Kızım 4,5 aylık oldu ve son 2 haftadır az da olsa duzene giren uykularımız iyice bozuldu,gece 1 krz kalkarken simdi 4-5 kez kalkıyor,geri yatagına yatırınca ağlıyor,kucagımda uyumak istiyor,gunduz uykusu da yok gibi ,yarım saat uyuyor uyusa da gunduzleri,4.aydan sonra duzenı bozulan var mı?buyume atagından kaynaklı mı acaba?dr umuz buyume ataklarıyla iligili hiçbişey soylemıyor[/QUOTE
Canım benim bebeğim 4 gün sonra 5 aylık olacak. Geçen hafta gece uyku düzeninde bozulma oldu. Gece 1 kere emziriyordum. Fakat geçen hafta çok sık uyandı ve hep emmek istedi. Gaz sancısı geldiğinde uykusunda mızıklayıp gazını çıkarıp geri uykuya dalıyordu. Artık gazdan dolayı bile uyansa geri uykuya dalmıyor. İlla kucağa alıp pışpışlayacaksın..
Damakları çok kaşınıyor eli hep ağzında diş çıkaracak sanırım. Ben ona bağladım yada büyüme atağı yaşadık bilmiyorum. Son iki gecedir biraz düzelir gibi oldu bakalım...
Gündüz uykusuna gelince; 3,5 aylığa kadar gayet güzeldi. Gündüz toplam 4-5 saat uyurdu. Fakat 3,5 aylıktan sonra yarı yarıya azalma oldu. Toplam 2-2,5 saat ancak uyuyor. Uyuduğunda en fazla 45 dk. Uyuyor. Genelde yarım saat uyuyor.
Doktora soracağım bende kontrolde...