2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Yok artık, 10 bardak çay 2 bardak kahve nedir yaa 2bardak da kola benden madem

Kesinlikle kullanma bulyon hamileliğe etkisi ne bilmiyorum ama normalde de çok sağlıksız bişey bi süre bulyonsuz yap bak bulyonun ne kadar iğrenç bi tat olduğunu farkeder sin. Bağımlılık yapiyo heralde yedikçe yiyo insan.

Gozunaydin canim masallah :))

alsancakta muaynanesi var canım ege saglık karsısında. Hüseyin Çevik adı.
hadi ya birde özel muayenehanesi varbana pek mantıklı gelmedi açıkcası çaydaki kafein miktarı 30 mg dır ve anne vücuduna 200 mg kafein aldığında direk plesentadan bebeğe geçer. ayrıca bebek bunu dışarıya atamıyor ve buda bebeğin kilo alımını etkiliyor. ha dersen nerden biliyorsun çay tiryakisi olarak araştırdım sabah 1 bardak açık çay dışında çay içemiyorum artık

selam kızlaar dr dan geldim.
haftasına göre küçük dedi
kalp atışını duyamadık
yavaş bir şekilde kalp atışını gördük
dr takip edelim dedi
haftaya tekrar gideceğim
canım sıkıldı

Moralini bozmaa yaa bebis de etkilenir. Hersey yolundadir insalkah. Yavas da madem takviye biseyler yapsaydi doktorun.

selam kızlaar dr dan geldim.
haftasına göre küçük dedi
kalp atışını duyamadık
yavaş bir şekilde kalp atışını gördük
dr takip edelim dedi
haftaya tekrar gideceğim
canım sıkıldı
Sata göre ne kadar küçük çıktı?
Canını sıkma, döllenme Zamanına göre oynuyor. Benimki de az geride, bebek küçük ben de şişman olunca alttan görüyor doktor. Stres yapma, inşallah güzel haberler alacağız ilerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…