• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bunu içtim sadece iki kez içtim 5 saat arayla dün ateşim vardı hiç ilaç kullanmadım 38.5 i geçmemişti çünkü bende ilaç kullanmayı normal zamanlarda da sevmediğim için ilaçsız atlatmak istedim
Ama ilk gün 38.9 olunca mecbur içtim
Bisey olmaz canim bende cok basim agridiginda parol iciyorum

Bunu içtim sadece iki kez içtim 5 saat arayla dün ateşim vardı hiç ilaç kullanmadım 38.5 i geçmemişti çünkü bende ilaç kullanmayı normal zamanlarda da sevmediğim için ilaçsız atlatmak istedim
Ama ilk gün 38.9 olunca mecbur içtim
Geçmiş olsun şimdi nasıl ateşin?
Ben de kızımı taşıdığım için arada sırt, bel ağrısı çok olunca alıyorum bir tane.

Geçmiş olsun şimdi nasıl ateşin?
Ben de kızımı taşıdığım için arada sırt, bel ağrısı çok olunca alıyorum bir tane.
Çok sağol bugün çok çok iyiyim dün gece tamamen geçti ateşim ama dün bütün gün 38 in altına düşmedi 38.5 i de geçmedi ilaç kullanmadım bu ateşin sürekli vücutta kalması bebeğe zarar vermemiştir dimi

Ay kız mı maşallah :KK9:ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kızım 16 aylık bu ara memeyi bıraktırmaya çalışıyorum ondan hep kucağımda ve mızmız canım. 15 kiloya da yakın olunca ister istemez bel, sırt ağrısı yapıyor.
2. De içime kız doğuyor.
Sağlıklı, hayırlısı inşallah.
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

Çok sağol bugün çok çok iyiyim dün gece tamamen geçti ateşim ama dün bütün gün 38 in altına düşmedi 38.5 i de geçmedi ilaç kullanmadım bu ateşin sürekli vücutta kalması bebeğe zarar vermemiştir dimi
Uzman değilim canım ama epey yüksek ateş sıkıntı çıkarabiliyor, senin o derecelere çıkmamış. İçin rahat olsun, tekrar geçmiş olsun.

Aa
Kızım 16 aylık bu ara memeyi bıraktırmaya çalışıyorum ondan hep kucağımda ve mızmız canım. 15 kiloya da yakın olunca ister istemez bel, sırt ağrısı yapıyor.
2. De içime kız doğuyor.
Sağlıklı, hayırlısı inşallah.
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

Uzman değilim canım ama epey yüksek ateş sıkıntı çıkarabiliyor, senin o derecelere çıkmamış. İçin rahat olsun, tekrar geçmiş olsun.
Amin inşallah bende cinsiyeti belli oldu sandım sonra haftana baktim küçük geldi şaşkın oldum iyice :KK71::KK36:

Ben de kalp atislarini duydum.Allah herkesin gönlüne göre versin... bulantilarim ilk gebeligime göre daha cok. Ama kusma gerceklesmiyor.oglumda sabahlari muylaka cikariyordum.sonra rahatliyordum..bunda biraz daha farkli.karnim aç bomboş ama yiyesim gelmiyor.cok enteresan işler:eğlence:

canım çok sevindim hayırlısı olsun darısı başımıza inşallah:KK200:

Merhaba arkadaşlar dün ve bugün enteresan bir şekilde bulantım yok gece biraz olmuştu ama sabahtan beri iyiyim. İştahım da iyi. Bulantılar bitmiş olabilir mi yoksa tekrar şiddetlenerek başlar mı acaba? Böyle birden bulantısı kesilen var mı aranızda?

Merhaba arkadaşlar dün ve bugün enteresan bir şekilde bulantım yok gece biraz olmuştu ama sabahtan beri iyiyim. İştahım da iyi. Bulantılar bitmiş olabilir mi yoksa tekrar şiddetlenerek başlar mı acaba? Böyle birden bulantısı kesilen var mı aranızda?
benim geçen gün bulantım hiç olmamıştı ama 1 günlük müş sonra son sürat geri geldi. ama senin haftan önde inşallah bitiyordur bulantın

Back