2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

bende şişkinlikten ziyade kasıklarımda gerginlik ve dolgunluk vardı şimdi onlar yok zaten kiloda verdim galiba bir tek göğüslerimin acısı dolgunluğu ilk günkü gibi birde göbeğim var benim oturunca 2ye katlanan

Eki Görüntüle 1973882 kızlar bu da benim civciv cok sukur iyimis bebisim masallah nasil atiyo kalbi hizli kiz olabilir dedi hayirlisi olsunda

ay maşallah subhanallah ya nasılda güzel görünmüş benim doktorum galiba pek yakınlaştırmıyor kesem bile uzaktı çarşamba günü söyleyeyimde yakınlaştırsın

Sagol cnm Evt doktorum yakinlastirdi ozellikle :)

Bu arada bendede siskinlik oluyo ama genelde yedigim seylere bagli bazen hic olmuyo bazen de sanki 5 aylik hamile gibi oluyom :)

Arkadaşlar bir şey sorcam bu kesenin etrafında kanama alanı denilen şey nedir bilen var mi. Doktor bugün böyle bir şeyden bahsetti muayene esnasında ama çok önemli değil dedi. Lekelenme falan da yok üstelik. Sadece ağır kaldırma ve fazla ıkınma dedi. İlaç olarak progestan da vermedi kafamı karıştırdı madem risk var niye vermedi anlamadım.

canım bende de vardı kanama alanı ama ben senin aksine kanama yaşadım, hatta bigün hastanede yattım ve 2 serum ve 3 tüp progestan iğne vuruldum, çok şükür ertesi güne bieşy kalmamıştı.. bi daha da yaşamadım öyle bişey, belki seninki çok az olduğu için doktorun bişey vermemiştir sonuçta lekelenmen bile yokmuş.. bence de mümkün olduğunca dinlen..

Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Atlatmışsın ya önemli olan o. Bende daha önce hiç duymamistim bugün ilk defa böyle bir şey söyleyince endişe ettim sonradan. Yatıp dinlenmeye çalışıyorum ama 3.5 yaşında yerinde durmayan bir kız çocuğuyla ne kadar dinlenebilirsem :) Allahım sen fırsat yarat diye dua ediyorum evladıma sakinlik ver beni peşinde koşturmasın.

Bu arada bugün muayene sırasında bir bayanla konuştum 1 yaşında bir oğlu varmış ve 5 aylık hamileymiş. Cinsiyetini sordum bugün öğrenicem dedi. Neyse muayeneye girdi bir baktım ağlayarak çıkıyor bebeğini kaybettiği haberini aldığını düşündüm öncelikle. Hemen sordum iyi misin ne oldu diye. Bana demez mi bu da erkekmiş...
Yuh be kadın diyecektim ama nasıl sustum hayret ettim. İçimden sınırımı atmak için ya hayır söyle ya sus diye diye sakinlestirdim kendimi :)

Benim su an 9+2 yim ama kalp atisi icin hecen hafta gitmiştim 8+5 idim

Anladim cnm masallah bebislerimiz büyuyor :) sağlikla kucagina al insallah. Bisey sorucam sende mide bulantisi oluyomu birde kalca agrisi.. benim kalcama agri giriyor bacagim kasiliyo bugun sordum doktora normal dedi rahim baglari buyuyomus legen kemiklerine dogru. mide bulantim da sabahlari oluyo bazen. cok fazla yok yani yemek yiyemiyecek kadar olmuyo Allaha sukur simdilik .

Ge

Gecmis olsun cnm bu konuda bilgim yok ama doktorun cok onemli olsa ona gore bilgi verirdi mutlaka cok takma kafana ama yinede doktorunun dedigi gibi dikkatli ol yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…