2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benim de erkek canım
Kakası öncekine göre daha iyi bazen hergün yapıyor, bazen 2 günde bir yapıyor. 4 günü geçmiyor artık..

Canım biz aşıyı olduktan 4 gün sonra başlamıştı huysuzluğu ve gazı..

Bizim doktor normal dedi. Bizimde 500grm. Bu aylardan sonra düşer kilosu. Kilo vermediği müddetçe çok Çan’ını sıkma. Ben çok takıyordum kafaya ilk zamanlar ama sonra saldım valla
Mama takviyesi yapıyo musun canım sen ben şimdiye kadar hep anne sütüyle gittim son bikaç haftadır çok ağladığı için mama aldım ama bebeğim kesinlikle biberon kabul etmiyo kilosunda değilim ben isterse zayıf olsun sağlıklı olsun aç kalmasın da

Ben bayadır 4 numara kullanıyorum ilk başlarda bizde de oldu sızdırma hatta bez değiştirdim acaba markadan mı diye küçük olduğu içinmiş büyütüncr rahatladım sen de artık4 kullanabilirsin bence

Canım biz aşıyı olduktan 4 gün sonra başlamıştı huysuzluğu ve gazı..

Kusmalarda tam gaz devam.Valla salı günü olduk aşıyı,ertesi gün gece zar zor uyuttuk,huysuzluğu başladı yani.Ama farkı gece uyanması ve uyumaması oldu...
Ne kadar sürer ki acaba?

Sürekli emmek istiyor bizimki yaa,1 aydır hemen hemen böyle.Doymuyor mu diyordum ama 6600 dü,7450 olmuş bu ay.Doymasa kiloda almazdı.Emme aralığı uzayacak diye beklerken sıklaştı.Bazen emziremiyorum acısından

Rota yüzünden 1 ay gaz problemi yaşadım ben.
Maşallah kilosu iyi canım. Doyuyor demek ki hemde fazlasıyla :)
Çok kusması sık emdiği için olabilir.

Oğlum önceden biberon emiyordu artık asla almıyor. Anneme bırakıp rahat cıkabiliyordum şimdi mecbur ya bebekle gidiyorum yada cıkamıyorum. En önemlisi de mayısta işe başlayacağım. ALıştırma bardağı ve 2 ayrı çeşit biberonu var hiçbirini almıyor. Nasıl alıştıra bilirim tekrardan. Biberonu sonradan emdirebilenler yardımcı olurmusunuz

Benim de en baslarda öyleydi, hemşire makas yaparak azaltabilirsin demişti, bi de dr daha dik tutarak emzir demişti, aslında şimdide biraz öyle ama kızım başetmeyi öğrendi sanırım
3+ kullanıyordum 4 e geçtim kızım 7 küsur kilo ama kilodan çok bacakların tombullugu,s cocuğun vücut yapısı etkili

zeynepleyya ben genelde 1 kez degistiriyorum yavrum ferahlasin diye genelde uyaniyo ama yine uyuyo hemen. Ben bazen ustunu komplede degisiyorum terliyo diye degismisken bezinide degisiyorum.
Duzene girmesine sevindim canim gozunaydin darisi basima artik. En son tam 1 hafta sonra yapti fitilsiz bugün 4. Gun hala bekliyorum:)

Her şeyi denedim düzelmedi. Ucunu sıkarak verdim, makas yaptım, meme ucunu dışardan parmağımla yukarı kaldırarak verdim olmadı. Hatta elimle biraz sağıp öyle de emzirdim ama o da işe yaramadı. Sanırım yapısı böyle düzelmeyecek. Kızım alışsa bari.

Geçenlerde konuşulmuştu kanguru için illa 7 kg mı olması lazım? Burada havalar güzel ısındı ve artık dışarıya çıkmak istiyorum. Kızım en son 5.5 kilo civarıydı ve 7 kiloya ulaşması aylar alabilir.

COK tskler cok faydali bilgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…