- 24 Şubat 2013
- 308
- 283
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #37.781
Geçmişler olsun cnm. Sağlıkla büyüsün...İdrar kültürümüzün sonucu çıktı üreme varmış antibiyotik kullanıcaz demekki
Eğer bebeğimde alerji de varsa ikisiyle birden başediyomuş yavrum
Kulak temizliğinde iç kısma dokunmamak gerekir. Dışarı çıkan kiri temizlemek yeterliymiş.doktorum öyle demişti.iç kısım çok hassas olduğu için dokunmamak gerekirmiş.Gunaydin kızlar bebeklerin kulak temizliğini nasıl yapıyorsunuz
Bende öyle yapıyordum ama su an kulagi tıkanmak üzere dedi doktor kendimi suçladım ben bakamadım temizleyemedim diyeKulak temizliğinde iç kısma dokunmamak gerekir. Dışarı çıkan kiri temizlemek yeterliymiş.doktorum öyle demişti.iç kısım çok hassas olduğu için dokunmamak gerekirmiş.
Bir şey önermedi mi? Yani Nerede yanlış yapılmışki kapanmış? Ben de yüzeysel temizliyorum. Nasıl yapmamız gerekiyor ki?Bende öyle yapıyordum ama su an kulagi tıkanmak üzere dedi doktor kendimi suçladım ben bakamadım temizleyemedim diye
Gunaydin kızlar bebeklerin kulak temizliğini nasıl yapıyorsunuz
Kızlar Merhaba. Benim oğlum pazartesi günü 4. Ay asilarini oldu. Ama şimdi çok huzursuz sürekli huzursuz ve iştahı azaldı. Bu normal mi kaç gün devam eder bu durum. Bir akıl verin lütfen çok üzülüyorum haline.
Kızım 4,5 aylık oldu ve son 2 haftadır az da olsa duzene giren uykularımız iyice bozuldu,gece 1 krz kalkarken simdi 4-5 kez kalkıyor,geri yatagına yatırınca ağlıyor,kucagımda uyumak istiyor,gunduz uykusu da yok gibi ,yarım saat uyuyor uyusa da gunduzleri,4.aydan sonra duzenı bozulan var mı?buyume atagından kaynaklı mı acaba?dr umuz buyume ataklarıyla iligili hiçbişey soylemıyor[/QUOTE
Canım benim bebeğim 4 gün sonra 5 aylık olacak. Geçen hafta gece uyku düzeninde bozulma oldu. Gece 1 kere emziriyordum. Fakat geçen hafta çok sık uyandı ve hep emmek istedi. Gaz sancısı geldiğinde uykusunda mızıklayıp gazını çıkarıp geri uykuya dalıyordu. Artık gazdan dolayı bile uyansa geri uykuya dalmıyor. İlla kucağa alıp pışpışlayacaksın..
Damakları çok kaşınıyor eli hep ağzında diş çıkaracak sanırım. Ben ona bağladım yada büyüme atağı yaşadık bilmiyorum. Son iki gecedir biraz düzelir gibi oldu bakalım...
Gündüz uykusuna gelince; 3,5 aylığa kadar gayet güzeldi. Gündüz toplam 4-5 saat uyurdu. Fakat 3,5 aylıktan sonra yarı yarıya azalma oldu. Toplam 2-2,5 saat ancak uyuyor. Uyuduğunda en fazla 45 dk. Uyuyor. Genelde yarım saat uyuyor.
Doktora soracağım bende kontrolde...
geçmiş olsun canım. Rabbim bütün bebeklere şifa versin...İdrar kültürümüzün sonucu çıktı üreme varmış antibiyotik kullanıcaz demekki
Rezenenin zarsrlarını yazabilir misiniz?Kızlar ilk 6 ay su verilmesi bile sakıncalıyken bu bitki çaylarını sırf uyusun diye gönül rahatlığıyla nasıl verebiliyorsunuz. Zararı yok mu anasonun falan merakımdan soruyorum? Rezenenin korkunç zararını öğrendikten sonra mana still tea içmeyi bile bıraktım ben içinde rezene var diye.
Randevu nasıl aldın canım. Ben de o doktora bakmıştım ama randevu alamadım :/Cocuk alerji prof zeynep tamay
Telefonla 31750 dahilisiRandevu nasıl aldın canım. Ben de o doktora bakmıştım ama randevu alamadım :/
Gelince üst üste geliyorİdrar kültürümüzün sonucu çıktı üreme varmış antibiyotik kullanıcaz demekki
Aynı sıkıntılar bizde de var. Aşı yapsan bi dert yapmasam bi dertKızlar Merhaba. Benim oğlum pazartesi günü 4. Ay asilarini oldu. Ama şimdi çok huzursuz sürekli huzursuz ve iştahı azaldı. Bu normal mi kaç gün devam eder bu durum. Bir akıl verin lütfen çok üzülüyorum haline.
Çok sağol canım amin hepsi inşGeçmişler olsun cnm. Sağlıkla büyüsün...
Amin canım çok sağol hepsine şifa versin inşgeçmiş olsun canım. Rabbim bütün bebeklere şifa versin...
Ben de şuan aynı durumdayım canım ne yapacağımı bilmiyorum doktora gittik üreme 70000 deymiş 100 binin altı olduğu için antibiyotik vermedi haftaya bugün yine gel dedi bi daha kültüre bakıcakmış eğer üreme artmışsa o zaman vericekmiş şuan ilaçsız devam ediyoruz bakalım şuan ilk sıkıntımız alerji ve kızının kilo alamaması ve mamayı kabul etmemesiGelince üst üste geliyorbizde de idrarda üreme oldu. 7 gün antibiyotik kullandık. Geçmedi. Yine üreme oldu. Yine kullandık. Şimdi yine tahlil vericez. Tekrarladığı için doktor böbrek ultrasonu istedi.
Hayatımda kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim.
Benim kızım da 3.ay çok az kilo almıştı 430 gr. Bütün tahlilleri istedi doktorumuz. İdrarda enfeksiyon varmış meğer ondan az kilo almış bebeğim. Antibiyotiğe başlar başlamaz düzeldi kilo alımı, bir haftada 230 gr aldı. Tekrar tahlil yapıldı geçmişti enfeksiyon çok şükür.Çok sağol canım amin hepsi inş
Amin canım çok sağol hepsine şifa versin inş
Ben de şuan aynı durumdayım canım ne yapacağımı bilmiyorum doktora gittik üreme 70000 deymiş 100 binin altı olduğu için antibiyotik vermedi haftaya bugün yine gel dedi bi daha kültüre bakıcakmış eğer üreme artmışsa o zaman vericekmiş şuan ilaçsız devam ediyoruz bakalım şuan ilk sıkıntımız alerji ve kızının kilo alamaması ve mamayı kabul etmemesi
Daha önce birkaç defa burda da paylaşılmıştı. Bulabilirsem tekrar paylaşırım. Emzirme döneminde kullanımı yüksek riskli bitki çayları içerisinde olduğunu, bebeklerde nöbet geçirmeyi tetiklediğini falan yazıyordu hepsini hatırlamıyorum.Rezenenin zarsrlarını yazabilir misiniz?
Benimki onun kırmızı haliydi kahverengi kırmızı gibi 1 hafta kadar önce sivilce gibi patladı üstten sildim hiç dokunmadım krem falan da sürmedim şimdilik yara gibi duruyo ama dokununca canı acımıo hemşire normal dedi 5 buçuk aylık olduk bizKabuk bağlayıp iz yaptığını biliyorum ama kocaman sivilce gibi kabardığını bilmiyordum, ondan endişelendim.
Eki Görüntüle 2126679
Böyle miydi sizinki de?
Kızımın birinde kilo alımı normal diğeri almıyor. 200 gr farkla doğdular şimdi fark 1 kiloya çıktı. Belki daha da açılmıştırÇok sağol canım amin hepsi inş
Amin canım çok sağol hepsine şifa versin inş
Ben de şuan aynı durumdayım canım ne yapacağımı bilmiyorum doktora gittik üreme 70000 deymiş 100 binin altı olduğu için antibiyotik vermedi haftaya bugün yine gel dedi bi daha kültüre bakıcakmış eğer üreme artmışsa o zaman vericekmiş şuan ilaçsız devam ediyoruz bakalım şuan ilk sıkıntımız alerji ve kızının kilo alamaması ve mamayı kabul etmemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?