• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
bulantıları olan kızlar öğünleriniz nasıl NASIL BAŞA ÇIKIYORSUNUZ ÇALIŞTIĞIM için zor oluyor :KK43:
öğün diye bir şeyim yok canım. ağzıma sadece leblebi koyuyorum ama o da fayda etmiyor artık süt yumurta falan hak getire zaten yiyip içemiyorum. bugün ilk defa haşlanmış patates getirmek geldi aklıma yoğurtla onu yedim o kadar.

öğün diye bir şeyim yok canım. ağzıma sadece leblebi koyuyorum ama o da fayda etmiyor artık süt yumurta falan hak getire zaten yiyip içemiyorum. bugün ilk defa haşlanmış patates getirmek geldi aklıma yoğurtla onu yedim o kadar.

bugün valla bende pertim patates bende aldırdım marketten şimdi çorba söyledim aç hissediyorum ama tiksiniyorum yiyemiyorum o_Oo_Oo_O

Kizlarrrr biz de bugün iki kese gördük :KK46::KK46::nazar:gelişirlerse ikiz bebeklerim olacak inşallah öyle mutluyum ki eve geldigimden beri gozlerim doluyor ne kadar güzel bir duyguymuş bu
Kimseye söylemedik daha 10. Haftaya kadar bekleyecegiz kesinleşsin
Keselerden biri kaybolabiliyormuş ilerki haftalarda dua edin ne olur bebişlerim benimle kalsinlar :dua:

Kizlarrrr biz de bugün iki kese gördük :KK46::KK46::nazar:gelişirlerse ikiz bebeklerim olacak inşallah öyle mutluyum ki eve geldigimden beri gozlerim doluyor ne kadar güzel bir duyguymuş bu
Keselerden biri kaybolabiliyormuş ilerki haftalarda dua edin ne olur bebişlerim benimle kalsinlar :dua:

canım ne güzel bir haber bu böyle maşallah inşallah 2si de seninle kalır:nazar::KK200:

Ne güzel bi haber dualarımız ikizlerinle ikiside seninle yaşayacak inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

Arkadaşlar merhaba. Ne güzel haberler var böyle ikiz bebekler falan maşallah. Allah sağlıkla kucağına versin arkadaşımın inşallah ikisini de.
Kızlar ben bugün doktora gittim. Keseyi gördük çok şükür. 10 gün sonra tekrar çağırdı kalp atışı için. kesenin milimi hangi değer oluyor bu arada. onu söylerseniz milimini haber vereyim sizlere de :)

Merhaba Kızlar, 2 gündür bakamadım tamamını okuyamadım yazdıklarınızın ama güzel haberleri gördüm. İkizler var, yeni gebelikler var, kalbi duyanlar var çok heyecanlı ya. Hepimize hayırlı olsın daha çok mutlu haberler verelim inşallah birbirimize.

Arkadaşlar merhaba. Ne güzel haberler var böyle ikiz bebekler falan maşallah. Allah sağlıkla kucağına versin arkadaşımın inşallah ikisini de.
Kızlar ben bugün doktora gittim. Keseyi gördük çok şükür. 10 gün sonra tekrar çağırdı kalp atışı için. kesenin milimi hangi değer oluyor bu arada. onu söylerseniz milimini haber vereyim sizlere de :)
Gözün aydın canjm gs yazıyor ya orası sanirim

canım çok sevindim hayırlı olsun şimdiden

Yogurt diye ölecem kiźlar...eve gitmeme 1 saat var...bi zarari olmaz degil mi beklemenin?
canım ne için bekleyeceksin anlamadım

Back