişey farkettim.

Kızımda 6+4 GS: 1,45cm
Şimdikinde 6+3 GS: 1,92cm (haftası küçük GS 50mm daha büyük)
Değerler hep şimdikinde daha yüksek

Son düzenleme:
Maşallah canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Duyarsın inşallah bende 6+3de duydum

canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
canım 1 hafta daha bekle istersen kalp atışı için
Kizlar aksam yemegini cok guzel yedim tm yataga geldim kitap okucam diye uzandim mide bulantisi ve yedigim ne varsa cikardimsimdi birz corba ictim ardindan maden suyu ictim daha iyiyim bir saat bile durmadi yediklerim midemde cok sinir oldum ya
öffff bulantı işi çok kötü
benim kızımda bulantım çok fazlaydı ama bunda çooooook az

canım yemek işi bende de sorun
dün tam 3 tabak spagetti yedim ki normalde ben 1 tabakla doyarım

Gunaydin hanimlar :)) yahu dedim ki bizimki kesin ortadadir baktim ortada valla daha cok minik belki ondandir
günaydın canım

günaydın kızlar
bulantısız sabah ne güzel bir sabahtır
günaydın canım
inşallah günün devamında da bulantın olmaz

Günaydın kızlar benimde malesef bulantılarım var .İstahsızlık vardı gene canım birsey istemiyor zorlada olsa birseyler yiyorum ama sanki birsey yememiş gibi hissediyorum aclık hissediyorum normal mi acaba

Arkadaşlar hepinize günaydın günlerdir grip ve dış Eti sancısından uyuyamıyorum doktorum parol verdi cok Ağrı'n olursa diye ama almadım henüz içinizde parol kullanan oldu mu zararsız dense de içim rahat değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…