- 31 Mart 2016
- 857
- 548
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #3.401
Sıkma canını bakalım kalbini gormussunuz de hayırlısı insallah doktorlar her ihtimali düşünüyor ya ondan öyle yapmıştır sen stres yaoma belliki geç yumurtlama geç döllenme olmuşya kızlar normalde ben de geç döllenme der geçerim ama çok sakin olan dr umun yüz ifadesi ve davranışları nedeniyle canım sıkıldı
allahtan hayırlısı artık
benim sattan 2 gün eksik daha onlar çok öenmli değil sanırım baksana 10gğn öncesine bile tutmuyorHadi ya benim keseden 4 gün eksik çıkmıştı sat tan bakalım şimdi ne çıkacak
benimde öyleydi şimdide doktor kendi dediğine göre 2 gün fazla dediYani keseyi gördüğumuzde sata göre 4 gün eksikti canım tuhaf bi cümle oldu duzeltim dedim
aynen canım sizde iyi haberlerle dönersiniz inşallah daha çok varmış ama gözüme çok geldi beklemek zor:)
Kızlar sizin de göğüsleriniz şişti mi ya benim tahmini yumurtlama gunlerimden beri sis ve cok ağrıyor uçları batıyor ne zaman düzelir ki 2.bebek bekleyen anneler cvp verin hele
sıkma canını canım 3 gün önce başka doktora gttm bebeği çok zor gördü doktor şimdi ise herşey çok iyi istersen yarın başka bi doktora görün kendi doktorumun dediği 10 gün öncesindeki gün şimdi söylediği günle bile uyuşmuyo öyle düşün çok küçükler daha değişiyor herşeyya kızlar normalde ben de geç döllenme der geçerim ama çok sakin olan dr umun yüz ifadesi ve davranışları nedeniyle canım sıkıldı
allahtan hayırlısı artık
sana diyorum doktor bana 1 ay dediVALLA BANADA ÇOK GELİYOR ama napalım beklicez
Geç dollenmedir canım sıkma canını.. Benim de erken dollenmeymis. Olabiliyor öyle şeyler, minigin minik kalbi atıyoruz ya çok şükür..selam kızlaar dr dan geldim.
haftasına göre küçük dedi
kalp atışını duyamadık
yavaş bir şekilde kalp atışını gördük
dr takip edelim dedi
haftaya tekrar gideceğim
canım sıkıldı
Aile hekimi sağlık ocağında bana hepsini yaptırdı. idrar tetstide dahil. hem ben istemedim. Bütün testlerini yapalım bizden devlet istiyor dedi. İzmir de yaşıyorum ben. kendi doktorum da söylemişti sağlık ocakları yapıyor bu testleri diye. Şaşırıyorum okuyuncaSağlık ocagı kan alıyor. TİT( İdrar testi) yapamıyor, rubelleda yapamıyor. Onları devlette yaptırdım canım. Ama devlet hastanesine gidebilirsen hepsini orda halledebilirsin .
canım benimde doktorum günde 10 bardak cay 2 bardak kahve ıcebılırsın kafeın mıktarı cok yuksek degıl dedı.200 mg aşmazsak sorun olmaz diyor okuduğum gebelik kitabında.
Sabah çayını kestim ama sabah bir kahvesiz mutsuz oluyorum ben. Sabah kahvem var şekersiz türk kahvesi, akşam da açık iki kupa çay.
Ama kola, kutu içecek, çikolata, kakao gibi diğer kafeinli şeylerden asla almıyorum. Kafeini tek kahve çaydan alıyorum sevdiğim için.
Cp verdiğin için çok saol cnm,22 ocak ta kanamam bitti..ben zaten 45 günde adet olan biriyim ama yumurtlama mi hissettim 6 mart gibi yumurtladim diye tahmin ediyorum akinti takibi yaptım cunku..yani adet tarihim 20 mart oluyo sanırım. .araştıra araştıra birer doktor olduk hepimizMerhaba tatlım, öncelikle yaşadıkların için geçmiş olsun, günlere göre artış normal görünüyor ama adet yasamaman biraz düşündürdü.. Kimyasal gebelikten sonra kanaman hangi gün bitti? Bence bikac gün daha bekleyip testi tekrarlayabilirsin..
Aile hekimi sağlık ocağında bana hepsini yaptırdı. idrar tetstide dahil. hem ben istemedim. Bütün testlerini yapalım bizden devlet istiyor dedi. İzmir de yaşıyorum ben. kendi doktorum da söylemişti sağlık ocakları yapıyor bu testleri diye. Şaşırıyorum okuyunca
canım benimde doktorum günde 10 bardak cay 2 bardak kahve ıcebılırsın kafeın mıktarı cok yuksek degıl dedı.
sana diyorum doktor bana 1 ay dedi
canım doktor da insan bir anda onunda düşünmediği bir durum olunca şaşırmış olabilir. sen içini ferah tut inşallah haftaya bebeğin daha büyümüş olacaktır güm güm kalp atışını duyarsınya kızlar normalde ben de geç döllenme der geçerim ama çok sakin olan dr umun yüz ifadesi ve davranışları nedeniyle canım sıkıldı
allahtan hayırlısı artık
3 hafta sonrasına aldım bende o yüzden randevuyu1 ayyyyy mı ben dayanamam ki
Rica ederim tatlım.. Haklisin baya çok şey biliyoruz, söylediğin hesaba göre hamilelik muhtemel görünüyor, betanın yükselmesi durduk yere olmaz ya hormonlarinda bi sorun olmalı ya kullandığın bi ilaç varsa o etkileyebilir ya da inşallah hamilelik durumunda artar.. Bence sen bugünlerde biraz dikkat et kendine çok yorulma, önümüzdeki günlerde de testi tekrarla tatlım.. Allah herşeyin hayırlısını versin ve inşallah güzel haberlerle gelirsin..Cp verdiğin için çok saol cnm,22 ocak ta kanamam bitti..ben zaten 45 günde adet olan biriyim ama yumurtlama mi hissettim 6 mart gibi yumurtladim diye tahmin ediyorum akinti takibi yaptım cunku..yani adet tarihim 20 mart oluyo sanırım. .araştıra araştıra birer doktor olduk hepimiz
3 hafta sonrasına aldım bende o yüzden randevuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?