• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
merhaba kızlarr doktordan geliyorum bebişimizi gördük kalp atışını dinledik rabbime binlerce kez şükür olsun darısı sizlere artık...
doktor çok güzel konuştu kese düzgün görünüyor haftasıyla uyumlu düşük tehlikesi yok şuan için sağlıklı görünüyor herşey dedi testlerimizide gösterdik onlarda temiz çıktı 1 ay sonraya çağırdı ama çok uzun olduğu için 3 hafta sonrasına randevu aldık biz... buarada 6+5 olmuşuz

merhaba kızlarr doktordan geliyorum bebişimizi gördük kalp atışını dinledik rabbime binlerce kez şükür olsun darısı sizlere artık...
doktor çok güzel konuştu kese düzgün görünüyor haftasıyla uyumlu düşük tehlikesi yok şuan için sağlıklı görünüyor herşey dedi testlerimizide gösterdik onlarda temiz çıktı 1 ay sonraya çağırdı ama çok uzun olduğu için 3 hafta sonrasına randevu aldık biz... buarada 6+5 olmuşuz
Maşallah canım darısı bizlere olsun bende 6+5de muayeneye gidicem ctsi günü inşallah bende kalbi dinlerim hersey yolunda gider de

ÇOK GÜZEL canım darısı bizlerin başına artık bizde 3 nisanda gidicez bizde kalp atışını duyarız inşallah

Kızlar merhaba ben ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım bi daha da adet olmadim,17 mart ta 27 ,21 mart ta 102 çıktı sizce bu yükseliş normalmidir yine korkuyorum kimyasal gebelik yaşarım diye ccumartesi günü yine kan testi yaptircam umarım herşey yolundadır
Merhaba tatlım, öncelikle yaşadıkların için geçmiş olsun, günlere göre artış normal görünüyor ama adet yasamaman biraz düşündürdü.. Kimyasal gebelikten sonra kanaman hangi gün bitti? Bence bikac gün daha bekleyip testi tekrarlayabilirsin..

Ohh maşallah şekerim :nazar:darısı tüm bekleyenlerin başına..

5 dicen canım artık girdiğin haftayı sayican bizim girdigimiz yaşı saydigimiz gibi resmiyette bebek de o hafta yaşında oluyo artık gün alıyor çünkü o haftadan:KK46:
Ay benim minik civcivim 6 haftalık mi :KK68::cry: çok duygulandım zaten herşeye ağlar oldum :kızgın:

Merhaba herkese. Yarın kontrole gidecegim insallah kalp atısını duyarım
Merhaba canim kalp atisini iki doktorum da 12 haftadan once dinlemek zararli olabilir dedi bu yuzden ben 6 haftalikken gormustum ilk olarak dinlemedim hic umarim yarin sen de gorursun cok guzel bir duygu :)

Bu arada ben henüz doktora gitmedim. Su an 5+2 yim. 6+1 de gitsem bebeğimi görebilir miyim kalp atışı için erken daha,o zaman sanırım 10 gün sonra tekrar çağırır.

Merhaba herkese. Yarın kontrole gidecegim insallah kalp atısını duyarım

canım keseyi gördün mü? haftana baktım da kalp atışı için erken doktor mu çağırdı sen mi gideceksin. duymayabilirsin üzülme diye yazıyorum ben 7+2 de gidicem kalp atışı için

Merhaba arkadaşlar rubella toxoplazma ve hiv testlerini devlet hastaneleri yapıyormu bilen var mı ??
ben devlette yaptırdım

Ben de şimdi doktordan çıktım ve kalp atışını dinledim :KK200::KK200:
Darısı duymayan arkadaşlara :anneadayı:

ay kızlar çok sevindim maşallah maşallah sizlere:nazar:darısı başıma darısı bizlere inşallah:KK200:

canım keseyi gördün mü? haftana baktım da kalp atışı için erken doktor mu çağırdı sen mi gideceksin. duymayabilirsin üzülme diye yazıyorum ben 7+2 de gidicem kalp atışı için

ben devlette yaptırdım

ay kızlar çok sevindim maşallah maşallah sizlere:nazar:darısı başıma darısı bizlere inşallah:KK200:

Ben seninle gidiyorum aslında oblomov haftaya kesn dinlersin sen de6+3 benim de. ama benim doktor biraz aceleci sanırım. Başta dinletmedi, atıyor dedi sonra ben görmek için uzanınca kalkma kalkma ded öyle dinletti.

Ben seninle gidiyorum aslında oblomov haftaya kesn dinlersin sen de6+3 benim de. ama benim doktor biraz aceleci sanırım. Başta dinletmedi, atıyor dedi sonra ben görmek için uzanınca kalkma kalkma ded öyle dinletti.
ay inşallah canım ya benim doktorda çok garantici bekleyelim iyice gelişsin diye düşündü heralde:KK48:

canım keseyi gördün mü? haftana baktım da kalp atışı için erken doktor mu çağırdı sen mi gideceksin. duymayabilirsin üzülme

Keseyi gördüm. Ilk evde testle ogrendikten sonra ertesi gun en yskin hastaneye gidip muayene oldum. Kendi doktorumun daha haberi yok yarın da ona muayene olucam. Hayırlisı artik. Sağlıklı desin de. Aralık ayında kimyasal gebelik gecirmistim.

Back