2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Cumartesi günü çapaya çocuk acile gitmiştik,kızarıklıklar artmıştı.Süt ürünlerinden olacağını sanmıyorum,kuruyemiş yeme,domateste etkileyebilir demişti.Kremler losyonlar...
Dün başka bir hastaneye gittik alerji doktoruna.Deri testi yapıldı,çok şükür onda bişey çıkmadı,birde kanda bakmamız lazım dedi ama çok pahalıydı,dedik şimdi yaptıramayacağız onu.Doktor şişli etfaldeki tanıdığı doktora yönlendirdi,bugün ona gideceğiz bakalım kan vermeye...

Çok huzursuz,kremleri sürdükten sonra özellikle.Dün gece ağlaması durmayınca aldık arabayla dolaştırıp uyutup getirdik eve...

Benim alerjik nezle midir astım mıdır ondan var zaten,genetikmiş.Deterjanı toz olacak ve 2 kere durulanacak,şampuanı vücut yıoaması ayrı olacak,sürekli nemlendirilecek vücudu,tam bahar ayları,polenler,dikkat edilecek,sigara vs...

Birde gece adet oldum bende.Çok korktum karnım ağrıyacak diye ama bişey olmadı henüz.Emmek istememişti dün o kadar ağlarken,ilk defa...

Çok geçmiş olsun cnm. Hayırlı sağlıklı haberlerle inşallah. Toz a fln alerjisi varsa halı perde yatak örtüsü bataniye kullanımına da dikkat etmek lazım.

Rabbim şifa versin canım. Bizimkinin yüzünde de sivilce tarzı kabarıklık var. Özellikle göz çevresini çok kaşıyor. Doktor alerjik bünyeye sahip dedi. Korkuyorum bende ilerleyecek diye...

Şimdi yine doktordan geldim 2 haftadır alerji tanısı koyulduğundan beri doktorumuz haftalık kontrollere çağırmıştı geçem hfta 120 g almıştı doktor az bulmuştu ben de hissediyordum sütümün az olduğunu bu hafta çok şükür 220 g almış artık 15 gün sonra görüşelim dedi ek gıdaya başlıcaz dedi bakalım yeni bir serüven başlıyor

Kizim da gunduzleri cok zor uyuyor,uyursa da kucagimda yataga biraktigim an uyaniyor,yapisik ikiz gibiyiz,bu hafta itibariyle de surekli yaninda istiyor,ya da kucakta olmak,sanslisin ki bebek arabasinda duruyor,benimki arabasinda 10dk gecirince basliyor aglamaya,10 dk da eve geri dönuyoruz,sagliklari yerinde olsun da bugunler de birer ani olarak kalicak bize

Bugün kan testi için gittik ama saat geçmiş,veremedik.Sabah erken gelin dedi.Şimdide eşim diyor boş yere kan vermeyelim,yaralar düzeliyor,deri testinde de bişy çıkmadı ya,gerek yok diyor.Bende bi yandan onun gibi düşünüyorum,kan vermesine dayanamıycam,bi yandan da deride çıkmadı ama ya kanda çıkarsa diyorum...

Çok huysuuuzz,huzursuuuzz,istedikleri anında olacak,yoksa susturamıyoruz..

4.ay kontrolü vardı bugun
7 kılo 64 cm çıktı
Aşılardan çekınıyordum 2 saatte bir ölçtüm ateşini çıkmadı huzursuzluğuda olmadı.
Kan damlasına başlattı birde.
Kızımın kafası çok terlıyor sordum devite devam etmemi söyledi D vitamını eksikliği yapıyormuş.
Yetersiz mi gelıyor acaba ama bıngıldagı kapanmak üzere

Maasalalh canım.benim oğlan bu ay sadece 250 gr almış.iki haftaya yakın hastaydi zaten.sonraso da sutumde bir azalma hissediyordum demekki doğruymuş.sma mama aldım ama biberon almıyor.mecburen bu ay ek gıdaya geçicem az kilo aldığından dolayı.tadimlik olarak mi baslocaksin sen bu ay sadece

Bekledigimizden de kolay gecti bizde yanindaydik oyalamaya calistik sonuna dogru sıkıldı . Yarim saat sonrasi zor oldu gömüldüğü icin sargi bezinin icinde kayboldu pipisi doktor acti tekrar igne vurdu kremler sürüp bi 10 tane bant yapistirdi nasil acicaz bilmiyorum 1 saat daha bekledik kanama dursun diye pipi tekrar gomulmustu ama gorunuyodu böyle geldik eve oglum iyi cok şükür sanki sünnet olan o degil. Sadece biraz kanama var bezi açtığımda kan oluyo doktor kanama olursa getir dedi ama sonucta kesik okadar kanama normal heralde sizin de kanamismiydi

Evet ya oyleymus annemin sutu 2. ayda kesilmis adet de olmus oyuzden öyle dedi galiba. Ilk oldugumda bukadar azalmamisti ama biraz stresde etkili oldu galiba

İnsan hissediyo değil mi sütünün azaldığını canım bizde de aynı sorun var yalnız asla kızımu biberona alıştıramadım aç bıraktım emzirmedim bekledim olmadı her seferinde dha çok sinirlendi ben de bıraktımm uğraşmayı artık mamayı kaşık maması haline getirip aç olduğunu düşündüğüm zamanlarda öyle veriyorum ben 4 ayını doldurduğundan beri hafif hafif muz elma suyu falan vermeye başlamıştım onlara devam ederim herhalde bi de oktorumuz nasıl yönlendirirse kızımda süt alerjisi olduğundan yoğurr veremicem malesef

Ben doktoru aramıştım bezine bulaşan kan var diye. Aç bandaji bi bak demisti. Ama bandaji açamadık hastaneye götürdük onlar açtı. Yani hafif bezde pembelik oluyordu. Sızıntı seklinde kanama olabilir demişti. 15 20 dakikadan uzun suren kanama olursa getirin demisti

Ozaman arim bende hala daha kan oluyo bezinde oyle cok degil ama yinede sormakta fayda var. Zaten buyuk ihtimalle acmak icin goturucez okadar bantladiki biraz zor olucak acmak

Aynı durum bizde de var. Ben yemeklerden tattırıyorum. Kuzum nasıl bakıyor , bazen ağzını açıyor. Ve tahıllı pirinç unu vermeye başladım. Anne sütü ile hazırlanan , severek yiyor. Tavsiye ederim.

canım benim kızım da uykusu yoksa kesinlikle uyumuyor. kimi zaman 22.30da uyuyan çocuk kimi zaman gece 1.30 a kadar uyumuyor ben de zorlamıyorum artık napayım

önce azı dişleri mi çıktı canım? ben hep ön dişleri kontrol ediyorum önce onlar çıkar diye. demekki kontrol etmekte fayda var

geçmiş olsun canım inş. ameliyata gerek kalmadan hallolur

Ben kızımı uyuttuumm darısı uyumayan bebişlere AMİİNNN
maşallah kuzuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…