Selamlar
4. Ay aşılarını yaptırdık bugün. 2. Ay aşıların devamıymış. İki ayrı bacaktan 2 aşı yapıldı, bir tanesi acıtmadı diğeri yaktı ve ağlattı minnoşu.
2. Ay aşıları ateş yapmışsa bunlar da yapabilirmiş.
Bıngıldağımız kapanmak üzereymiş (5 ay -12 ay arasında kapanması tamamlanırmış)
Demir ilacı verildi.
1 kilo almış boyu 65 olmuş. (Kaçtı hatırlamıyorum.) gelişimi şükür iyiydi.
4. Aydan inşallah sizlerin de yaşayacağı güzel haberlerim var. Biliyorsunuz benim oğlan gece 11de uyuyordu ve erken nasıl yatırırım nasıl uykusunu düzenlerim diye araştırıyordum. Bu arada ilk çocuğumun ay ay gelişmelerini yazdığım ajanda da şöyle yazmışım: “4. Ay ortalarında akşam 20.30 da yatıyor sabah 8.30da kalkıyor-3 kez emzirmeye kaldırıyorum”. Epey dua ettim Allahım ne olur bu da uyku düzenine geçsin diye ve 3 akşam önce oğlan 8 küsürde akşam uyudu, baktım 9,10,11 uyanmıyor ...tabii kaç kez nefesini dinledim anlatamam. Benimki 1 saat bile aralıksız uyumaz çünkü. Gece 12de yatakt kucağıma alıp emzirdim baktım uykusu bile açılmıyor ger koydum, 4te kendisi acıkmış mızırdandı kalktım gene emzirdim yatırdım. Uzun lafın kısası 8de yattı sabah 8de kalktı. Ertesi gün ve sonraki gün de aynısı olunca demek gece gündüZü ayırt ediyor, büyüyor, kendine düzen oluşturuyor die kanaat getirdim. Sizlerle de paylaşmak istedim.
Çok zor günler geceler geçiren annelere inşallah umut olur, sizin bebeklerniz de erken yatmaya başlar, sizlere biraz nefes, biraz rahatlık olur inşallah.