2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin bebeklerinize

Kabuk bağlayıp iz yaptığını biliyorum ama kocaman sivilce gibi kabardığını bilmiyordum, ondan endişelendim.
Eki Görüntüle 2126679
Böyle miydi sizinki de?
Aynen böyleydi hatta banyo yaptırırken patladı sivilce gibi şimdi de kabuklu duruyo
İnş bizim de öyle olur bakalım alerji ihtimalimiz de var hepsinin sonucu çıksın ona göre yol alıcaz inş
Ben de pekmezle veriyorum canım ama bizde şu sorun var kızım biberon almıyo bugn çok ağlayınca artık ilk günlerdeki gibi şırıngayla verdim onu da 20 cc anca aldı benim anlamadığım ben sütümü sağıp kızıma içiriyodum biberonla noldu da biberonu almamaya başladı

Ateş sadece 4.ay aşısında mı oldu diğerlerinde de oldu mu?
Şimdiye kadar bi sorun yasamadık aşılarda 3,5 aylık 4.ay aşısından korktum şimdi

Şimdiye kadar bi sorun yasamadık aşılarda 3,5 aylık 4.ay aşısından korktum şimdi

Bende çok korkmuştum ama bebişlerin bünyesiyle alakalı sanırım.Rotayıda beraber yaptırdığımızdan belki,kafası biraz sıcaklaştıkça üstünü incelttim,sıfır kolluyla bıraktım falan,bir sorun yaşamadık ateşle ilgili.Birkaç günde huzursuzluk oldu ama zaten bizimki kucakta olmazsa zaten huzursuz,çok fark hissetmedim yani.2 gece uyanma aralığı kısalmıştı,şimdi yine normale döndü gibi...

Geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin bebeklerinize
Amin canım. Bütün bebeklere inşallah.
Bu aylarda biberon reddi meme reddi daha çok oluyor sanırım. Mamanın tadını sevmediği için de reddediyor olabilir canım. Tadına alışınca biberonu alır belki tekrar. Sen denemeye devam et.

Mamayı pekmezle içirmenizi doktor mu onerdi bana ilginç geldi açıkcası.... tabiki siz daha iyi bilirsiniz ama biri süt diğeri Demir grubu pek uygun değil diye biliyorum fayda değil zarar bile dogurur

Off aşı zamanlarını hiç sevmiyorum yaa. Benimkileri çok etkiliyor. 2.ayda hafif ateşle atlatmıştık ama 4. Ay fenaydı. Ateşlerini çok zor düşürmüştük. Huysuzluk 3 gün daha sürmüştü. Şimdi 6. Ay aşıları geldi ama hiç içimden gelmiyor :/

Diğerlerinde ateş olmamıştı canım 4 aylık aşısında ateş yaptı tek inş bidahada olmaz kızım öyle ağlayıp titredikçe ben kendimden geçtm kapıları duvarları yumrukladm sinirden, kızım deli gibi titriyo benim elimden bişey gelmiyo soğuk su deyince etinden et koparmışcasına bağırıyo Allahım bidaha göstermesin o günleri tabii bizde oldu die herkesde olacak die bişey yok yiğenimde hiç bi aşı yan etkisini göstermedi bende öyle olur die umud ediyordum ama ...

Bizdr 6 ay aşısı olcaz bi haftaya hiç götürmek istemiyorum ne yalan söyleyim en az hasarla atlatmayı dilemekten başka çaremiz yok ;(

Mamayı pekmezle içirmenizi doktor mu onerdi bana ilginç geldi açıkcası.... tabiki siz daha iyi bilirsiniz ama biri süt diğeri Demir grubu pek uygun değil diye biliyorum fayda değil zarar bile dogurur
Evet doktor tavsiyesi. Maalesef bu tür mamaların tadı kokusu berbat. Ve mamanın içeriğine ihtiyaçları var. Kar zarar olarak düşününce bir şekilde içirmek zorundayız. Vanilya çubuğu ve şurubu ile tatlandırmayı da denedim. Anca bu şekilde kabul ettiler.

Canım kızımda biberonu almak istemiyor doktora sordum ek gıdaya başlayalım dedi 4 aylık daha benim kızım ama 500 gr kadar eksik kilosu normalden mamayıda 4 saatte bir 90 cc içiyordu çok az dedi bize doktor sizede belkı doktorunuz başlatır ek gıdaya

Ayni bizi tarif etmişsin insallah buyume atağı geçicidir yoksa uyku düzenimiz alt üst oldu

Belki ağzında pamukçuk vardır ağrı yapıyordur. Ya da diş çıkarmaya başlamıştır çenesi ağrıyordur.diş çıkarma dönemlerinde kullanılan bir ağız jeli var. Dencol diye. Ağrı kesici bir jeldir.doktorun tavsiye ederse kullanabilirsin. Ağrısı azalınca tekrardan denersin. İnşlh tutar tez zamanda.

Rotayı 3.ayda yaptırdık diğer dozda 5.ayda bizim
İnşallah sizin ki gibi geçer bizimde

Of of birde ben bu ateş konusunda çok bilgisizim üstünü incelticez ılık bi banyo yeterli değil mi kaç olursa doktora gitmeli?
Calpol var evde ondan da verırım diye düşündüm

Rotayı 3.ayda yaptırdık diğer dozda 5.ayda bizim
İnşallah sizin ki gibi geçer bizimde

Of of birde ben bu ateş konusunda çok bilgisizim üstünü incelticez ılık bi banyo yeterli değil mi kaç olursa doktora gitmeli?
Calpol var evde ondan da verırım diye düşündüm

Bizim mecburen 4 ve 5. Ayda yapilacak rota.Aşıdan 1,5ya da 2 saat geçmişti ki kustu bizimki.Normaldede kustuğundan dolayı ertelemiştik.İnşallah sorun olmamıştır...

Hemşireye sordum,bende de parol var ateş düşürücü.Şurup verme,fitil varsa yarısını ver önce çok ateşi olursa dedi.Allahtan olmadı öyle,fitil veremezdim heralde...

Bizim hemşirede fitil verdirtmiyor onunyerine ateş düşürücü şurup içir dedi o da önceden değil ateşi çıkarsa içir dedi . Doktorda eve gider gitmez içirin dört saatte bir ateş düşürücü dedi. İnsan kimin dediğini yapsın şaşırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…