- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #37.761
Kaşıkla dene canım ben öle 60 cc icirebildim ama ben çalışıyorum ve hergün annem bu şekilde nasıl uğraşır onu bilemiycem baya bağırıyor çünkü içerken bi de soyleniyorBen de aynı durumdayım canım bugün alerjenik mamadan aldım diğerleri alerji yapınca şimdiye kadar hep anne sütüyle gittik ama kilo alması yavaşlayıp üstüne kilo verince mamaya başvurduk ama içmiyo kesinlikle napcam bilmiyorum bu sefer çocuk açlıktan ağlıyo
Diğerleri alerji yapınca demişsin nasıl anladın alerji olduğunu doktor mu dedi sana daBen de aynı durumdayım canım bugün alerjenik mamadan aldım diğerleri alerji yapınca şimdiye kadar hep anne sütüyle gittik ama kilo alması yavaşlayıp üstüne kilo verince mamaya başvurduk ama içmiyo kesinlikle napcam bilmiyorum bu sefer çocuk açlıktan ağlıyo
Yarın öğle yapıcam artık bakalım bi gün sütümü sağayım dedim ilk sütle alıştırmaya çalışayım 20 dakika boyunca sağdım 30 cc anca çıktı çok moralim bozul aç aç uyuyo çocuğumKaşıkla dene canım ben öle 60 cc icirebildim ama ben çalışıyorum ve hergün annem bu şekilde nasıl uğraşır onu bilemiycem baya bağırıyor çünkü içerken bi de soyleniyor
Çok sağol canım size de çok geçmiş olsun aynen bebekler hasta olmasın inşK karayipkorsani çok geçmiş olsun canım.
ben iki çeşit mama kullandım canım birisi inek sütü bazlı biri de keçi sütü bazlı inek sütlü olanı doğumdan sonra kullandım ilk 5 gün süt gelene kadar sorun olmadı sonra bi ara hasta oldum sütüm azaldı o ara verdim yine aldı ama geçen hafta verdiğimde almadı sonra dedikki mamyı biberonu değiştirelim keçi sütü bazlı mama aldım biberonu değiştridim mamayı verdiğimde bebeğimin ağız kenarı yani mamanın değdiği yerler kızardı doktoruma gösterdim alerji dedi kan testi istedi sonra benim aklıma takıldı acaba sadece keçi sütüne mi var diye diğer mamadan bir ölçek yapıp denedim yine kıazrdı ağız kenarı doktor bu sonuçlara alerji dedi ve alerjik mamalardan verdi süt ve süt ürünlerini kes dedi tabi kesin sonuç kan sonucu çıkınca belli olıcakDiğerleri alerji yapınca demişsin nasıl anladın alerji olduğunu doktor mu dedi sana da
İnş canım bakalım yarın belli olucak o daK karayipkorsani ben biraz geç okudum forumu geçmiş olsun canim insallah kültür sonuçları da temiz çıkarı İcini ferah tut
İlk ay çok güzel aldı 2 . Ay kontrolünde de çok iyiydi 3. Ay 700 e düştü 4. Ay da 500 e düştü cuma ölçülmüşt dün bidaha ölçüldü kilo vermiş
Benimkide bu ay 500 gr aldı ama doktor normal dedi
Sağolun kızlar içimi rahatlattınız anne olunca bir arkadaşım endişeliler klübüne hoşgeldin demişti çok haklıymış sürekli bir endişe hali az kaka yaptı çok kaka yaptı neden uyumuyor uyuyunca da neden bu kadar uyudu annelik bambaşka bir kafaymışBi yerden sonra kilo alımı yavaşlıycak canım her ay bir kilo alamaz ki artık çok hareketliler bide boya vermeye başlıycak artık benimkinde alerji yok ama kilo alımı yavaşladı
Çok teşekkürler bilgiler için büyük çocuğunda geçti mi acaba alerji hala daha dikkat ediyo musunuzSlm arkadaşlar, alerjik bebek anneleri gecmis olsun, ilk kızım alerjik bir çocuktu, ikincisi de alerjik, 4 aylık su an, ben başından beri diyetteyim, bebeğin tepkisi bagirsak ve mide de ise(kanlı kaka, kusma..) çocuk gastroenterologuna gidilir, tepki cilt ve solunumsa(hırıltılı nefes, döküntü...) Alerji uzmanı na gidilir. Bu işi iyi bilen birileri ile devam edin, yoksa bocalama ihtimaliniz yüksek maalesef. Hipoalerjik mananın tadi gerçekten kotu, yedirebilen anneler varfi, ben onlardan değilim. İnek sütü ve keçi sütü proteini apayrı şeylerdir, hatta anne ve bebek önce keçi sütü ürününden başlar, pişmiş olarak tabi. Alerjen alımına bebeğin verdiği tepki bebekten bebeğe değişmekle birlikte genelde 3 gündür, daha kısa surede veren de cok, en uzun duyduğu m 10 gün arkadaşlar.emzirirken alerjen süte geçtiği için bebeğin tepki verdiği besinleri belirlemek gerekir ki ek gida doneminde kolaylik olsun, ben defter tutmanızı öneririm. Diyetle genelde geçiyr, geçmiş olsun arkadaşlar
Normal canım bizim de öyle oldumhemşire baktı böyle olmasını istiyoruz zaten dedi büyük kızımda da böyle olmuştuKızımın 2.ay olduğu verem aşısı yeri kocaman bir sivilce gibi şişmiş ve kızarık sanki içi iltihaplı gibi. Çok endişelendim normal mi böyle olması?
Kız ben de diyorum benim oğluş niye böyle nemrut. Yedi bitirdi beni. Umarım kısa sürer. Ne uyku ne beslenme. Tükendim. Sinirlerim haraboldu.Kızlar Merhaba. Benim oğlum pazartesi günü 4. Ay asilarini oldu. Ama şimdi çok huzursuz sürekli huzursuz ve iştahı azaldı. Bu normal mi kaç gün devam eder bu durum. Bir akıl verin lütfen çok üzülüyorum haline.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?