2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kulak temizliğinde iç kısma dokunmamak gerekir. Dışarı çıkan kiri temizlemek yeterliymiş.doktorum öyle demişti.iç kısım çok hassas olduğu için dokunmamak gerekirmiş.
Bende öyle yapıyordum ama su an kulagi tıkanmak üzere dedi doktor kendimi suçladım ben bakamadım temizleyemedim diye

Gunaydin kızlar bebeklerin kulak temizliğini nasıl yapıyorsunuz

Bebekler için olan kulak çöpüyle.İçine girmiyor zaten yapısı gereği,çokta sokmadan çevirip çıkarıyorum.Sol kulağı çok akıyor.Bu sıra azaldı ama bi keresinde banyo yaptırdıktan sonra emzirdim,koluma bile bulaşmıştı kahverengi akıntı.Doktora söylediğimde baktı,temizlemişsiniz zaten,bir sorun yok demişti :)

Geçen hafta salı günü olduk bizde.Birde rota virüsünüde yaptırdık ilk dozunu.Huzursuzluğu oldu,iştahında bir azalma görmüyorum ben hiç bir şekilde,aralar uzayacağına daha da sıklaştırıyor.Daha emerken derin uykuya geçmesi hariç,ki toplasan 2-3 kere olmuştur ancak,kendiliğinden doydum deyip memeyi bıraktığını bilmem.Niye böyle yapıyor anlamıyorum...

Kızım 4,5 aylık oldu ve son 2 haftadır az da olsa duzene giren uykularımız iyice bozuldu,gece 1 krz kalkarken simdi 4-5 kez kalkıyor,geri yatagına yatırınca ağlıyor,kucagımda uyumak istiyor,gunduz uykusu da yok gibi ,yarım saat uyuyor uyusa da gunduzleri,4.aydan sonra duzenı bozulan var mı?buyume atagından kaynaklı mı acaba?dr umuz buyume ataklarıyla iligili hiçbişey soylemıyor

Rezenenin zarsrlarını yazabilir misiniz?

İdrar kültürümüzün sonucu çıktı üreme varmış antibiyotik kullanıcaz demekki
Eğer bebeğimde alerji de varsa ikisiyle birden başediyomuş yavrum
Gelince üst üste geliyor bizde de idrarda üreme oldu. 7 gün antibiyotik kullandık. Geçmedi. Yine üreme oldu. Yine kullandık. Şimdi yine tahlil vericez. Tekrarladığı için doktor böbrek ultrasonu istedi.
Hayatımda kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim.

Aynı sıkıntılar bizde de var. Aşı yapsan bi dert yapmasam bi dert

Geçmişler olsun cnm. Sağlıkla büyüsün...
Çok sağol canım amin hepsi inş
geçmiş olsun canım. Rabbim bütün bebeklere şifa versin...
Amin canım çok sağol hepsine şifa versin inş
Ben de şuan aynı durumdayım canım ne yapacağımı bilmiyorum doktora gittik üreme 70000 deymiş 100 binin altı olduğu için antibiyotik vermedi haftaya bugün yine gel dedi bi daha kültüre bakıcakmış eğer üreme artmışsa o zaman vericekmiş şuan ilaçsız devam ediyoruz bakalım şuan ilk sıkıntımız alerji ve kızının kilo alamaması ve mamayı kabul etmemesi

Benim kızım da 3.ay çok az kilo almıştı 430 gr. Bütün tahlilleri istedi doktorumuz. İdrarda enfeksiyon varmış meğer ondan az kilo almış bebeğim. Antibiyotiğe başlar başlamaz düzeldi kilo alımı, bir haftada 230 gr aldı. Tekrar tahlil yapıldı geçmişti enfeksiyon çok şükür.

Rezenenin zarsrlarını yazabilir misiniz?
Daha önce birkaç defa burda da paylaşılmıştı. Bulabilirsem tekrar paylaşırım. Emzirme döneminde kullanımı yüksek riskli bitki çayları içerisinde olduğunu, bebeklerde nöbet geçirmeyi tetiklediğini falan yazıyordu hepsini hatırlamıyorum.

4 ay aşısı benim kızımda da sıkıntılı geçti ağlama nöbetleri ateş huzursuzluk 2 gün ve 3 gece kızım sadece beziyle durdu çok zordu ama aşıdan 2 gün 3 gece sonra düzeldi inş sizin bebişker daha az hasarla atlatır ateşini düşürmek için soyup sirkeli suyla sildiğimdeki titremesini hatırladıkca gözümden yaşlar akıyo

Kabuk bağlayıp iz yaptığını biliyorum ama kocaman sivilce gibi kabardığını bilmiyordum, ondan endişelendim.
Eki Görüntüle 2126679
Böyle miydi sizinki de?
Benimki onun kırmızı haliydi kahverengi kırmızı gibi 1 hafta kadar önce sivilce gibi patladı üstten sildim hiç dokunmadım krem falan da sürmedim şimdilik yara gibi duruyo ama dokununca canı acımıo hemşire normal dedi 5 buçuk aylık olduk biz

Kızımın birinde kilo alımı normal diğeri almıyor. 200 gr farkla doğdular şimdi fark 1 kiloya çıktı. Belki daha da açılmıştır mamayı pekmezle içiriyorum ben. Onu da iyice acıkmaları lazım. Yoksa imkanı yok içmiyorlar. Bazen 20 cc bile içmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…