- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #3.981
Normalde bende bulantı Yok gibiydi dun ilk defa kizartma yağ kokusu dokundu bende de oluyor kalça agrisi ama bana da doktor nornal demisti hatta gecen hafta göğüs agrisindan zor uyumuştum. Hep beraber insallahAnladim cnm masallah bebislerimiz büyuyor :) sağlikla kucagina al insallah. Bisey sorucam sende mide bulantisi oluyomu birde kalca agrisi.. benim kalcama agri giriyor bacagim kasiliyo bugun sordum doktora normal dedi rahim baglari buyuyomus legen kemiklerine dogru. mide bulantim da sabahlari oluyo bazen. cok fazla yok yani yemek yiyemiyecek kadar olmuyo Allaha sukur simdilik .
Ben hep ekmek arası yiyorum, çok kötü ama midem kaldırmıyor canım.kızlar, salçasız soğansız ve az yağlı mümkünse ne yemek yapılabilir?
günlerdir tost ve patatesten fenalık geldi
bende de var ondan canım bana doktor progestan verdi sabah akşam kullanıyorum belki seninki ciddi bişey değildir benim ultrason kağıdında falan belli oluyordu kanama alaniArkadaşlar bir şey sorcam bu kesenin etrafında kanama alanı denilen şey nedir bilen var mi. Doktor bugün böyle bir şeyden bahsetti muayene esnasında ama çok önemli değil dedi. Lekelenme falan da yok üstelik. Sadece ağır kaldırma ve fazla ıkınma dedi. İlaç olarak progestan da vermedi kafamı karıştırdı madem risk var niye vermedi anlamadım.
tam olarak aynı şeyleri bende yaşıyorum canım sadece sabahları mide bulantısı oluyordu hafif bugünlerde pek yok kalça ve bacak ağrım başladı ve bugün belim çok ağrıyorAnladim cnm masallah bebislerimiz büyuyor :) sağlikla kucagina al insallah. Bisey sorucam sende mide bulantisi oluyomu birde kalca agrisi.. benim kalcama agri giriyor bacagim kasiliyo bugun sordum doktora normal dedi rahim baglari buyuyomus legen kemiklerine dogru. mide bulantim da sabahlari oluyo bazen. cok fazla yok yani yemek yiyemiyecek kadar olmuyo Allaha sukur simdilik .
Arkadaşlar bir şey sorcam bu kesenin etrafında kanama alanı denilen şey nedir bilen var mi. Doktor bugün böyle bir şeyden bahsetti muayene esnasında ama çok önemli değil dedi. Lekelenme falan da yok üstelik. Sadece ağır kaldırma ve fazla ıkınma dedi. İlaç olarak progestan da vermedi kafamı karıştırdı madem risk var niye vermedi anlamadım.
Tesk. Ederim canım evet su an lekeleme vs olmadığı için kafamı takacak bi problem yok gibi gözüküyor. Bazen diyorum hayırlısıyla 2. Bebeğimi de kucağıma alabilsem başka çocuk düşünmem herhalde. Amma stresli işler yaw.Ge
Gecmis olsun cnm bu konuda bilgim yok ama doktorun cok onemli olsa ona gore bilgi verirdi mutlaka cok takma kafana ama yinede doktorunun dedigi gibi dikkatli ol yorma kendini
Kızlar valla içimi rahatlattiniz çok sagolun. İnşallah sıkıntı yaratmadan devam eder.Kizima hamileyken ayni durum bende de vardi canim. 9 ay boyuncada devam etti. Doktorum artmadigi ve bebegin gelisimini etkilemedigi surece sorun yok dedi. Ilacta kullanmadim hic. Endise etme doktorun takibini yapacaktir.l
Bu soruyu bende merak ediyordum insallah bilen çıkarKizlar ultroson kagidinda boyu agırlıgi kalp atis hizi nerde yaziyo ya bulamadim
Bu soruyu bende merak ediyordum insallah bilen çıkar
Bu soruyu bende merak ediyordum insallah bilen çıkar
Tahmini Doğum 4 kasim canim ben yazmadım 9 haftalık diye otomatik cikiyor o doğru hatırlıyorsuncanım bişi sorcam senin tahmini doğum 5 kasım değil miydi, benimkiyle aynı diye hatırlıyorum ama sen 9 haftalık mı yazdın yoksa yanlış mı hatırlıyorum ben:)
Sol altta CRL. GA. AUA yazıyorsağ alt sol alt sağ üst sol üst taraflarında yazar kızlar hiç bişi yazmıyor mu sizinkilerde?
Ben carsamba günü tekrar doktora gideceğim öğrenip geleyim canim :)) CRLKizlar ultroson kagidinda boyu agırlıgi kalp atis hizi nerde yaziyo ya bulamadim
Sol altta CRL. GA. AUA yazıyor
Ben carsamba günü tekrar doktora gideceğim öğrenip geleyim canim :)) CRL
Boyu demekkis biraz araştırınca sadece onu öğrenebildim
Aynen iyi olsun da geçişler gerisi önemli değilSagol cnm bende internetten baktim oyleymis bende bi suru sey yaziyo ama onlar yok 12 haftadan sonra zaten bas popo ölcumu yapılıyormuş galiba oyle yaziliyomus anlamadim gitti neyse cnm iyi olsunda bi daha gittigimizde ogreniriz
Ga gs msd d1 edd benimkinde yazanlar bunlar ben d1 ile msdnin ne oldugunu bulamadim nette sanirim hastaneye ve kullanilan cihaza gore kisaltmalar degisiyorSol altta CRL. GA. AUA yazıyor
Amin tatlım, Allah yardımcın olsun gerçekten zor..Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Atlatmışsın ya önemli olan o. Bende daha önce hiç duymamistim bugün ilk defa böyle bir şey söyleyince endişe ettim sonradan. Yatıp dinlenmeye çalışıyorum ama 3.5 yaşında yerinde durmayan bir kız çocuğuyla ne kadar dinlenebilirsem :) Allahım sen fırsat yarat diye dua ediyorum evladıma sakinlik ver beni peşinde koşturmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?