• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bu arada bugün muayene sırasında bir bayanla konuştum 1 yaşında bir oğlu varmış ve 5 aylık hamileymiş. Cinsiyetini sordum bugün öğrenicem dedi. Neyse muayeneye girdi bir baktım ağlayarak çıkıyor bebeğini kaybettiği haberini aldığını düşündüm öncelikle. Hemen sordum iyi misin ne oldu diye. Bana demez mi bu da erkekmiş...
Yuh be kadın diyecektim ama nasıl sustum hayret ettim. İçimden sınırımı atmak için ya hayır söyle ya sus diye diye sakinlestirdim kendimi :)
Şekerim bazı insanlar çok garip cidden.. Böyle insanların hiç derdi yok galiba.. Ben de hani illa değil ama hep bi kızım olsa diye geçirirdim içimden, sonra kanama gelince başıma inan cinsiyetini bile merak etmiyorum, tek düşüncem sağlıkla gelsin bebeğim..:dua:

Ultrason fotolarında bu 7-8 haftalarda bebek kesenin sağına yaslanmış ise kız, soluna yaslanmış ise erkek diye bir teori var bnm gibi çocuğu olamlar çocuklarınızda nasıldı?

Kızım sağa yaslanmıştı 8 haftalık ultrasonda ben de eşime döndüm kızımız olacak dedim eheh :)

Bu bebeğim de sola yaslanmış ama Allah için samimi söylüyorum evlat o kadar güzel ki kız olsun erkek olsun farketmez

Kız olursa araları 16 ay olacak ikiz gibi olurlar beraber evcilik oynarlar fln ne güzel

Erkek olursa farklı bir cinsiyet duygusu yaşamış olurum

Her iki ihtimal de çok güzel hayırlısı olsun yeter ki

Kizlarrrr biz de bugün iki kese gördük :KK46::KK46::nazar:gelişirlerse ikiz bebeklerim olacak inşallah öyle mutluyum ki eve geldigimden beri gozlerim doluyor ne kadar güzel bir duyguymuş bu
Kimseye söylemedik daha 10. Haftaya kadar bekleyecegiz kesinleşsin
Keselerden biri kaybolabiliyormuş ilerki haftalarda dua edin ne olur bebişlerim benimle kalsinlar :dua:
Topigin ikinci ikizleri... Masallah annesi. ...

Eki Görüntüle 1973932 Eki Görüntüle 1973933 Benim usg kağıtları böyle kızlar GS=kese CRL=bebiş GA=kaç hafta ve günlük oldugu.. her cihaza göre değişiyor sanırım kiminin yukarda yazar kiminin ayrı bir kağıdı olur orda bilgiler yazar benim ilk hamileligimde öyleydi çünkü farklı doktora gidip duruyodum bir zamanlar farklı cihazlar ordan biliyorum :))

Aynen cnm bendede bi suru yazi var ama sende olanlarin cogu yok bende

Kızlar geçen hafta keseyi gördüm yarın bebeği görmek için gideceğim kalp atışları için erken mi bilemiyorum. Yarın 6+3 olacak. İlk bebeğimi kalbi atmadığı için kaybettim. Çok korkuyorum bana dua eder misiniz her şey yolunda gitsin inşallah

Rabbim yardımcın olsun insallah bebisinin kalp atıslarini duyarsin kucagina almayi da nasip etsin rabbim bende 6+3 de duymustum kalp atisini ama cok az vajinal muayenede normal muayene icin bilemiyorum erken olup olmadigi konusunda bisey diyemicem ama iyi düsun iyi olsun stres yapma kendine insallah bebisin seninledir.

Back