• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
ya kızlar normalde ben de geç döllenme der geçerim ama çok sakin olan dr umun yüz ifadesi ve davranışları nedeniyle canım sıkıldı
allahtan hayırlısı artık
Sıkma canını bakalım kalbini gormussunuz de hayırlısı insallah doktorlar her ihtimali düşünüyor ya ondan öyle yapmıştır sen stres yaoma belliki geç yumurtlama geç döllenme olmuş

Kızlar sizin de göğüsleriniz şişti mi ya benim tahmini yumurtlama gunlerimden beri sis ve cok ağrıyor uçları batıyor ne zaman düzelir ki 2.bebek bekleyen anneler cvp verin hele :anneadayı:

ya kızlar normalde ben de geç döllenme der geçerim ama çok sakin olan dr umun yüz ifadesi ve davranışları nedeniyle canım sıkıldı
allahtan hayırlısı artık
sıkma canını canım 3 gün önce başka doktora gttm bebeği çok zor gördü doktor şimdi ise herşey çok iyi istersen yarın başka bi doktora görün kendi doktorumun dediği 10 gün öncesindeki gün şimdi söylediği günle bile uyuşmuyo öyle düşün çok küçükler daha değişiyor herşey

selam kızlaar dr dan geldim.
haftasına göre küçük dedi
kalp atışını duyamadık
yavaş bir şekilde kalp atışını gördük
dr takip edelim dedi
haftaya tekrar gideceğim
canım sıkıldı
Geç dollenmedir canım sıkma canını.. Benim de erken dollenmeymis. Olabiliyor öyle şeyler, minigin minik kalbi atıyoruz ya çok şükür..

Sağlık ocagı kan alıyor. TİT( İdrar testi) yapamıyor, rubelleda yapamıyor. Onları devlette yaptırdım canım. Ama devlet hastanesine gidebilirsen hepsini orda halledebilirsin .
Aile hekimi sağlık ocağında bana hepsini yaptırdı. idrar tetstide dahil. hem ben istemedim. Bütün testlerini yapalım bizden devlet istiyor dedi. İzmir de yaşıyorum ben. kendi doktorum da söylemişti sağlık ocakları yapıyor bu testleri diye. Şaşırıyorum okuyunca
200 mg aşmazsak sorun olmaz diyor okuduğum gebelik kitabında.
Sabah çayını kestim ama sabah bir kahvesiz mutsuz oluyorum ben. Sabah kahvem var şekersiz türk kahvesi, akşam da açık iki kupa çay.
Ama kola, kutu içecek, çikolata, kakao gibi diğer kafeinli şeylerden asla almıyorum. Kafeini tek kahve çaydan alıyorum sevdiğim için.
canım benimde doktorum günde 10 bardak cay 2 bardak kahve ıcebılırsın kafeın mıktarı cok yuksek degıl dedı.

Merhaba tatlım, öncelikle yaşadıkların için geçmiş olsun, günlere göre artış normal görünüyor ama adet yasamaman biraz düşündürdü.. Kimyasal gebelikten sonra kanaman hangi gün bitti? Bence bikac gün daha bekleyip testi tekrarlayabilirsin..
Cp verdiğin için çok saol cnm,22 ocak ta kanamam bitti..ben zaten 45 günde adet olan biriyim ama yumurtlama mi hissettim 6 mart gibi yumurtladim diye tahmin ediyorum akinti takibi yaptım cunku..yani adet tarihim 20 mart oluyo sanırım. .araştıra araştıra birer doktor olduk hepimiz:eek:

Aile hekimi sağlık ocağında bana hepsini yaptırdı. idrar tetstide dahil. hem ben istemedim. Bütün testlerini yapalım bizden devlet istiyor dedi. İzmir de yaşıyorum ben. kendi doktorum da söylemişti sağlık ocakları yapıyor bu testleri diye. Şaşırıyorum okuyunca

canım benimde doktorum günde 10 bardak cay 2 bardak kahve ıcebılırsın kafeın mıktarı cok yuksek degıl dedı.

izmirde hangi doktora gidiyorsun 10 bardak çayı içebilir misin dedi:skandal:

allahtan hayırlısı artık
canım doktor da insan bir anda onunda düşünmediği bir durum olunca şaşırmış olabilir. sen içini ferah tut inşallah haftaya bebeğin daha büyümüş olacaktır güm güm kalp atışını duyarsın

benim göğüs uclarımın reng ten regngine yakındı hiç bilmem koyu olduğunu şimdi bildiğiniz kahverengi oldu gerilme hassiyet uçlarında sızlama var ama büyüme yok sanırım büyüme için erken daha

Cp verdiğin için çok saol cnm,22 ocak ta kanamam bitti..ben zaten 45 günde adet olan biriyim ama yumurtlama mi hissettim 6 mart gibi yumurtladim diye tahmin ediyorum akinti takibi yaptım cunku..yani adet tarihim 20 mart oluyo sanırım. .araştıra araştıra birer doktor olduk hepimiz:eek:
Rica ederim tatlım.. Haklisin baya çok şey biliyoruz, söylediğin hesaba göre hamilelik muhtemel görünüyor, betanın yükselmesi durduk yere olmaz ya hormonlarinda bi sorun olmalı ya kullandığın bi ilaç varsa o etkileyebilir ya da inşallah hamilelik durumunda artar.. Bence sen bugünlerde biraz dikkat et kendine çok yorulma, önümüzdeki günlerde de testi tekrarla tatlım.. Allah herşeyin hayırlısını versin ve inşallah güzel haberlerle gelirsin..

Back