- 19 Mart 2010
- 21.478
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #3.381
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 2 sefer yedim canım netten baktım zararı yok aksine yararı vardır diyor. ama dağdan bayırdan toplananlar riskli olabilirKızlar bildiğimiz beyaz kültür mantarı yiyebilirmiyiz acaba??bi zararı varmı ki? ??
hayırlısı olsun canım benden 3 gün gerisin ben 7+2 de gideceğim görmeye sende o civarlarda görürsün... keseni bugün mü gördün gördğün günden itibaren 15 gün sonra git doktoraBenim son adet tarihin 9 şubat keseyi gördüm şükürler olsun kalp atışını bekliyorum ne zaman duyarım acaba :ş veya benim gibi olup duyan var mi
Ben keseyi dün gördüm doktor 10 gün sonra kalp atisi dedi merakla bekliyorumhayırlısı olsun canım benden 3 gün gerisin ben 7+2 de gideceğim görmeye sende o civarlarda görürsün... keseni bugün mü gördün gördğün günden itibaren 15 gün sonra git doktora
Şimdiye kadar bir sorunumuz yok çok şükür.. Sagsalim doğsun bebislerimiz de ufak tefek sıkıntılar önemli değilAllah'ım sağlıkla kucağımiza aldirsin evet ayniyiz inşallah iyi gidiyordur miniciginle
ricaa ederim canım aynen özelde para vermeye gerek yok bu testler içinTeşekkür ederim bende öyle yapayım o zaman .
selam kızlaar dr dan geldim.
haftasına göre küçük dedi
kalp atışını duyamadık
yavaş bir şekilde kalp atışını gördük
dr takip edelim dedi
haftaya tekrar gideceğim
canım sıkıldı
inşallah canım bizim bu sefer gün tutmadı kese hesabına göre 2 gün fazla söyledi doktorMaşallah canım darısı bizlere olsun bende 6+5de muayeneye gidicem ctsi günü inşallah bende kalbi dinlerim hersey yolunda gider de
canım hiç sıkma canını geri olma durumları oluyor kalp atışını görmüşsünüz ya çok şükür inşallah ileleyen zamanlarda haftalarını yakalıyorlarselam kızlaar dr dan geldim.
haftasına göre küçük dedi
kalp atışını duyamadık
yavaş bir şekilde kalp atışını gördük
dr takip edelim dedi
haftaya tekrar gideceğim
canım sıkıldı
Öyle canım maşallah hızlı geçiyor ya 9 ayda yoktan Var oluyor susam kadarken kocaman oluyor Rabbime şükürler olsunAy benim minik civcivim 6 haftalık mi çok duygulandım zaten herşeye ağlar oldum
aynen canım sizde iyi haberlerle dönersiniz inşallah daha çok varmış ama gözüme çok geldi beklemek zor:)ÇOK GÜZEL canım darısı bizlerin başına artık bizde 3 nisanda gidicez bizde kalp atışını duyarız inşallah
Hadi ya benim keseden 4 gün eksik çıkmıştı sat tan bakalım şimdi ne çıkacakinşallah canım bizim bu sefer gün tutmadı kese hesabına göre 2 gün fazla söyledi doktor
aynen canım darısı bekleyenlere benim gibi herkes güzel haberlerle döner inşallah...Ohh maşallah şekerim darısı tüm bekleyenlerin başına..
Yani keseyi gördüğumuzde sata göre 4 gün eksikti canım tuhaf bi cümle oldu duzeltim dedimHadi ya benim keseden 4 gün eksik çıkmıştı sat tan bakalım şimdi ne çıkacak
geç döllenme olabilir canım içini ferah tut lütfen haftaya duyarsın inşallah
canım hiç sıkma canını geri olma durumları oluyor kalp atışını görmüşsünüz ya çok şükür inşallah ileleyen zamanlarda haftalarını yakalıyorlar
sağol canım sizde güzel haberlerle gelirsiniz inşallah...canım keseyi gördün mü? haftana baktım da kalp atışı için erken doktor mu çağırdı sen mi gideceksin. duymayabilirsin üzülme diye yazıyorum ben 7+2 de gidicem kalp atışı için
ben devlette yaptırdım
ay kızlar çok sevindim maşallah maşallah sizleredarısı başıma darısı bizlere inşallah