• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar aş erme durumlarımız nasıl :))
Ben kızımda bulgura aşerdim, 9 ay nerdeyse her gün yedim:KK53:kızım 4 kiloya yakın doğdu, bi ara kısır gibi turuncu çıkacak bebek sanmıştım :KK53: bulgur bebeklere çok yararmış, son 3 ay için aklınızda olsun:KK60:
2 gündür bir meyvenin kokusunu alıyorum ama yaz meyvesi daha çıkmamıştır da koklayıp koklayıp duruyorum:confused:

Herkese hayırlı günler bende öğreneli ıkı gun oldu sat 22 Şubat kan testi 468 cıktı su anda doktor araştırıyorum kaçıncı haftada kese goruluyor Du ona göre randevu Alicam benim ikinci ama unuttum :)

Herkese hayırlı günler bende öğreneli ıkı gun oldu sat 22 Şubat kan testi 468 cıktı su anda doktor araştırıyorum kaçıncı haftada kese goruluyor Du ona göre randevu Alicam benim ikinci ama unuttum :)
Ben 4+2 de gormustum keseyi 6+1 de de kalp atisini ilk gorusum canim

Kızlar benim lekelenmem vardı ya gecti çok sukur ama progeStan kullanmaya devam ediyordum bugun bitti 1 kutu cumartesi gidicem doktora bugün kendi kafama göre de almadım sizce almalimiydum 2 gun kullanmazsam kanamam baslicak gibi geliyor

Iyi aksamlar arkadaslar bugün sarımsaklı yedim ve midem cok kotu yaniyor ve bu aralar mide yanması cok sık basima geliyo soda icsem ise yararmi acaba??

Ne kadar çok yazı birikmiş okuyamadım hepsini, herkes iyidir bir sorun yoktur umarum pek giremedim bugün. Beni bulantılar baş dönmesi halsizlik mahvediyo birde üstüne kızım hasta oldu. İlgilenmedim doğru düzgün yavrumla kendi derdimden :KK61: @Jellybon_ naptın canım bugün randevum merak ettim seni.

Ne kadar çok yazı birikmiş okuyamadım hepsini, herkes iyidir bir sorun yoktur umarum pek giremedim bugün. Beni bulantılar baş dönmesi halsizlik mahvediyo birde üstüne kızım hasta oldu. İlgilenmedim doğru düzgün yavrumla kendi derdimden :KK61: @Jellybon_ naptın canım bugün randevum merak ettim seni.

Merhaba cnm cok gecmis olsun Allah sifa versin kizina seninde yardımcin olsun ben kendi adıma konusayim bu aralar beni mide yanmaları mahfediyo ve uyku basimi kaldıramiyorum sendede oluyomu mide yanmasi :((

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin ben de felaket yorgunluk var ve bugün çok belim ağrıdı okulda. Kızına da geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin ikinize de

Su an yatiyorum bi yanimda tuzlu cubuk bi yanimda soda :KK61:ne olcak halimiz ama olsun bebislerimiz bizle herseye raziyim:anne:

Back