- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #36.561
Kızlar bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıyor? Burda bir kaka yapan bebek için anne sütü yaramiyordur yazmisti.bunu doktor mu soyledi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıyor? Burda bir kaka yapan bebek için anne sütü yaramiyordur yazmisti.bunu doktor mu soyledi
Canım nasıl geçti aşısı ateşi vs oldumu bizimde 26 sında olacakMaşallah tospiğe.
Bizim de yarın 4. Ay aşı/ aşıları var.
2. Ay aşılarının devamı olduğu için önceden ateşlendiyse şimdi de ateşlenebilir dendi. Oğlum 2. Ay aşılarında ateşlenmemişti ama aşının olduğu akşam sabaha kadar ateşliydi. İlk calpolümüzü içtik.Canım nasıl geçti aşısı ateşi vs oldumu bizimde 26 sında olacak
Pazar günü biz de 37,5 gördük kulaktan ölçüm. Calpol verdim bir çay kaşığı üstünde de bir kat zıbın kaldı gece tekrar çıktı Ateş tekrar calpol verdim pazartesi doktora götürdük 38-38,5 olunca calpol ver dedi. Babamız gripti Sanırım biraz etkilendik yanlız öksürük de vardı onun için de normal dedi ama geçmedi bir türlü resmen gıcık tutuyor özellikle akşam üzeri ve sabaha karşı oluyor gündüz hiç bir şey yok. Ne yapacağımı bilmiyorum bu öksürük için.Kızlar bu bebeklerin ateşi kaç dereceye kadar normal kabul ediliyor? Benim kızımın ateşi sık sık 37.5 lara çıkıyor. Genelde de 37 civarlarında, yani 37 nin altına düştüğü nadir oluyor. Normal mi bu?
Ben çorapla yatırıyorum ne bileyim gece emzirmeye kaldırırken üşürmüş gibi geliyo ama iyi olmadığıyla alakalı bişey de duymadımArkadaslar bebekleriniz gece uykusunda ayaginda coraplami yatiyor. Corapla yatmanin iyi olmadigini okumustum sanki ama bu bebisler icinde gecerlimi acaba bilemiyorm.sizler bu konuda nasl yapiyosunuz
maşallah canım, burda bi arkadaşın dr. Uda müdahale etmeyin refleks demişti, ay benim ki de çok emiyor, uyurken gaz gelince, y ada acıkınca ağlamıyor parmağını emiyor onun sapir şupur sesine uyanıp emziriyorum... e hangisini yapacagizHerkese iyi günler kızlar
Biz de şimdi doktordan geliyoruz 3 ay kontrolünü yaptırdık geçen hafta gitmiştik biraz nezle olmuştu kızım ona baktı ilk önce doktor gayet iyiymiş sadece biraz burunda tıkanıklık var dedi damla damlat dedi o da sadece bir iki gün
Boy kilo meselesine gelince bu ay 770 gram almış kzım 7160 g olmuş diğer aylar hep 1 kilonun üzerinde almıştı bu ay az almış ama gayet iyi dedi doktor boyu ise 62,5 cm
Bir de parmağını emdiğini söyledim mudahale et dedi emmesin dedi napabilirim ki özellikle uykusu geldiğinde parmağını götürüveriyo ağzına emzik de almadı bi fikri olan varsa sevinirim
Çok sağol canımAnlamadım ki ne yapmalıyız açıkcası çok da müdahale etmeyi düşünmüyorum daha çok sinir edip ağlatmaktansa bi süre böyle gitsin biraz daha büyüyünce bi şeyler yaparım diyorum bu saatten sonra emzik de almazHayırlı cumalar herkese
maşallah canım, burda bi arkadaşın dr. Uda müdahale etmeyin refleks demişti, ay benim ki de çok emiyor, uyurken gaz gelince, y ada acıkınca ağlamıyor parmağını emiyor onun sapir şupur sesine uyanıp emziriyorum... e hangisini yapacagiz
Ben sagma makinasını kiralamıştım geri verdim biberonu elimde kaldı sns dediginiz ne bilmiorum ama bendekini ucretsiz verebilirimKızlar elinde medela sns biberonu olup satan var mı varsa bana msj atarsa çok sevinirim
Daha çok küçükler memeyi bırakmaları taraftarı değilim. Kilo alımı iyiyse bence memede ısrarcı ol. Benim bebeğim de 1.aydan 2. aya kadar memeyi reddetti. Sadece geceleri uyurken emzirebiliyordum, gündüzleri işkence gibiydi, emzirmediğim pozisyon kalmamıştı, ağlıyordu memeyi tutmuyordu, ayakta gezinirken emiyordu sadece o da zorla. Ama hiç mama vermedim. O ay az kilo aldı ama 2.aydan sonra memeye düşkünlüğümüz geri geldi şükür.Sevgili anneler.
Birşey sormak istiyorum. Şimdi benim oğlum yaklaşık 20 gündür mama ile besleniyordu. Tabi doğal olarak memeye itiraz arttı bırakmak istedi fln. Son 5 gündür tüm tahlilleri normal çıksa da mama içmemeye başladı. Evde tüm markaların mamaları ve biberonlar mevcut. Hepsini denedik.oğlum bu aralar memeye geri dönüş yapar gibi. En azından zıplayınca tutuyo.
Şimdi sorum şu: 20 gündür sadece gece uykuda emilen meme tekrar dolar mı? Dolması için e yapmalıyım?Sizce kilo alımına bakmaksızın meme de mi ısrarcı olayım mama da mı?Siz olsaydınız ne yapardınız?
Bence emzir canım. Gece de emiyorsa dolar tabi. Çocuk çektikçe süt gelir..gündüz uyku aralıklRında yine emzirSevgili anneler.
Birşey sormak istiyorum. Şimdi benim oğlum yaklaşık 20 gündür mama ile besleniyordu. Tabi doğal olarak memeye itiraz arttı bırakmak istedi fln. Son 5 gündür tüm tahlilleri normal çıksa da mama içmemeye başladı. Evde tüm markaların mamaları ve biberonlar mevcut. Hepsini denedik.oğlum bu aralar memeye geri dönüş yapar gibi. En azından zıplayınca tutuyo.
Şimdi sorum şu: 20 gündür sadece gece uykuda emilen meme tekrar dolar mı? Dolması için e yapmalıyım?Sizce kilo alımına bakmaksızın meme de mi ısrarcı olayım mama da mı?Siz olsaydınız ne yapardınız?
Ben çorapla yatsam çok rahatsız olurdum sanırım o yüzden bebeğimi de çorapla yatırmıyorum. Patikli pantolon giydiriyorum. Gece emzirmeye kaldırırken de battaniyeye sarıyorum. Sabah kalkınca giydiriyorum çoraplarını.Arkadaslar bebekleriniz gece uykusunda ayaginda coraplami yatiyor. Corapla yatmanin iyi olmadigini okumustum sanki ama bu bebisler icinde gecerlimi acaba bilemiyorm.sizler bu konuda nasl yapiyosunuz
Sevgili anneler.
Sevgili anneler.
Biz de üç ay kontrolünde 500 gram almışız bu ay 5.500 olduk bana az geldi ama doktorumuz durumuna iyi dedi 5. Ayda Doğum kilosunun 2 kati olacak önemli olan o dedi 2.900 doğmuştuk biz ona göre değerlendiriyor. doktor bu kontrolde elini Emecek bazen iki elini birden ağzına götürecek meme ile oynayacak dedi bazan meme emmek istemeyecek dedi bunlar normalmiş ama biz sadece elimizi değil ne denk gelirse onu emiyoruz omuzuma yatırdığımda omzumu, yüz üstü yattığında yastığı bazen yelek yakasını, kendi kolunu....ama doktorumuz bırakmak için zorlama diyor...Herkese iyi günler kızlar
Biz de şimdi doktordan geliyoruz 3 ay kontrolünü yaptırdık geçen hafta gitmiştik biraz nezle olmuştu kızım ona baktı ilk önce doktor gayet iyiymiş sadece biraz burunda tıkanıklık var dedi damla damlat dedi o da sadece bir iki gün
Boy kilo meselesine gelince bu ay 770 gram almış kzım 7160 g olmuş diğer aylar hep 1 kilonun üzerinde almıştı bu ay az almış ama gayet iyi dedi doktor boyu ise 62,5 cm
Bir de parmağını emdiğini söyledim mudahale et dedi emmesin dedi napabilirim ki özellikle uykusu geldiğinde parmağını götürüveriyo ağzına emzik de almadı bi fikri olan varsa sevinirim
Dolar tabii ki. Ben tatildeyim, resmen hic sut yok 2 gundur çığlık çığlığa ağlıyor, bira mayasi iciyorum duzenli ama galiba bunye alisti, humana da bulamadim burada, kuru incire yuklendim. Takviue birseyler ye iç artik sana ne iyi geliyorsa. Bol bol emzir mutlaka gelir sütün, bebeklerimiz çok kuçik daha. Memeyi reddederse de pompayla sağ, o da sütü artirirSevgili anneler.