Evet aynı odada oksijensizlikten kokuyoruz resmen
kız meme emerken gecede 17 kez kalkardı memeyi kesince gece yatıyor sabah kalkıyor çok şükür. Oğlan da 40ı çıkınca gece yatıp sabah kalkmaya başladı. Önceden uyandırıyordum, doktor elleme deyince bıraktım. Biz gece yatıp sabah kalkıyoruz 3ümüz. Darısı uykusuzluk çeken tüm anne ve bebeklerine olsun inşallah.
İki bebek olunca bizim mesai hiç bitmiyor arkadaşım. Biz genelde paylaşıyoruz çocukları, büyük babanın küçük benim gibi. Onlar kızla halıda oynarken ben oğlanla evde dört dönüyorum. Hamilelikte 28 kilo almıştım 27 kilosu gitmiş bile. Tamam dikkat ettim falan filan da gram sporsuz sabahtan akşama 4bin 5bin adım atıp kucakta oğlanla kutu gibi evde yürümekti belki de en önemli etmen.
Kendimize Vakit ayırmak ; eğer bakıcı, anne, kv, bacı kardeş yoksa zor oluyor canım. Ben tekim. 2 bebek olunca biri de epey ufak olunca eşim 2sini uzun süre oyalayamıyor. Benim kendime en büyük ayırdığım vakit evin dışında 20 dakika yürüyüp çevredeki a101, bim, hakmarı gezmek bu arada eşimden 25 mesaj okumak oluyor.
-oğlan uyandı
-oğlan ağladı ağlayacak çabuk.
-oğlanı yürütmeye başlıyorum geliyor musun?
-oğlana ek gıda makarna yedirmek üzereyim, geliyor musun?
... şeklinde.
İkisi kreşe başlama çağında sanırım huzura erip kendimize tam anlamıyla zaman ayıracağız.