- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- 598
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #36.481
Bizimkide 3840 doğdu,ilk ayını hatırlamıyorum ama 2. Ay 5950 ve 3. Ay 6600 olmuş.Bizede doktor sanki pek memnun değilmiş gibi davrandı.Ama ben 2. Aya kadar ara ara mama verdim,hatta 2 ay,kontrole yakın haftada mamayı kayınvalidemlerinde burada olması sebebiyle! arttırmıştımda.Yani 5900 olan kiloda mamanında emeği var.Şimdiki kilosu bana normal geliyor ama doktor öncekine bakarak azımsadı gibi...
Ama bilemiyoruz ki,her emmeden sonra kusuyor,hatta ara ara kusmaya devam ediyor.Bir nevi yediği boşa gidiyor.Ondan mıı...
Üşütüyor muyuz,kusmanın sebebi ne bilmiyoruz ki.Doktor batın usg çekelim dedi ama ondan bişey çıkar mı,boş yere mi yaptırıyor bize bunları karar veremiyorum gidip gitmeme konusunda...
maşallah kuzuya, şikayetleri de gecer umarım en kısa zamanda. pek anlamadığımız için mecbur ne deniyosa yapıyoruz canım, bizim doktor da bugün dudağı bükük duruyo dili disarda troit olabilir dedi ailede var mi dedi. troit olunca ağzı açık dili dışarda falan olurmuş sürekli. sonra bana baktı size benziyo dudağı dolgun ondan galiba testleri temiz çıkmıştı dedi, baksana nerden nereye biz nasıl bilicez ki
sen gönlünü ferah tut ama söyleneni de yap bişey çıkmazsa burda beraber soyleniriz doktora