• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Arkadaşlar yazdıklarınızı okuyorum ama grib öksürük den dolayı dinlenmedeyim bi şey yazmadım acaba benim gibi gribe yakalanan oldu mu neler yptı?oğlumda son ay grip olmustum bunda başta öksürmekten korkuyorum
Ben bugun baya agirlastim canim ya su an ihlamur iciyorum. Oksurukten neden korkuyorsun ben cok oksuruyorum

Kizlaaar kalp atışını duydum bugün allahım bu günü de gösterdi bana inanılmaz mutluyum. Doktora decaviti bıraktığımı söyleyince başka bi vitamin yazdı prebiyotikli falan bi de magnezyum yazdı kabız olmamam için. Bi de benim bebis baya geriden geliyor ama ilerliyor yani 6+4 görünüyor kendisi 7mmlik bi can

Benimde bulantim hiç yok gibi ve bugun 7. Haftam bitti şimdi yazdıklarınızı okuyunca korkmaya basladim suan direk kötü düşünceler geliyor aklıma
İlkinde 9 ay bulantım olmadı hiç şimdi de 9. Haftadayım, yok bulantım. Bulantı şart değil ki strese sokmayın kendinizi boşuna.

Cnm ilgilendiğin için sağol bilmem 2. Gebelik ama öksürürken baskı oluyor kaşıklarda bir şey olacak diye korkuyorum
Canım korkma öyle oksurmekten falan bir seycik olmaz. Sen beni çıkartırken görseydin kızımda. Kaburgalarim ağrıyordu artık akşama kadar öğürüyordum. Çok şükür o günlerde geçti.

Cnm ilgilendiğin için sağol bilmem 2. Gebelik ama öksürürken baskı oluyor kaşıklarda bir şey olacak diye korkuyorum
Canim hic korkma ya bu bebek pamuk ipligine bagli bile olsa inan nasibinde varsa bizle kalacak. Bugun bankaci arkadasimla karsilastim 17.haftasinda ama o kadar zor zamanlar gecirmis ki 3 sefer bildigin icinden kan bosalmis 1 sefer zehirlenmis ama cok sukur atlattim hepsini dedi

Benimde bulantim hiç yok gibi ve bugun 7. Haftam bitti şimdi yazdıklarınızı okuyunca korkmaya basladim suan direk kötü düşünceler geliyor aklıma

Canim valla benimde bazen icimde sikinti oluyor hic agrim kalmadi falan diye ama inan bulanti bebegin saglikli olup olmamasiyla kistas degil hic korkma

Kizlaaar kalp atışını duydum bugün allahım bu günü de gösterdi bana inanılmaz mutluyum. Doktora decaviti bıraktığımı söyleyince başka bi vitamin yazdı prebiyotikli falan bi de magnezyum yazdı kabız olmamam için. Bi de benim bebis baya geriden geliyor ama ilerliyor yani 6+4 görünüyor kendisi 7mmlik bi can
Canim cok sevindim darisi bizlere insallah dua edin bizlerede saglikla duyalim insallah

Ben negatifim eşim pozitif. Kan uyuşmazlığı var zaten canım. Kan uyuşmazlığı olmasa doktor o testi istemez zaten. Benim sorum aynı durumu yaşayan var mı? Kimse cevaplamadigina göre de aynı durumu yasayan yok sanırım :) Neyse hayırlısı olsun.
Ben ufak çaplı bi araştırma yapmıştım ona göre yorumlucaktim ama neyse, doktorun gerekli yönlendirmeyi yapar zaten, geçmiş olsun..

Canim valla benimde bazen icimde sikinti oluyor hic agrim kalmadi falan diye ama inan bulanti bebegin saglikli olup olmamasiyla kistas degil hic korkma

Canim cok sevindim darisi bizlere insallah dua edin bizlerede saglikla duyalim insallah
Haklısın canımmmm ama bu duygu değişiminden herhalde psikolojim pek iyi değil herşeyi takıyorum çok sinirli oldum ben yaaaa akıl verin bana kızlar ne oluyor bana

Korkulacak bişey yok. Sen hiç bulantı yaşamayan şanslı gruptasin, tadını çıkar canım :)
Umarım öyledir canimm aslında olmamaşı icin cok dua ettim bankada calisiyorum ve ciddi anlamda çok zorlardi beni bulanti o yüzden suan cok rahatım ama kötü tecrübeleri duyunca insan korkuyor işte :)

Canım bende aynı şeyi yaşadım senle benim kullandığım bi ilaç nedeniyle bulantim oluyomus ben bilmiyodum ondan olduğunu kaç gündür yatıyordum bugün yutmadim ve pek bi bulantı falan kalmadı sadece sabahları acıkınca oluyo bende yarın kontrole gidicem kalp için ve acayip stres yaptim

bir garip oblomov bir garip oblomov geçmiş olsun canım
Usg kağıdında beyaz bir noktadan falan bahsetmissiniz evet o bebiş :) ilk önce beyaz bir ultrason kağıdında küçücük nokta kadar bir siyahlık olur o kesedir sonra o nokta kadar olan şey büyür büyür içine bir parlaklık kondurur allahim yine nokta kadar olan o parlaklık bebisdir sonraki zamanlarda karartı olan kese o kadar büyüyor ki içindeki o beyazlık tıpkı bir fasulyeye benzer ve ileriki zamanlarda o kadar büyüyor ki bebek doktorlar sadece yüzünü gösterebiliyor usg ffotosunda.. ilk gebeliğimde usg kağıtlarına bakıp neyin bebeğin kesenin ne olduğu nerde olduğunu anlayamazdim hiç :KK70: çok guzel ve heyecanlı gunler göreceğiz inşallah daha.. oglusumun usg kağıtlarını halen saklarim dosyasında fotosunu atayim eve gidip :)) şimdi 2 yaşında su gibi geçiyor zaman.. Allah hepimize sağlıcakla kucağımiza mis kokulularimizi almayı nasip etsin

Back