• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben artik aklimi kaybedeceğim. Bir kere 40 dk, bir kere de 1 saat uyudu. Butun gece uykusunun hepsi bu! Uyku basina vurdu kafasini saga sola atıyor,gozleri kapanıyor ama uyumuyor
Acaba baska problemi mi var surekli gaz olmazki hic cikartamiyomu gazini. Allah yardimcin olsun bebeginde bi an önce düzelir inşAllah keske bi faydamiz dokunabilse. Ben bugün fin makinesi sesiyle beraber pis pis sesi var ayni videoda onu dinlettim 5 dk da uyudu. Gunduz cok kolay uyuyo ama aksamlari bazen 3 saatte anca dalardi ama bugun o sesle beraber 5 dk da uyudu. Istersen deneyebilirsin bi fayda olur insAllah

Kizlar regl oldum en son 15 gun once olmustum. Stresden de olabilir. Agrimda var ve sütüm inanilmaz azaldi annem regl olmak sütün kesilmesine isarettir diyo azalincada kormaya basladim

Acaba baska problemi mi var surekli gaz olmazki hic cikartamiyomu gazini. Allah yardimcin olsun bebeginde bi an önce düzelir inşAllah keske bi faydamiz dokunabilse. Ben bugün fin makinesi sesiyle beraber pis pis sesi var ayni videoda onu dinlettim 5 dk da uyudu. Gunduz cok kolay uyuyo ama aksamlari bazen 3 saatte anca dalardi ama bugun o sesle beraber 5 dk da uyudu. Istersen deneyebilirsin bi fayda olur insAllah
Alerjisi var. Yuzu dokuyor surekli kaşıyor. Gazi ve tuvaleti de hala sıkıntılı malesef :( ama yine dr bir sıkıntısı yoksa da, uykuya teslim olmuyor. Inanilmsz direniyor

Kizlar regl oldum en son 15 gun once olmustum. Stresden de olabilir. Agrimda var ve sütüm inanilmaz azaldi annem regl olmak sütün kesilmesine isarettir diyo azalincada kormaya basladim
Ay Yok canım ya ilk oğlum da 8. Ayda olmuştum sanırım, 2 yaşına kadar emzirdim ve bayağı da sütüm vardı

Filmgibi büyük oğlum öyleydi yüzü özellikle yanakları pul puldu çok kaşınıyor yara oluyordu
Hiiiiiiiç uyumazdı gece de dahil 1 saat deliksiz uykusu hiç olmamıştı hepsi zamanla düzeliyor

Hayirli geceler hanimlar
Sanirim cogumuzun ortak sorunu artik gece uykusu benim kizim sorunsuz uyuyordu son haftalar acayip oldu resmen uykuya geciste zorlaniyor inelye ineleyw uyuyakaliyor dun farkettim agzinda resmen iki beyaz yer var azı disleri cikmis dedi annem ben sok. Hemen discide calisan arkadasa sordum evet bazen olabiliyor dedi ama yara da olabilir dedi carsamba kontrolumuz var doktor ne diyecek bakalim. Sag taraftaki baya cikmis uzunca soldakinin etrafi iyice kizarik ay yavrum demek ki ondan bu kadar sıkıntiliydi

Alerjisi var. Yuzu dokuyor surekli kaşıyor. Gazi ve tuvaleti de hala sıkıntılı malesef :KK43: ama yine dr bir sıkıntısı yoksa da, uykuya teslim olmuyor. Inanilmsz direniyor
Evet alerjisi vardi dimi ben onu unutmusum InsAllah bi an önce duzelirler yavrucaklar. Ozaman ek gidaya baslayinca süt ürünleri yemicekmi bu bebisler

Ay Yok canım ya ilk oğlum da 8. Ayda olmuştum sanırım, 2 yaşına kadar emzirdim ve bayağı da sütüm vardı
Gercektenmi ya beni korkuttu annem azalincada olabilirmi dedim. Ozaman ikiside stresten bugün oğlum sunnet olucak dun doktor bayagi korkuttu gömükmus pipisi 2 sene bakim yapmam gerekiyomus yoksa sunnetten sonra ice gömük kalirmis bidaha ameliyat gerekebilirmis zatem sunnet yeterinse korkuttu bide bu eklendi üstüne

Bebeğimin hiiiiç gündüz uykusu yok:( çok şükür geceleri uyuyor sadece bir kez, çok nadir iki kez, uyanıyor. Ama gündüzleri kesintisiz 1 saat bile uyumuyor. Uykusu var uyumuyor ve o yüzden gündüzleri sürekli mızmız. Hiçbir şekilde oyalanmıyor, ben de çok yoruluyorum çünkü sürekli ama sürekli ilgi istiyor. Ne halıya ne oyuncaklara bakıyor. Tuvalete bile zor gidiyorum ya hemen basıyor yaygarayı. Başa çıkamayınca atıyorum bebek arabasına kendimi yollara vuruyorum, en azından biraz kafam rahatlıyor. Yürüyebildiğim kadar uzun yürüyorum, hem de spor olmuş oluyor.

Kızlar selam saçma gelebilir ama bişey sorucam bebeklerinizin altını ne kadar sürede bir değiştiriyorsunuz ve değiştirirken çok mu dolmuş oluyor
2 yada 3 saatte bir değiltiriyorum çok çok dolmuyo 2 çiş falan heralde kakasını yaparken farkediyorum yüz şekli değişiyo ıh die sesler falan çıkartıyo biter bitmez değiştiriyorum her kakadan sonra krem sürüyorum gece uyurken çiş kaka falan yapmıyo zaten akşam 11 de değiştiriyorum sabah 7 e kadar uyuyo altı kuru oluyo neden uyurken yapmıo bilmiyorum sormadım doktora emzirmeden önce de kontrol ediyorum eğer ıslaksa değiştiriyorum emzirdikten sonra değişince kusuyo çünkü

Teşekkür ederim kızlar cevaplar için. Ben de paranoyak gibi bakmiym o zaman artik
Sık sık değiştirmek iyi bence hem çocuk rahat eder altı kuru rahat hemde pişik olma ihtimali düşer her değiştirmede 5 dakika falan açık bırakıyorum çok mutlu oluyo kahkaha falan atıyo

Doğumdan beri düzenli regli oluyorum canım regl nin ilk 3 günü süt azalıyo ama sonra tekrar düzelio korkma kesilmez sütün bende ilk 2 adette korktum sütüm kesildi die ama 3 gün sonra düzelio hormonlardan azalıo heralde

Ben kızımı uyuttuumm darısı uyumayan bebişlere AMİİNNN

Eklentiler

• CB69859B-1D78-4674-BC85-57AA1C6D18CD.jpeg
    CB69859B-1D78-4674-BC85-57AA1C6D18CD.jpeg
    28,5 KB · Görüntüleme: 100
2 yada 3 saatte bir değiltiriyorum çok çok dolmuyo 2 çiş falan heralde kakasını yaparken farkediyorum yüz şekli değişiyo ıh die sesler falan çıkartıyo biter bitmez değiştiriyorum her kakadan sonra krem sürüyorum gece uyurken çiş kaka falan yapmıyo zaten akşam 11 de değiştiriyorum sabah 7 e kadar uyuyo altı kuru oluyo neden uyurken yapmıo bilmiyorum sormadım doktora emzirmeden önce de kontrol ediyorum eğer ıslaksa değiştiriyorum emzirdikten sonra değişince kusuyo çünkü
Benimki de tam tersi sabah bi açıyorum şişmiş balon gibi olmuş bez. Gece değiştirirsem uyanıyor o yüzden sabahı bekliyorum

Kızlar iki haftadır süt ürünleri tüketmiyordum bebeğin kakası baya düzelmişti mukus azalmıştı. Ama iki gün önce denemek işin keçi peyniri yedim ve yanlışlıkla Koca bi bardak ayran içtim. Bugün kakası yine mukus doluydu.
Galiba gerçekten süt alerjisi var :bicak:

Back