- 22 Şubat 2017
- 2.369
- 3.938
- 63
- 39
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #3.921
Keşke kurtulabilsek bir an önce hep beraber..:)benim geçen gün bulantım hiç olmamıştı ama 1 günlük müş sonra son sürat geri geldi. ama senin haftan önde inşallah bitiyordur bulantın
öğün diye bir şeyim yok canım. ağzıma sadece leblebi koyuyorum ama o da fayda etmiyor artık süt yumurta falan hak getire zaten yiyip içemiyorum. bugün ilk defa haşlanmış patates getirmek geldi aklıma yoğurtla onu yedim o kadar.bulantıları olan kızlar öğünleriniz nasıl NASIL BAŞA ÇIKIYORSUNUZ ÇALIŞTIĞIM için zor oluyor
öğün diye bir şeyim yok canım. ağzıma sadece leblebi koyuyorum ama o da fayda etmiyor artık süt yumurta falan hak getire zaten yiyip içemiyorum. bugün ilk defa haşlanmış patates getirmek geldi aklıma yoğurtla onu yedim o kadar.
Günaydın kızlar benim aksamdan beri bel agrım var normal mi acaba bilgisi olan varmı
Kizlarrrr biz de bugün iki kese gördükgelişirlerse ikiz bebeklerim olacak inşallah öyle mutluyum ki eve geldigimden beri gozlerim doluyor ne kadar güzel bir duyguymuş bu
Kimseye söylemedik daha 10. Haftaya kadar bekleyecegiz kesinleşsin
Keselerden biri kaybolabiliyormuş ilerki haftalarda dua edin ne olur bebişlerim benimle kalsinlar
Kizlarrrr biz de bugün iki kese gördükgelişirlerse ikiz bebeklerim olacak inşallah öyle mutluyum ki eve geldigimden beri gozlerim doluyor ne kadar güzel bir duyguymuş bu
Keselerden biri kaybolabiliyormuş ilerki haftalarda dua edin ne olur bebişlerim benimle kalsinlar
canım ne güzel bir haber bu böyle maşallah inşallah 2si de seninle kalır
Sagolun allah hepimizin yavrusunu bizlere bagislasin saglikla gelsinler insallahNe güzel bi haber dualarımız ikizlerinle ikiside seninle yaşayacak inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz
Benimde önceki gebeliğim de vardı bel ağrım doktora gidince söyle idrar testi yapıyorlar bende birşey çıkmamıştı doktor bol su iç demişti sende bol su iç canım inşaAllah faydası olurCanim benim de var bel agrim neden oluyo bi bilgim yok ama :/
Gözün aydın canjm gs yazıyor ya orası sanirimArkadaşlar merhaba. Ne güzel haberler var böyle ikiz bebekler falan maşallah. Allah sağlıkla kucağına versin arkadaşımın inşallah ikisini de.
Kızlar ben bugün doktora gittim. Keseyi gördük çok şükür. 10 gün sonra tekrar çağırdı kalp atışı için. kesenin milimi hangi değer oluyor bu arada. onu söylerseniz milimini haber vereyim sizlere de :)
canım ne için bekleyeceksin anlamadımYogurt diye ölecem kiźlar...eve gitmeme 1 saat var...bi zarari olmaz degil mi beklemenin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?