- 23 Eylül 2010
- 739
- 916
- 103
- 43
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #3.961
Masallah benim ultrason resmim net degil seninki daha net sanki aramızda iki gün var :)
Benim 9 hafta 4 günmüş senin ne kadarlikti cnm
kızlar ilk haftalardaki şişlik halleriniz ne durumda? ben düne kadar karın göbek falan göğüs altımdan itibaren şiştim ama bugün inmiş gibi, bi de gögüslerim o kadar şiş ve gergin değil gibi.. normal midir acaba, ben de buna taktım
Eki Görüntüle 1973882 kızlar bu da benim civciv cok sukur iyimis bebisim masallah nasil atiyo kalbi hizli kiz olabilir dedi hayirlisi olsunda
bende şişkinlikten ziyade kasıklarımda gerginlik ve dolgunluk vardı şimdi onlar yok zaten kiloda verdim galiba bir tek göğüslerimin acısı dolgunluğu ilk günkü gibi birde göbeğim var benim oturunca 2ye katlanan
ay maşallah subhanallah ya nasılda güzel görünmüş benim doktorum galiba pek yakınlaştırmıyor kesem bile uzaktı çarşamba günü söyleyeyimde yakınlaştırsın
çorba içemiyor musun? ben akşam öğününde sadece çorba ile doyuyorumkızlar, salçasız soğansız ve az yağlı mümkünse ne yemek yapılabilir?
günlerdir tost ve patatesten fenalık geldi
maşallah canım kalp atışını duydunuz mu?Kızlar doktordan geliyorum bebişte sıkıntı Yok 7 haftalık 1 cm olmuş boyumuz maşallah
canım bende de vardı kanama alanı ama ben senin aksine kanama yaşadım, hatta bigün hastanede yattım ve 2 serum ve 3 tüp progestan iğne vuruldum, çok şükür ertesi güne bieşy kalmamıştı.. bi daha da yaşamadım öyle bişey, belki seninki çok az olduğu için doktorun bişey vermemiştir sonuçta lekelenmen bile yokmuş.. bence de mümkün olduğunca dinlen..Arkadaşlar bir şey sorcam bu kesenin etrafında kanama alanı denilen şey nedir bilen var mi. Doktor bugün böyle bir şeyden bahsetti muayene esnasında ama çok önemli değil dedi. Lekelenme falan da yok üstelik. Sadece ağır kaldırma ve fazla ıkınma dedi. İlaç olarak progestan da vermedi kafamı karıştırdı madem risk var niye vermedi anlamadım.
Benim su an 9+2 yim ama kalp atisi icin hecen hafta gitmiştim 8+5 idimBenim 9 hafta 4 günmüş senin ne kadarlikti cnm
Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Atlatmışsın ya önemli olan o. Bende daha önce hiç duymamistim bugün ilk defa böyle bir şey söyleyince endişe ettim sonradan. Yatıp dinlenmeye çalışıyorum ama 3.5 yaşında yerinde durmayan bir kız çocuğuyla ne kadar dinlenebilirsem :) Allahım sen fırsat yarat diye dua ediyorum evladıma sakinlik ver beni peşinde koşturmasın.canım bende de vardı kanama alanı ama ben senin aksine kanama yaşadım, hatta bigün hastanede yattım ve 2 serum ve 3 tüp progestan iğne vuruldum, çok şükür ertesi güne bieşy kalmamıştı.. bi daha da yaşamadım öyle bişey, belki seninki çok az olduğu için doktorun bişey vermemiştir sonuçta lekelenmen bile yokmuş.. bence de mümkün olduğunca dinlen..
Hemen hemen ayniyiz canımSagol cnm benm 9 hafta 4 gunmus son adet tarihime göre..
Benim su an 9+2 yim ama kalp atisi icin hecen hafta gitmiştim 8+5 idim
Evet 5+4 te duymuştuk çok şükür sıkıntımız Yok şimdilik böle gider inşl hepimiz sağlıklı sıhhatli kucamıza alırızmaşallah canım kalp atışını duydunuz mu?
Kesenin eni boyudur o büyük olanı kabul ediyolarbenim bütün değerlerden 2şer adet var gs 8,79mm ve gs 3,50mm. çarşamba günü gidince soracağım 2 kese falan demedi bana ama öyle bir ihtimal yoktur heralde
Ay bu bildiğin bebek olmuş çok heyecanlı icimis de insan büyüyor resmenEki Görüntüle 1973882 kızlar bu da benim civciv cok sukur iyimis bebisim masallah nasil atiyo kalbi hizli kiz olabilir dedi hayirlisi olsunda
Arkadaşlar bir şey sorcam bu kesenin etrafında kanama alanı denilen şey nedir bilen var mi. Doktor bugün böyle bir şeyden bahsetti muayene esnasında ama çok önemli değil dedi. Lekelenme falan da yok üstelik. Sadece ağır kaldırma ve fazla ıkınma dedi. İlaç olarak progestan da vermedi kafamı karıştırdı madem risk var niye vermedi anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?