2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızım 3.5 aylık ben 4 numara bez kullanıyorum 2 gündür ondan önce 3 numara kullanıyodum hiç sızdırma olmaDi

Gece yatarken bir numara büyük kullanmayı deneyebilirsin işe yarıyor

Ben değiştirmiyorum canım kakasını yapmadığı sürece hatta sabaha karşı kakasını yaparsa yine bekliyorum uyumayınca da çok huysuz oluyor bu benim fikrim tabi

Canım
Ben de değişmiyorum. Kakasını yapmamışsa ki genelde yapmazlar; değişmiyorum. Sen de bezi ni bir numara daha büyüt. Belki bir faydasını görürsün.

A bak bu çok mantıklı. Bu şekilde bir diyet uygulanabilir. Gözlemlemesi daha rahat olur

Oğluma nazar mı değdirdim,aşının gerçekten dengesini bozmak gibi bir yan etkisi mi var bilemedim.Uyuyamıyor bir türlü.Tamam gündüz zaten böyle şeyler yapıyordu ama en azından ayakta kucakta duruyordu.Şimdi uykusuuuuzzz,aksiiii,naleeett :)
Direniyor resmen uykuya.Memede uyuyor,bıraktırınca uyanıyor hemen.Gecede uyanıyor 2 gündür

Biz de kontrolden geldik şimdi kızım 7700 olmuş bu ay 540 gr almış biraz az geldi doktorumuzza bi de aşırı ağlıyo dedim artık gaz olmaz açlıktan olabilir dedi günde 2 defa mama takviyesi yap dedi eğer hala ağlıyosa 1hafta 10 günsonra getir bi bakalım gerekirse tahlil yapalım dedi ağlaması kesilirse 1 ay sonra inş alerji falan yoktur gerek kalmaz bi daha götürmeye

Ben değiştirmiyorum canım. Hiç sızdırma falan olmadı şimdiye kadar.
Seninki kız mı canım. Benimki erkek genelde üstten sızdırıyo zaten. Bu arada kakası 2güne 1yapmaya başladı Allah’a şükür. Seninki nasıl oldu
O kadar alışmışım ki yapmamasına çocuk ağladığında aklıma en son altına bakmak geliyo:))

Aksam 10 11 gıbı uyuyo uyumadan degıstırıyorm.sabaha kadar duruyo sabah 7.30 da kalkıyo buyuk cısını yapıyo degıstırıyorm.bu hafta 3 numaraya gectm 2 numara sıkmaya ve sızdırmaya baslamıstı.
Ben de 3nunarayı kullanıyıırm. 2gündür sızdırıyo.üşütür diye korkuyorum yoksa ben de sabaha kadar açmam altını

Hani hamilelikte saç dökülmesi azalıyor ya, işte o dökülmeyen saçlar dökülüyor şu an. Kısaltmak da çözüm değil ben doğumdan hemen sonra kısaltmıştım. Zamanla azalacaktır dökülme normale döner inşallah. Sorun dökülmesi değil de her yerden saç toplamaktan bıktım. Kızımı kucağıma almaya bile korkuyorum eline falan saç dolanıyor sürekli omzumdan saç topluyorum kızımı kontrol ediyorum bi yerlerine saç yapışmış mı diye. Kendi saçlarını da koparıyor ellerinden hep saç topluyorum.

Geceleri altını uzun süredir değiştirmiyorum ben de. Kaka yapmıyor zaten idrarını da az yapıyor geceleri. Uyandırmadan emzirip geri yatırıyorum. Ama sabah uyanınca emzirmeden önce ilk işim altını açıp havalandırmak oluyor. Altı açık şekilde yarım saat kadar durutuyorum. Çok da seviyor altı açık kalmasını. Normalde uyanıkken o kadar süre yerde durmaz kucak ister ama altı açıkken yarım saat kadar oyalanıyor : ) gün içinde de birkaç defa havalandırıyorum bu şekilde.

Bizim doktor normal dedi. Bizimde 500grm. Bu aylardan sonra düşer kilosu. Kilo vermediği müddetçe çok Çan’ını sıkma. Ben çok takıyordum kafaya ilk zamanlar ama sonra saldım valla

Ben değiştirmiyorum canım kakasını yapmadığı sürece hatta sabaha karşı kakasını yaparsa yine bekliyorum uyumayınca da çok huysuz oluyor bu benim fikrim tabi
Sızdırma olmadığı sürece ben de değiştirmiyorum da bugün bi elledim ıslaklık dışardan hissediliyor. Sızdırıyo.
belcimahir fat_mat daha 6 kilo küsür 3kullanıyorm 4alsam çok büyük olmaz mı

Sütü tazyikli olup da buna çözüm bulan var mı?
Kızım emerken çok huysuzlanıyor bu yüzden. Emzirirken ağzından memeyi çıkardığında saçına gözüne yüzüne süt fışkırıyor, mememden su tabancasından çıkar gibi çıkıyor süt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…