- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #37.521
Kızım 3.5 aylık ben 4 numara bez kullanıyorum 2 gündür ondan önce 3 numara kullanıyodum hiç sızdırma olmaDiKızlar geceleyin bebeğinizin altını değiştiriyor musunuz? Ben sabaha kadar ellemiyordum. Uyanmasın diye. Uyanık olsa bile emzirodum dalıyodu.. uykusu tam açılmıyordu en azından.Ama bugün dayanamadım değiştirdim.sızdırmıştı çişini. Bi daha da uyutabilne aşk olsun. 5,30dan beridir sallıyorum.birazdan okul için hazırlanacağım.hala uyumadı. Değiştirmesen olmuyo.değiştirşnce de bi daha uyumuyo nasıl olacak anlamadım
Gece yatarken bir numara büyük kullanmayı deneyebilirsin işe yarıyorKızlar geceleyin bebeğinizin altını değiştiriyor musunuz? Ben sabaha kadar ellemiyordum. Uyanmasın diye. Uyanık olsa bile emzirodum dalıyodu.. uykusu tam açılmıyordu en azından.Ama bugün dayanamadım değiştirdim.sızdırmıştı çişini. Bi daha da uyutabilne aşk olsun. 5,30dan beridir sallıyorum.birazdan okul için hazırlanacağım.hala uyumadı. Değiştirmesen olmuyo.değiştirşnce de bi daha uyumuyo nasıl olacak anlamadım
Benimde çok dökülüyor canım. Zaten saçlarım seyrek, kel kalacağım yakında...Kızlar selam hayırlı cumalar. Benim saçım çok dökülüyosizde de var mı dökülme?
Ben değiştirmiyorum canım kakasını yapmadığı sürece hatta sabaha karşı kakasını yaparsa yine bekliyorum uyumayınca da çok huysuz oluyor bu benim fikrim tabiKızlar geceleyin bebeğinizin altını değiştiriyor musunuz? Ben sabaha kadar ellemiyordum. Uyanmasın diye. Uyanık olsa bile emzirodum dalıyodu.. uykusu tam açılmıyordu en azından.Ama bugün dayanamadım değiştirdim.sızdırmıştı çişini. Bi daha da uyutabilne aşk olsun. 5,30dan beridir sallıyorum.birazdan okul için hazırlanacağım.hala uyumadı. Değiştirmesen olmuyo.değiştirşnce de bi daha uyumuyo nasıl olacak anlamadım
CanımKızlar geceleyin bebeğinizin altını değiştiriyor musunuz? Ben sabaha kadar ellemiyordum. Uyanmasın diye. Uyanık olsa bile emzirodum dalıyodu.. uykusu tam açılmıyordu en azından.Ama bugün dayanamadım değiştirdim.sızdırmıştı çişini. Bi daha da uyutabilne aşk olsun. 5,30dan beridir sallıyorum.birazdan okul için hazırlanacağım.hala uyumadı. Değiştirmesen olmuyo.değiştirşnce de bi daha uyumuyo nasıl olacak anlamadım
A bak bu çok mantıklı. Bu şekilde bir diyet uygulanabilir. Gözlemlemesi daha rahat olurDiyetinizden neyi cikardiniz? Sut, soya, bugday, yumurta, yer fistigi, susam, kakao, domates, cilek bunlar en yaygin gorulen alerjiler. Once bunlarin tamamini diyetten cikarmaniz lazim. Bir gun domates bir gun cilek yiyerek alerjeni bulamayabilirsiniz. En az 2-3 hafta bunlari hic yemeyip bakmaniz lazim. Yediklerinizin gunlugunu tutun.
Bir de eliminasyon diyeti diye bir yontem var. Biraz zahmetli ama alerjeni kesin buluyorsunuz. Soyle ki, birkac hafta boyunca sadece tavuk,pilav, patates, elma ve muz yiyorsunuz. Ta ki bebegin semptomlari gecene kadar. Semptomlar gecince birer birer diyetinize yeni bir besin katip birkac gun bakiyorsunuz semptomlar geri gelmis mi diye. Semptomlar yoksa o besini yiyebilirsiniz, sempyomlar geldiyse o besini diyetten cikariyorsunuz. Bu sekilde kesin sonucu bulursunuz. Kizim nedeniyle bu konuda cok arastirma yaptim :)
Tam da senin yazını okurken saçlarımla oynuyodum çok dökülüyo diye normal ama şimdi hamilelikte coştu şimdi de dökülüyo zamanla düzelicektir diye düşünüyprmKızlar selam hayırlı cumalar. Benim saçım çok dökülüyosizde de var mı dökülme?
Aynı sorun bende de var.saçlarım uzun. Bu ay kısaltacağım biraz sanırım.Kızlar selam hayırlı cumalar. Benim saçım çok dökülüyosizde de var mı dökülme?
Seninki kız mı canım. Benimki erkek genelde üstten sızdırıyo zaten. Bu arada kakası 2güne 1yapmaya başladı Allah’a şükür. Seninki nasıl olduBen değiştirmiyorum canım. Hiç sızdırma falan olmadı şimdiye kadar.
Ben de 3nunarayı kullanıyıırm. 2gündür sızdırıyo.üşütür diye korkuyorum yoksa ben de sabaha kadar açmam altınıAksam 10 11 gıbı uyuyo uyumadan degıstırıyorm.sabaha kadar duruyo sabah 7.30 da kalkıyo buyuk cısını yapıyo degıstırıyorm.bu hafta 3 numaraya gectm 2 numara sıkmaya ve sızdırmaya baslamıstı.
Günaydın hanımlar,
Benim Bebeğim gece beşiğinde yön değiştirmeye başladı. Uyutup yatırıyorum beşiğe. gece uyanıyor bir bakıyorum beşiğin enine doğru yatıyor, tabi boyu sığmıyor o tarafa gelince :) sanırım o yüzden uykusu iyice açılıyor. Önceden uykusunun arasında mızıklardı,emzirirken geri uykuya dalardı. Sonra sabah uyanırdı. Çok rahattım. İki gecedir daha sık uyanıyor ve uykusu iyice açılmış oluyor. Emzirsem de uykuya dalmıyor. Kucakta pışpışlayıp duruyorum tekrar uyutmak zor oluyor.
Kafasını beşiğin sağ yönünde yatırmıştım, sabah baktım , dar kısmıda aşmış kafa diğer yönde :)
Tam afacan oldu artık
Benimki 4aylık ben 3kuklanuyorum. Kilosu nasıl peki.ondan mı 4kullanuyorsunKızım 3.5 aylık ben 4 numara bez kullanıyorum 2 gündür ondan önce 3 numara kullanıyodum hiç sızdırma olmaDi
Bizim doktor normal dedi. Bizimde 500grm. Bu aylardan sonra düşer kilosu. Kilo vermediği müddetçe çok Çan’ını sıkma. Ben çok takıyordum kafaya ilk zamanlar ama sonra saldım vallaBiz de kontrolden geldik şimdi kızım 7700 olmuş bu ay 540 gr almış biraz az geldi doktorumuzza bi de aşırı ağlıyo dedim artık gaz olmaz açlıktan olabilir dedi günde 2 defa mama takviyesi yap dedi eğer hala ağlıyosa 1hafta 10 günsonra getir bi bakalım gerekirse tahlil yapalım dedi ağlaması kesilirse 1 ay sonra inş alerji falan yoktur gerek kalmaz bi daha götürmeye
Sızdırma olmadığı sürece ben de değiştirmiyorum da bugün bi elledim ıslaklık dışardan hissediliyor. Sızdırıyo.Ben değiştirmiyorum canım kakasını yapmadığı sürece hatta sabaha karşı kakasını yaparsa yine bekliyorum uyumayınca da çok huysuz oluyor bu benim fikrim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?