- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #38.181
Teşekkür ederim kızlar cevaplar için. Ben de paranoyak gibi bakmiym o zaman artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba baska problemi mi var surekli gaz olmazki hic cikartamiyomu gazini. Allah yardimcin olsun bebeginde bi an önce düzelir inşAllah keske bi faydamiz dokunabilse. Ben bugün fin makinesi sesiyle beraber pis pis sesi var ayni videoda onu dinlettim 5 dk da uyudu. Gunduz cok kolay uyuyo ama aksamlari bazen 3 saatte anca dalardi ama bugun o sesle beraber 5 dk da uyudu. Istersen deneyebilirsin bi fayda olur insAllahBen artik aklimi kaybedeceğim. Bir kere 40 dk, bir kere de 1 saat uyudu. Butun gece uykusunun hepsi bu! Uyku basina vurdu kafasini saga sola atıyor,gozleri kapanıyor ama uyumuyor
Alerjisi var. Yuzu dokuyor surekli kaşıyor. Gazi ve tuvaleti de hala sıkıntılı malesef ama yine dr bir sıkıntısı yoksa da, uykuya teslim olmuyor. Inanilmsz direniyorAcaba baska problemi mi var surekli gaz olmazki hic cikartamiyomu gazini. Allah yardimcin olsun bebeginde bi an önce düzelir inşAllah keske bi faydamiz dokunabilse. Ben bugün fin makinesi sesiyle beraber pis pis sesi var ayni videoda onu dinlettim 5 dk da uyudu. Gunduz cok kolay uyuyo ama aksamlari bazen 3 saatte anca dalardi ama bugun o sesle beraber 5 dk da uyudu. Istersen deneyebilirsin bi fayda olur insAllah
Ay Yok canım ya ilk oğlum da 8. Ayda olmuştum sanırım, 2 yaşına kadar emzirdim ve bayağı da sütüm vardıKizlar regl oldum en son 15 gun once olmustum. Stresden de olabilir. Agrimda var ve sütüm inanilmaz azaldi annem regl olmak sütün kesilmesine isarettir diyo azalincada kormaya basladim
gunde mutlaka 4 defa degistiriyorum bazen 5 de oluyorKızlar selam saçma gelebilir ama bişey sorucam bebeklerinizin altını ne kadar sürede bir değiştiriyorsunuz ve değiştirirken çok mu dolmuş oluyor
Evet alerjisi vardi dimi ben onu unutmusum InsAllah bi an önce duzelirler yavrucaklar. Ozaman ek gidaya baslayinca süt ürünleri yemicekmi bu bebislerAlerjisi var. Yuzu dokuyor surekli kaşıyor. Gazi ve tuvaleti de hala sıkıntılı malesef ama yine dr bir sıkıntısı yoksa da, uykuya teslim olmuyor. Inanilmsz direniyor
Gercektenmi ya beni korkuttu annem azalincada olabilirmi dedim. Ozaman ikiside stresten bugün oğlum sunnet olucak dun doktor bayagi korkuttu gömükmus pipisi 2 sene bakim yapmam gerekiyomus yoksa sunnetten sonra ice gömük kalirmis bidaha ameliyat gerekebilirmis zatem sunnet yeterinse korkuttu bide bu eklendi üstüneAy Yok canım ya ilk oğlum da 8. Ayda olmuştum sanırım, 2 yaşına kadar emzirdim ve bayağı da sütüm vardı
2 yada 3 saatte bir değiltiriyorum çok çok dolmuyo 2 çiş falan heralde kakasını yaparken farkediyorum yüz şekli değişiyo ıh die sesler falan çıkartıyo biter bitmez değiştiriyorum her kakadan sonra krem sürüyorum gece uyurken çiş kaka falan yapmıyo zaten akşam 11 de değiştiriyorum sabah 7 e kadar uyuyo altı kuru oluyo neden uyurken yapmıo bilmiyorum sormadım doktora emzirmeden önce de kontrol ediyorum eğer ıslaksa değiştiriyorum emzirdikten sonra değişince kusuyo çünküKızlar selam saçma gelebilir ama bişey sorucam bebeklerinizin altını ne kadar sürede bir değiştiriyorsunuz ve değiştirirken çok mu dolmuş oluyor
Sık sık değiştirmek iyi bence hem çocuk rahat eder altı kuru rahat hemde pişik olma ihtimali düşer her değiştirmede 5 dakika falan açık bırakıyorum çok mutlu oluyo kahkaha falan atıyoTeşekkür ederim kızlar cevaplar için. Ben de paranoyak gibi bakmiym o zaman artik
Doğumdan beri düzenli regli oluyorum canım regl nin ilk 3 günü süt azalıyo ama sonra tekrar düzelio korkma kesilmez sütün bende ilk 2 adette korktum sütüm kesildi die ama 3 gün sonra düzelio hormonlardan azalıo heraldeKizlar regl oldum en son 15 gun once olmustum. Stresden de olabilir. Agrimda var ve sütüm inanilmaz azaldi annem regl olmak sütün kesilmesine isarettir diyo azalincada kormaya basladim
Benimki de tam tersi sabah bi açıyorum şişmiş balon gibi olmuş bez. Gece değiştirirsem uyanıyor o yüzden sabahı bekliyorum2 yada 3 saatte bir değiltiriyorum çok çok dolmuyo 2 çiş falan heralde kakasını yaparken farkediyorum yüz şekli değişiyo ıh die sesler falan çıkartıyo biter bitmez değiştiriyorum her kakadan sonra krem sürüyorum gece uyurken çiş kaka falan yapmıyo zaten akşam 11 de değiştiriyorum sabah 7 e kadar uyuyo altı kuru oluyo neden uyurken yapmıo bilmiyorum sormadım doktora emzirmeden önce de kontrol ediyorum eğer ıslaksa değiştiriyorum emzirdikten sonra değişince kusuyo çünkü
Maşallah. Allah nazardan saklasınBen kızımı uyuttuumm darısı uyumayan bebişlere AMİİNNN
Teşekkür ederim hepimizinkine maşallahMaşallah. Allah nazardan saklasın