• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Anladim cnm masallah bebislerimiz büyuyor :) sağlikla kucagina al insallah. Bisey sorucam sende mide bulantisi oluyomu birde kalca agrisi.. benim kalcama agri giriyor bacagim kasiliyo bugun sordum doktora normal dedi rahim baglari buyuyomus legen kemiklerine dogru. mide bulantim da sabahlari oluyo bazen. cok fazla yok yani yemek yiyemiyecek kadar olmuyo Allaha sukur simdilik .
Normalde bende bulantı Yok gibiydi dun ilk defa kizartma yağ kokusu dokundu bende de oluyor kalça agrisi ama bana da doktor nornal demisti hatta gecen hafta göğüs agrisindan zor uyumuştum. Hep beraber insallah

Arkadaşlar bir şey sorcam bu kesenin etrafında kanama alanı denilen şey nedir bilen var mi. Doktor bugün böyle bir şeyden bahsetti muayene esnasında ama çok önemli değil dedi. Lekelenme falan da yok üstelik. Sadece ağır kaldırma ve fazla ıkınma dedi. İlaç olarak progestan da vermedi kafamı karıştırdı madem risk var niye vermedi anlamadım.
bende de var ondan canım bana doktor progestan verdi sabah akşam kullanıyorum belki seninki ciddi bişey değildir benim ultrason kağıdında falan belli oluyordu kanama alani

Anladim cnm masallah bebislerimiz büyuyor :) sağlikla kucagina al insallah. Bisey sorucam sende mide bulantisi oluyomu birde kalca agrisi.. benim kalcama agri giriyor bacagim kasiliyo bugun sordum doktora normal dedi rahim baglari buyuyomus legen kemiklerine dogru. mide bulantim da sabahlari oluyo bazen. cok fazla yok yani yemek yiyemiyecek kadar olmuyo Allaha sukur simdilik .
tam olarak aynı şeyleri bende yaşıyorum canım sadece sabahları mide bulantısı oluyordu hafif bugünlerde pek yok kalça ve bacak ağrım başladı ve bugün belim çok ağrıyor :(

Arkadaşlar bir şey sorcam bu kesenin etrafında kanama alanı denilen şey nedir bilen var mi. Doktor bugün böyle bir şeyden bahsetti muayene esnasında ama çok önemli değil dedi. Lekelenme falan da yok üstelik. Sadece ağır kaldırma ve fazla ıkınma dedi. İlaç olarak progestan da vermedi kafamı karıştırdı madem risk var niye vermedi anlamadım.

Kizima hamileyken ayni durum bende de vardi canim. 9 ay boyuncada devam etti. Doktorum artmadigi ve bebegin gelisimini etkilemedigi surece sorun yok dedi. Ilacta kullanmadim hic. Endise etme doktorun takibini yapacaktir.l:KK66:

Ge

Gecmis olsun cnm bu konuda bilgim yok ama doktorun cok onemli olsa ona gore bilgi verirdi mutlaka cok takma kafana ama yinede doktorunun dedigi gibi dikkatli ol yorma kendini
Tesk. Ederim canım evet su an lekeleme vs olmadığı için kafamı takacak bi problem yok gibi gözüküyor. Bazen diyorum hayırlısıyla 2. Bebeğimi de kucağıma alabilsem başka çocuk düşünmem herhalde. Amma stresli işler yaw.

Kizima hamileyken ayni durum bende de vardi canim. 9 ay boyuncada devam etti. Doktorum artmadigi ve bebegin gelisimini etkilemedigi surece sorun yok dedi. Ilacta kullanmadim hic. Endise etme doktorun takibini yapacaktir.l:KK66:
Kızlar valla içimi rahatlattiniz çok sagolun. İnşallah sıkıntı yaratmadan devam eder.

Sol altta CRL. GA. AUA yazıyor
Ben carsamba günü tekrar doktora gideceğim öğrenip geleyim canim :)) CRL
Boyu demekkis biraz araştırınca sadece onu öğrenebildim

Sagol cnm bende internetten baktim oyleymis bende bi suru sey yaziyo ama onlar yok 12 haftadan sonra zaten bas popo ölcumu yapılıyormuş galiba oyle yaziliyomus anlamadim gitti neyse cnm iyi olsunda bi daha gittigimizde ogreniriz :KK15:

IMG-20170327-WA0002.jpeg IMG-20170327-WA0004.jpeg Benim usg kağıtları böyle kızlar GS=kese CRL=bebiş GA=kaç hafta ve günlük oldugu.. her cihaza göre değişiyor sanırım kiminin yukarda yazar kiminin ayrı bir kağıdı olur orda bilgiler yazar benim ilk hamileligimde öyleydi çünkü farklı doktora gidip duruyodum bir zamanlar farklı cihazlar ordan biliyorum :))

Kızlar hatırlarsanız ben kan uyuşmazlığı konusunda indirect choombs testi yaptirmistim ve pozitif çıkmıştı. Doktorum bugün titrasyon ve antikor tanımlama istedi. Tahlil sonuçlarina netten baktım. İnternetten okuduğum kadarıyla şu anda sorun yok. Yarın sabah doktoruma gostericem. Dua edin benim için, yarın doktor saglikli bir gebelik desin ne olur :dua:

Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Atlatmışsın ya önemli olan o. Bende daha önce hiç duymamistim bugün ilk defa böyle bir şey söyleyince endişe ettim sonradan. Yatıp dinlenmeye çalışıyorum ama 3.5 yaşında yerinde durmayan bir kız çocuğuyla ne kadar dinlenebilirsem :) Allahım sen fırsat yarat diye dua ediyorum evladıma sakinlik ver beni peşinde koşturmasın.
Amin tatlım, Allah yardımcın olsun gerçekten zor..

Back