2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar ilk haftalardaki şişlik halleriniz ne durumda? ben düne kadar karın göbek falan göğüs altımdan itibaren şiştim ama bugün inmiş gibi, bi de gögüslerim o kadar şiş ve gergin değil gibi.. normal midir acaba, ben de buna taktım

İlk haftalarda benim de sisligim vardı bir ara karnımda ur falan mı var acaba dedim Sonra şişi indi. Önceki hamileligimde goguslerim çok gergin ve şişti. Üstüne yatmayı bırakın eşime dostuma bile sarilamiyordum. Ama bu kez öyle değil. Az bir ağrı var, hafif de dolgunluk var. Ağrı ve sisligin sütle çok alakası olmadığını okumuştum. O yüzden içim rahat

açıkçası ben bu zamana kadar devam eden şişlik neden indi diye merak ettim yani sütle falan ilgili değil de daha çok gebeliğin sağlıklı ilerlemesiyle ilgili kaygılandım..ben de özellikle yatarken çok zorlanıyorum,yüz üstü yatmaya alışmışım ama artık yatamıyorum göğüs acısından, yan yattığımda dahi göğüslerim kollarım arasında eziliyo

benim bütün değerlerden 2şer adet var gs 8,79mm ve gs 3,50mm. çarşamba günü gidince soracağım 2 kese falan demedi bana ama öyle bir ihtimal yoktur heralde
carsamba gittiğinde artık ultrason resmini verir doktor o daha güzel bir duygu asıl ilk resmî bu diye verdi doktor bana kalp atışını duyduğumda insallah güzel günler bizimle

Benim de karnımdaki sislik indi canim. Simdi yavas yavas bebislerimiz büyüyecek ve gercek sisligimiz baslayacak :) Goguslerindeki şişlik için de daha rahat ve alttan destekli sutyenlerden kullanman biraz rahatlatır.. Ilık suyla duş da iyi gelir. Bebişin için süt kanallarının sütle dolduğunu hayal et, o da psikolojik olarak rahatlatır Bu arada yüzüstü yatamamak hamilelikte benim de en zorlandigim şeylerden biri. Yüzüstü dönmeden uyuyamam. Karnım sisken yüzüstü donemedigim için agladigimi biliyorum

anladım canım, tamam o zaman endişelenmeme gerek yok sanırım.. ayy benim de en rahat ettiğim pozisyon yüzüstü ve ben de ağlayabilirim o durumda.. ama napalım bebişlerimiz sağlıkla gelsin de dayanıcaz artık..

maşallah fistiga benim kiz 20 aylik 10 kilo bile yok. niye benim cocugum boyle yaaa

masallah canim Allah ikisinide saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin ikiiside seninle kalsin insallah. topigin ikinci ikizleri

canim benimde arada iniyor arada tekrat siskinligim oluyor. yediklerimizle alakali diye dusunuyorum.

tamam canım çok sağolasın, ne bileyim birden böyle süzüldüğümü hissedince bi garip hissettim kendimi, halbuki şişkinlikten şikayet ederken ne çabuk da alışmışım..

Eki Görüntüle 1973882 kızlar bu da benim civciv cok sukur iyimis bebisim masallah nasil atiyo kalbi hizli kiz olabilir dedi hayirlisi olsunda

masallah ya ne kadar belli kuzucuk. allah gonlunuze gore versin canim sagliklisiyla. cok guzel bir foto olmus annesi. tam olarak kac haftaligiz simdi

Eki Görüntüle 1973882 kızlar bu da benim civciv cok sukur iyimis bebisim masallah nasil atiyo kalbi hizli kiz olabilir dedi hayirlisi olsunda
Oyy masalahh kuzuma Allah'ım.size bağışlasın bnde pamugumu gördüm bugün çok keyifli yatiyordu Dr bile yatissına güldü. Allah'ım bizlere bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…