- 1 Şubat 2014
- 708
- 642
- 53
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #3.941
Yogurt yemek icin beklesem birsey olur mu? Su an yogurt bulacak pozisyonda degilimcanım çok sevindim hayırlı olsun şimdiden
canım ne için bekleyeceksin anlamadım
İlk haftalarda benim de sisligim vardı bir ara karnımda ur falan mı var acaba dedimkızlar ilk haftalardaki şişlik halleriniz ne durumda? ben düne kadar karın göbek falan göğüs altımdan itibaren şiştim ama bugün inmiş gibi, bi de gögüslerim o kadar şiş ve gergin değil gibi.. normal midir acaba, ben de buna taktım
buldum kızlar gs 0,98 cm diyor o sanırım.
açıkçası ben bu zamana kadar devam eden şişlik neden indi diye merak ettim yani sütle falan ilgili değil de daha çok gebeliğin sağlıklı ilerlemesiyle ilgili kaygılandım..ben de özellikle yatarken çok zorlanıyorum,yüz üstü yatmaya alışmışım ama artık yatamıyorum göğüs acısından, yan yattığımda dahi göğüslerim kollarım arasında eziliyoİlk haftalarda benim de sisligim vardı bir ara karnımda ur falan mı var acaba dedimSonra şişi indi. Önceki hamileligimde goguslerim çok gergin ve şişti. Üstüne yatmayı bırakın eşime dostuma bile sarilamiyordum. Ama bu kez öyle değil. Az bir ağrı var, hafif de dolgunluk var. Ağrı ve sisligin sütle çok alakası olmadığını okumuştum. O yüzden içim rahat
şekerim sorun değilse ultrason fotolarını paylaşır mısın, merak ettim doğrusu nasıl ikişer tane olduğunu..benim bütün değerlerden 2şer adet var gs 8,79mm ve gs 3,50mm. çarşamba günü gidince soracağım 2 kese falan demedi bana ama öyle bir ihtimal yoktur heralde
carsamba gittiğinde artık ultrason resmini verir doktor o daha güzel bir duygu asıl ilk resmî bu diye verdi doktor bana kalp atışını duyduğumda insallah güzel günler bizimlebenim bütün değerlerden 2şer adet var gs 8,79mm ve gs 3,50mm. çarşamba günü gidince soracağım 2 kese falan demedi bana ama öyle bir ihtimal yoktur heralde
Benim de karnımdaki sislik indi canim. Simdi yavas yavas bebislerimiz büyüyecek ve gercek sisligimiz baslayacak :) Goguslerindeki şişlik için de daha rahat ve alttan destekli sutyenlerden kullanman biraz rahatlatır.. Ilık suyla duş da iyi gelir. Bebişin için süt kanallarının sütle dolduğunu hayal et, o da psikolojik olarak rahatlatıraçıkçası ben bu zamana kadar devam eden şişlik neden indi diye merak ettim yani sütle falan ilgili değil de daha çok gebeliğin sağlıklı ilerlemesiyle ilgili kaygılandım..ben de özellikle yatarken çok zorlanıyorum,yüz üstü yatmaya alışmışım ama artık yatamıyorum göğüs acısından, yan yattığımda dahi göğüslerim kollarım arasında eziliyo
Benimde öyle canım değerler 2 şer tanebenim bütün değerlerden 2şer adet var gs 8,79mm ve gs 3,50mm. çarşamba günü gidince soracağım 2 kese falan demedi bana ama öyle bir ihtimal yoktur heralde
yalnız olmadığıma sevindim şekerim, çarşamba olsa da kontrole gitsembendede ilk haftalarda şişkinlik vardı ama şimdi indi çok şükür :))
anladım canım, tamam o zaman endişelenmeme gerek yok sanırım.. ayy benim de en rahat ettiğim pozisyon yüzüstü ve ben de ağlayabilirim o durumda.. ama napalım bebişlerimiz sağlıkla gelsin de dayanıcaz artık..Benim de karnımdaki sislik indi canim. Simdi yavas yavas bebislerimiz büyüyecek ve gercek sisligimiz baslayacak :) Goguslerindeki şişlik için de daha rahat ve alttan destekli sutyenlerden kullanman biraz rahatlatır.. Ilık suyla duş da iyi gelir. Bebişin için süt kanallarının sütle dolduğunu hayal et, o da psikolojik olarak rahatlatırBu arada yüzüstü yatamamak hamilelikte benim de en zorlandigim şeylerden biri. Yüzüstü dönmeden uyuyamam. Karnım sisken yüzüstü donemedigim için agladigimi biliyorum
maşallah fistiga benim kiz 20 aylik 10 kilo bile yok. niye benim cocugum boyle yaaaKızım 16 aylık bu ara memeyi bıraktırmaya çalışıyorum ondan hep kucağımda ve mızmız canım. 15 kiloya da yakın olunca ister istemez bel, sırt ağrısı yapıyor.
2. De içime kız doğuyor.
Sağlıklı, hayırlısı inşallah.
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
Uzman değilim canım ama epey yüksek ateş sıkıntı çıkarabiliyor, senin o derecelere çıkmamış. İçin rahat olsun, tekrar geçmiş olsun.
Kizlarrrr biz de bugün iki kese gördükgelişirlerse ikiz bebeklerim olacak inşallah öyle mutluyum ki eve geldigimden beri gozlerim doluyor ne kadar güzel bir duyguymuş bu
Kimseye söylemedik daha 10. Haftaya kadar bekleyecegiz kesinleşsin
Keselerden biri kaybolabiliyormuş ilerki haftalarda dua edin ne olur bebişlerim benimle kalsinlar
kızlar ilk haftalardaki şişlik halleriniz ne durumda? ben düne kadar karın göbek falan göğüs altımdan itibaren şiştim ama bugün inmiş gibi, bi de gögüslerim o kadar şiş ve gergin değil gibi.. normal midir acaba, ben de buna taktım
yaa inanmıyorum maşallah maşallah ne kadar belirginEki Görüntüle 1973882 kızlar bu da benim civciv cok sukur iyimis bebisim masallah nasil atiyo kalbi hizli kiz olabilir dedi hayirlisi olsunda
tamam canım çok sağolasın, ne bileyim birden böyle süzüldüğümü hissedince bi garip hissettim kendimi, halbuki şişkinlikten şikayet ederken ne çabuk da alışmışım..maşallah fistiga benim kiz 20 aylik 10 kilo bile yok. niye benim cocugum boyle yaaa
masallah canim Allah ikisinide saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin ikiiside seninle kalsin insallah. topigin ikinci ikizleri
canim benimde arada iniyor arada tekrat siskinligim oluyor. yediklerimizle alakali diye dusunuyorum.
Masallah benim ultrason resmim net degil seninki daha net sanki aramızda iki gün var :)Eki Görüntüle 1973882 kızlar bu da benim civciv cok sukur iyimis bebisim masallah nasil atiyo kalbi hizli kiz olabilir dedi hayirlisi olsunda
Eki Görüntüle 1973882 kızlar bu da benim civciv cok sukur iyimis bebisim masallah nasil atiyo kalbi hizli kiz olabilir dedi hayirlisi olsunda
Oyy masalahh kuzuma Allah'ım.size bağışlasın bnde pamugumu gördüm bugün çok keyifli yatiyordu Dr bile yatissına güldü. Allah'ım bizlere bağışlasınEki Görüntüle 1973882 kızlar bu da benim civciv cok sukur iyimis bebisim masallah nasil atiyo kalbi hizli kiz olabilir dedi hayirlisi olsunda
yaa inanmıyorum maşallah maşallah ne kadar belirginbu grupta gördüğüm en büyümüş bebiş.. tam olarak kaç haftalıksın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?