- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #4.041
evet cok sinir bozucu Allah sabırlık versin hepimizeKizlar aksam yemegini cok guzel yedim tm yataga geldim kitap okucam diye uzandim mide bulantisi ve yedigim ne varsa cikardimsimdi birz corba ictim ardindan maden suyu ictim daha iyiyim bir saat bile durmadi yediklerim midemde cok sinir oldum ya
Sagol lokum :)) ikizler 34. 35. Haftada gelmek isterlermiş bakalim nasil olacak heyecan dorukta :) hepimizin bebisi saglikla gelsin insallah. Senin de bebislerin ikiz gibi olacaklar iyi cesaret etmissin ben edemezdim heralde. Sen mi bakacaksin ikisine de annen ya da kvden gelecek mi yardima?
Oğlumun ultrasonuna baktım gerçekten o solda bu arada bişey sorcam umarım anlatabilirim
Bu görüntüde ki hali gerçek sağmı solmu nasıl anlıyorsunuz ayna yanılması gibi değil mi mesela burda sağda görünüyor belki karnımdaki hali solda
PembeLokum
Maşallah canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahPembeLokum ayy ortaya attın bişiler gece gece bana ultrason fotosu arattın ya
Kızımın görüntüsüne baktım şimdi hakikaten sağda duruyor, şimdiki de solda
Canlarım ciğerlerim benim. Sağlıcakla gelsin inşallah
Bu kızım fotoda çok net değil ama sağda küçücük beyazlık var. Üstüne ölçüm çizgisi gelmiş. Ok işaretini de bilmeyen bir arkadaşıma zamanında kesenin yerini göstermek için eklemiştim, ona takılmayalım. Fotoyu arşivimden buldum da
Eki Görüntüle 1974069
Bu da şimdiki minnakım
Eki Görüntüle 1974071
Bu arada ikisini karşılaştırdımda bişey farkettim.
Kızımda 6+4 GS: 1,45cm
Şimdikinde 6+3 GS: 1,92cm (haftası küçük GS 50mm daha büyük)
Değerler hep şimdikinde daha yüksek
Duyarsın inşallah bende 6+3de duydumKızlar geçen hafta keseyi gördüm yarın bebeği görmek için gideceğim kalp atışları için erken mi bilemiyorum. Yarın 6+3 olacak. İlk bebeğimi kalbi atmadığı için kaybettim. Çok korkuyorum bana dua eder misiniz her şey yolunda gitsin inşallah
günaydın kızlar
bulantısız sabah ne güzel bir sabahtır
canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallahKızlar hatırlarsanız ben kan uyuşmazlığı konusunda indirect choombs testi yaptirmistim ve pozitif çıkmıştı. Doktorum bugün titrasyon ve antikor tanımlama istedi. Tahlil sonuçlarina netten baktım. İnternetten okuduğum kadarıyla şu anda sorun yok. Yarın sabah doktoruma gostericem. Dua edin benim için, yarın doktor saglikli bir gebelik desin ne olur
canım 1 hafta daha bekle istersen kalp atışı içinKızlar geçen hafta keseyi gördüm yarın bebeği görmek için gideceğim kalp atışları için erken mi bilemiyorum. Yarın 6+3 olacak. İlk bebeğimi kalbi atmadığı için kaybettim. Çok korkuyorum bana dua eder misiniz her şey yolunda gitsin inşallah
öffff bulantı işi çok kötüKizlar aksam yemegini cok guzel yedim tm yataga geldim kitap okucam diye uzandim mide bulantisi ve yedigim ne varsa cikardimsimdi birz corba ictim ardindan maden suyu ictim daha iyiyim bir saat bile durmadi yediklerim midemde cok sinir oldum ya
canım yemek işi bende de sorunSelam arkadaşlar,
Yeni hamileliğini öğrenenler, kalp atışlarını duyanlar, ikiz annesi olacaklar tebrikler :)
Doktora gidecek olanlarda hayırlı haberler alsın inşallah.
Ben bunaldım artık sürekli uyku hali halsizlik bişey yapmak istememek, istifra şuanlık daha yok ama bulantı arada bir oluyor kokulara hassasiyet devam ediyor. En büyük problemim sanırım yiyorum ama doymuyorum 5 dk bile tutmuyor tokluk. Anlamıyorum ne yapacağım ilk hamileliğimde böyle bişey yaşamadım yaşayan arkadaşlar neler tavsiye edersiniz?
günaydın canımGunaydin hanimlar :)) yahu dedim ki bizimki kesin ortadadir baktim ortada valladaha cok minik belki ondandir
günaydın canımgünaydın kızlar
bulantısız sabah ne güzel bir sabahtır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?