- 12 Temmuz 2014
- 375
- 355
- 53
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #37.501
Bebek telsiZi yerine bebek kamerası almanız daha doğru olur bence aralarında cüz i bir miktar fark oluyor ben ilk kızıma telsiz almıştım hiç memnun kalmadım suan kamera kullanıyoruz inanılmaz fonksiyonel bebeğimi uyurken cep telimden izleyebiliyorum ağladığında hareket ettiğinde telefonum çalıyor ve birçok daha farklı ozelllik yinede karar sizin tabikiKızlar merhaba. Ben bebek telsizi almamıştım. Ama artık ihtiyaç duymaya başladım. Almaya karar verdim ama hangi marka alacağımı bilmiyorum. Kullanıp memnuj olduğunuz önereceğiniz bi telsiz markası var mı
Peki markası nedirBebek telsiZi yerine bebek kamerası almanız daha doğru olur bence aralarında cüz i bir miktar fark oluyor ben ilk kızıma telsiz almıştım hiç memnun kalmadım suan kamera kullanıyoruz inanılmaz fonksiyonel bebeğimi uyurken cep telimden izleyebiliyorum ağladığında hareket ettiğinde telefonum çalıyor ve birçok daha farklı ozelllik yinede karar sizin tabiki
Bebeginiz kac aylik?paylasiminiz icin de tskler,dr un tavsiye ettigi oyunlar var mi?dr lar sadece fiziksel gelisime bakiyor malum,kac aydan sonra gitmek gerekiyor gelisimsel pediatriye?Kızlar dün gelişimsel pediatri doktorumuz verdi belki size de fikir olur diye paylaşmak istedim
Kızlar dün gelişimsel pediatri doktorumuz verdi belki size de fikir olur diye paylaşmak istedim
Canım ben de aynı dertten muzdaribim. Hiç bir türlü baharat yememen lazım. Acı yok turşu yok ekşi yok. Bol bol kuru kayısı.Kızlar ya ayıptır söylemesi ben doğum sonrası (normal ) hemoroid sorunu yaşıyorum son 1 aydır ortaya çıktı. Ne yapsam bilemiyorum bir fikri olan var mı aranızda..
Bebekler 4.ayına kadar anneden aldıkları kanı kullanırlarmış. 4.aydan sonra ilikler kendi kanlarını üretirlermiş. O yüzden 4.aydan sonra kan değerlerinde düşüş yaşanırmış. Bu yüzden 4. Ayla beraber Tedbir ve takviye amaçlı kan damlası kullanılırmış. Benim oğluş un 3.ayında daha değerli düşük çıkınca biz hemen başladık. Ben ferrum kullanıyorum ama içinde paraben var mı açıkçası bilmiyorum.Ben hala kan damlasını kullanıp kullanmama konusunda kararsız kaldım.Sağlık ocağı vegaferon verdi,doktorumu aradım,şimdi kullanma,6. Ay değerlere bakar o zaman kullanırsın,ciltte döküntü,kabızlık yapar dedi.Devletteki doktor kullanmaya başla mutlaka demişti...
Çok şükür aşıdan fazla etkilenmedik.Biraz huzursuzlandı dün,kafası sıcak oldukça üstünü çıkardım,sıfır kolluyla bıraktım.Gecede her zamanki gibi uyudu oğluşum...
Bugünde çok şaşırttı beni.Emerken oyun oynamaya başladı.Memeyi bırakıp yüzüme bakıyor,gülüp dönüp geri tutuyor.İki tane çekip pat diye bırakıp bakıyor,ben konuşunca gülüp kahkaha atıp tekrar memeyi tutuyor.Böyle kaç defa bakıp bakıp kahkaha attı valla
Sannce Cam...Peki markası nedir
Rica ederim canim faydasi olduysa ne mutlu :)ben iki aylikken kitap almaya başladım, bi çocuk için kitap okumaya baslanmasi kitapla tanistirilmasi için iki yaş çok gec oluyomus, dogumla beraber baslamam gerekiyomus, ben dogum albümünü gosteriyodum kitap bakma firsatim olmamıştı, su an üç dört tane kitabi var bayiliyo onlara oyalamak icin hayat kurtarıcı resmen. hatta bugün sayfalarla oynayip degistirmeyi kesfetmeye başladı
uzman bi akademisyene göre illa çocuk kitabi olması da şart değilmiş yeterki kitapla bi tanışıklığı olsun elinize kitap alin konusun okuyun zaten ilgisi çok kısa olcak ama kitabi tanisin çocuğunuz demişti
ben de nerde bulurum diye arıyordum böyle bi kaynak çok teşekkür ederim canım
Düzeltilmiş 4 aylık canım bize oneridigi ce ee oyunu ses cikartan renkli oyuncaklar bol bol kitap okumak yüz üstü yatırıp karşısına oyuncak koyup yakalamaya teşvik etmek yada bi oyuncağı bebek kucagindayken ondan uzakta tutup onun elleri ile yakalamasıni sağlamak doktor bunları önerdi bize biz 76 gün kuvezde kaldık doktorumuz 3 aylık olunca mutlaka gelişimsel pediatrinin görmesini istiyorum dedı biz anca bu zamana randevu aldıkBebeginiz kac aylik?paylasiminiz icin de tskler,dr un tavsiye ettigi oyunlar var mi?dr lar sadece fiziksel gelisime bakiyor malum,kac aydan sonra gitmek gerekiyor gelisimsel pediatriye?
Doktora götürdüm küçük bi ilçede yaşıyorum kaka tahlili yapmıyorlarmış. Çocuk doktoru cildiyeye gönderdi o da atopik egzama var dedi. İnek sütü alerji testini yapıyoruz ama 6 aylık olsun ek gıdaya geçsin bekleyin dedi. Eumovate krem verdi acaba kullansam mı kortizonlu mu krem bilemedim
Süt ürünlerini kesmene gerek Yok dedi
1 ay oldu diyete başlayalı. Hala kakasında kan vargece sabaha kadar ağlıyor, tam oh uyudu diyorum, 3 5 dk sonra uyanıyor. Hiç uzun uykusu yok. Neyin dokunduğunu anlayamıyorum kesin belli olsa, yemem ve hiç de şikayet etmem. Ama hem diyet yapıyorum, hem belirtiler devam ediyor, hem de sürekli yediğim şeylerle çocuğun belirlilerini karşılaştırmak zorundayım. Bu karşılaştırma meselesi yoruyor beni. Çünkü neyin dokunduğunu anlayamıyorum mesela dun domates yedim, bugun cilek yedim hangisi dokundu? Yediklerim benim sutume ne zaman geciyor, cocugun bagirsaklarindan ne zaman çıkıyor. Oof of alerji gercekten cok ama cok zor
Aksam 10 11 gıbı uyuyo uyumadan degıstırıyorm.sabaha kadar duruyo sabah 7.30 da kalkıyo buyuk cısını yapıyo degıstırıyorm.bu hafta 3 numaraya gectm 2 numara sıkmaya ve sızdırmaya baslamıstı.Kızlar geceleyin bebeğinizin altını değiştiriyor musunuz? Ben sabaha kadar ellemiyordum. Uyanmasın diye. Uyanık olsa bile emzirodum dalıyodu.. uykusu tam açılmıyordu en azından.Ama bugün dayanamadım değiştirdim.sızdırmıştı çişini. Bi daha da uyutabilne aşk olsun. 5,30dan beridir sallıyorum.birazdan okul için hazırlanacağım.hala uyumadı. Değiştirmesen olmuyo.değiştirşnce de bi daha uyumuyo nasıl olacak anlamadım
Ben değiştirmiyorum canım. Hiç sızdırma falan olmadı şimdiye kadar.Kızlar geceleyin bebeğinizin altını değiştiriyor musunuz? Ben sabaha kadar ellemiyordum. Uyanmasın diye. Uyanık olsa bile emzirodum dalıyodu.. uykusu tam açılmıyordu en azından.Ama bugün dayanamadım değiştirdim.sızdırmıştı çişini. Bi daha da uyutabilne aşk olsun. 5,30dan beridir sallıyorum.birazdan okul için hazırlanacağım.hala uyumadı. Değiştirmesen olmuyo.değiştirşnce de bi daha uyumuyo nasıl olacak anlamadım
Ben degistirmiyorum canim.ilk ay degistiriyodum sadece o da kaka yaptiginda. Suan gece yatmadan degistiriyorum sonra sabah kalkinca degistiriyorum. Cok yapmiyo gece o yuzden sizdirma yapmadi suana kadar.ama sizdirinca zor tabiKızlar geceleyin bebeğinizin altını değiştiriyor musunuz? Ben sabaha kadar ellemiyordum. Uyanmasın diye. Uyanık olsa bile emzirodum dalıyodu.. uykusu tam açılmıyordu en azından.Ama bugün dayanamadım değiştirdim.sızdırmıştı çişini. Bi daha da uyutabilne aşk olsun. 5,30dan beridir sallıyorum.birazdan okul için hazırlanacağım.hala uyumadı. Değiştirmesen olmuyo.değiştirşnce de bi daha uyumuyo nasıl olacak anlamadım
Benimkide tepinerek uzerini aciyo ortuyorum bi bakiyorum uzerini acmis.Cok sukur buyuyorlar artikGünaydın hanımlar,
Benim Bebeğim gece beşiğinde yön değiştirmeye başladı. Uyutup yatırıyorum beşiğe. gece uyanıyor bir bakıyorum beşiğin enine doğru yatıyor, tabi boyu sığmıyor o tarafa gelince :) sanırım o yüzden uykusu iyice açılıyor. Önceden uykusunun arasında mızıklardı,emzirirken geri uykuya dalardı. Sonra sabah uyanırdı. Çok rahattım. İki gecedir daha sık uyanıyor ve uykusu iyice açılmış oluyor. Emzirsem de uykuya dalmıyor. Kucakta pışpışlayıp duruyorum tekrar uyutmak zor oluyor.
Kafasını beşiğin sağ yönünde yatırmıştım, sabah baktım , dar kısmıda aşmış kafa diğer yönde :)
Tam afacan oldu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?