- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #3.421
İYİ YAPMIŞSIN canım doktorda abartmış 1 ay ne ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İYİ YAPMIŞSIN canım doktorda abartmış 1 ay ne ya
Yok artık, 10 bardak çay 2 bardak kahve nedir yaa 2bardak da kola benden mademAile hekimi sağlık ocağında bana hepsini yaptırdı. idrar tetstide dahil. hem ben istemedim. Bütün testlerini yapalım bizden devlet istiyor dedi. İzmir de yaşıyorum ben. kendi doktorum da söylemişti sağlık ocakları yapıyor bu testleri diye. Şaşırıyorum okuyunca
canım benimde doktorum günde 10 bardak cay 2 bardak kahve ıcebılırsın kafeın mıktarı cok yuksek degıl dedı.
o zaman bende çubuk krakerden tiksinen ilk insan olacağım evde stok var ama birine bile dokunamıyorumbenimde içimde çubuk kraker ağacı çıkıcak az kaldı
o zaman bende çubuk krakerden tiksinen ilk insan olacağım evde stok var ama birine bile dokunamıyorum
Yolk sac dır o bence bebek degildirBi de dünkü ultrasonda doktor bebeğin biseyini ölçtü kagitta crl diye geciyo ama bebeğin boyu mu eni mi tam çözemiyorum.. 6Haftalik 3.19mm ölçmüş..
alsancakta muaynanesi var canım ege saglık karsısında. Hüseyin Çevik adı.izmirde hangi doktora gidiyorsun 10 bardak çayı içebilir misin dedi
Kesinlikle kullanma bulyon hamileliğe etkisi ne bilmiyorum ama normalde de çok sağlıksız bişey bi süre bulyonsuz yap bak bulyonun ne kadar iğrenç bi tat olduğunu farkeder sin. Bağımlılık yapiyo heralde yedikçe yiyo insan.Kızlar bütün mesajları okuyamadığım için bu konu daha önce geçti mi bilmiyorum. Yemeklerinizde bulyon kullaniyormusunuz ben önceden kullanıyordum ama su an tedirginim artık kullanmasam mi diye
diye. Sizler ne yapıyorsunuz bana fikir verin..
Aman boşver sağlıksız şeyi başkasına da zararKız başkasına verseydin yazıktır günahtır
Canım neden yolk olduğunu düşündün?Yolk sac dır o bence bebek degildir
Gozunaydin canim masallah :))merhaba kızlarr doktordan geliyorum bebişimizi gördük kalp atışını dinledik rabbime binlerce kez şükür olsun darısı sizlere artık...
doktor çok güzel konuştu kese düzgün görünüyor haftasıyla uyumlu düşük tehlikesi yok şuan için sağlıklı görünüyor herşey dedi testlerimizide gösterdik onlarda temiz çıktı 1 ay sonraya çağırdı ama çok uzun olduğu için 3 hafta sonrasına randevu aldık biz... buarada 6+5 olmuşuz
Sayfalarda ilerledikçe kesin bilen biri bebek demiş sadece tahmin etmiştim. Sebebis yok bebek misCanım neden yolk olduğunu düşündün?
Arkadaşlar hepinizin önerisiyle evimde olan koca bir paket bulyonu çöpe atmış bulunmaktayım:)
hadi ya birde özel muayenehanesi varbana pek mantıklı gelmedi açıkcası çaydaki kafein miktarı 30 mg dır ve anne vücuduna 200 mg kafein aldığında direk plesentadan bebeğe geçer. ayrıca bebek bunu dışarıya atamıyor ve buda bebeğin kilo alımını etkiliyor. ha dersen nerden biliyorsun çay tiryakisi olarak araştırdım sabah 1 bardak açık çay dışında çay içemiyorum artıkalsancakta muaynanesi var canım ege saglık karsısında. Hüseyin Çevik adı.
Ben de şimdi doktordan çıktım ve kalp atışını dinledim
Darısı duymayan arkadaşlara
selam kızlaar dr dan geldim.
haftasına göre küçük dedi
kalp atışını duyamadık
yavaş bir şekilde kalp atışını gördük
dr takip edelim dedi
haftaya tekrar gideceğim
canım sıkıldı
Anladım şekerim, ben de tam bilmiyorum ama kalbin attığı yerde ölçtüğü için bebek demiştim.. Neyse yaa büyüdükçe insallah daha da belirginleşir.Sayfalarda ilerledikçe kesin bilen biri bebek demiş sadece tahmin etmiştim. Sebebis yok bebek mis
Sata göre ne kadar küçük çıktı?selam kızlaar dr dan geldim.
haftasına göre küçük dedi
kalp atışını duyamadık
yavaş bir şekilde kalp atışını gördük
dr takip edelim dedi
haftaya tekrar gideceğim
canım sıkıldı
kuzum kaç haftalık bebiş :)) hadi gözünaydınAmiin :)) gozunaydin canim