2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benim son adet tarihin 9 şubat keseyi gördüm şükürler olsun kalp atışını bekliyorum ne zaman duyarım acaba :ş veya benim gibi olup duyan var mi

Benim son adet tarihin 9 şubat keseyi gördüm şükürler olsun kalp atışını bekliyorum ne zaman duyarım acaba :ş veya benim gibi olup duyan var mi
hayırlısı olsun canım benden 3 gün gerisin ben 7+2 de gideceğim görmeye sende o civarlarda görürsün... keseni bugün mü gördün gördğün günden itibaren 15 gün sonra git doktora

Epeydir okuyamadim yazilanlari. Ama keseyi gorenler kalp atisini duyanlar masallah size. Darisi basimiza. Benim de yarin kontrolum var. Insallah goruruz pit pitlari. Yarin 6+6 oluyorum.
Bu arada glukofaj kullaniyorum. Yillardir kullanirim. Tiroid hastasi oldugum icin insulin direncine karsi onlem olsun diye. Ayrica tup bebek tedavolerimden de biliyorum ki bebegin tutunmasini kolaylastiriyor. 12.haftaya kadar kullanmam gerektigi soylendi. Yaninda bebe aspirini ve gunde 1kez progestan kullaniyorum. Folik asidin yuksekliginden bahsedilmis. Tahlillerde folik asidim yuksek cikti. Daha once gittigim bir dr ara ver kullanma demisti. Bu seferki aile hekimim haftada bir kac kez alabilirsin dedi. Kadin dogum dr um birakma kullanmayi dedi. Karisti isler. Ancak daha once bir kac arkadasim bilerek kullanmadilar. Folik asid iceren besinleri tukettiler. Bense haftada bir kac gun icmeyi planladim.

Yarini sabirsizlikla bekliyorum. Umarim kiymetlimin her seyi yolundadir...

selam kızlaar dr dan geldim.
haftasına göre küçük dedi
kalp atışını duyamadık
yavaş bir şekilde kalp atışını gördük
dr takip edelim dedi
haftaya tekrar gideceğim
canım sıkıldı

Bizimkide tam tersi. 1hafta önde bende pazartesi görücem inş kalp atışlarını heyecandan ölücem ya günler geçmek bilmedi resmen nasıl bi özlemse artık

kalp atışını duyamadık
dr takip edelim dedi
haftaya tekrar gideceğim
canım sıkıldı

geç döllenme olabilir canım içini ferah tut lütfen haftaya duyarsın inşallah

kalp atışını duyamadık
dr takip edelim dedi
haftaya tekrar gideceğim
canım sıkıldı
canım hiç sıkma canını geri olma durumları oluyor kalp atışını görmüşsünüz ya çok şükür inşallah ileleyen zamanlarda haftalarını yakalıyorlar

geç döllenme olabilir canım içini ferah tut lütfen haftaya duyarsın inşallah

canım hiç sıkma canını geri olma durumları oluyor kalp atışını görmüşsünüz ya çok şükür inşallah ileleyen zamanlarda haftalarını yakalıyorlar

ya kızlar normalde ben de geç döllenme der geçerim ama çok sakin olan dr umun yüz ifadesi ve davranışları nedeniyle canım sıkıldı
allahtan hayırlısı artık

sağol canım sizde güzel haberlerle gelirsiniz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…