2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar selamlar, hayırlı kandiller
Oğlumla benim durumumu okuyanlarınız olmuştur. Doğduğundan beri ikimizde hep bir sıkıntı içindeydik, bir nefes alamadık. Allahımın bir bildiği vardır diyorum dualara sığınıyorum.
Arkadaşlarım sağolsunlar yasin başlatmışlar ben ve oğlum Sarp için. 123 adet. 80 tane okunacak.
Allah rızası için kalan adet sayısına yardımcı olmak isteyen olursa büyük duacısı olurum. 43 adet kaldı geriye. İnşallah haftaya dualanıcakmış. İnşallah Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, çok zor çok.
Ben bir tane okudum canım allah kabul etsin inş.

Kaç dikişin var cnm? Bu arada toz şeklindeki ilacı ihmal etme .kabız olmaman için onu içmen gerek..ama Demir hapına ben devam edemedim çünkü beni kabız etti..dikişler iyice geçene kadar Demir'e bsşlamıcam..çok fena yaptı beni çok zorlandım..
Dikiş sayısını bilmiyorum canım söylemedi ama baya var sanırım. Dediğin toz şeklinde ilacı yazmamış bana doktor adı ne onun. Ben de doktor kabız ilacı vermedi diye kendim gittim duphalac şurup aldım bugün ama kabız oldum maalesef şurubu daha kullanamadan. Çok kötü oldum dikişler olunca ıkınamıyorum da.

Begumsav Begumsav sen nasıl oldun tekrar enfeksiyondan bahsediyordun en son tekrarlamadı değil mi bebeğinin kolunda ki ödem nasıl oldu

Canım öncelikle Allah razı olsun.
Benim enfeksiyon devam ediyor dikiş yerim hala şiş, 6 gün hastanede yattıktan sonra dikilmişti ama aralardan sızdırmaya devam ediyor.
Oğlumun kolu aynı yarın nörolojiye ve fizik tedaviye göstericez tekrar. Beyinsel fonksiyonlarına bakılıcak. İçim parça parça. Çıkabilicek şeyleri düşündükçe ne yapacağımı şaşırıyorum. Bütün gün aptal gibi geziyorum ortada. Ne çaresiz bir durummuş, Allah kimseye yaşatmasın.

Dikiş sayısını bilmiyorum canım söylemedi ama baya var sanırım. Dediğin toz şeklinde ilacı yazmamış bana doktor adı ne onun. Ben de doktor kabız ilacı vermedi diye kendim gittim duphalac şurup aldım bugün ama kabız oldum maalesef şurubu daha kullanamadan. Çok kötü oldum dikişler olunca ıkınamıyorum da.
Kayısı hoşafı çok iyi geldi bana

Benim enfeksiyon devam ediyor dikiş yerim hala şiş, 6 gün hastanede yattıktan sonra dikilmişti ama aralardan sızdırmaya devam ediyor.
Oğlumun kolu aynı yarın nörolojiye ve fizik tedaviye göstericez tekrar. Beyinsel fonksiyonlarına bakılıcak. İçim parça parça. Çıkabilicek şeyleri düşündükçe ne yapacağımı şaşırıyorum. Bütün gün aptal gibi geziyorum ortada. Ne çaresiz bir durummuş, Allah kimseye yaşatmasın.
İnşallah ciddi bişey değildir canım sende güçlü dur
Allah yardımcın olsun tez zamanda bitsin sıkıntılarınız inşallah bebeğinle ilgili gelişmeleri paylaşırsan sevinirim canım dualarım seninle

Kaç dikişin var cnm? Bu arada toz şeklindeki ilacı ihmal etme .kabız olmaman için onu içmen gerek..ama Demir hapına ben devam edemedim çünkü beni kabız etti..dikişler iyice geçene kadar Demir'e bsşlamıcam..çok fena yaptı beni çok zorlandım..
Canim toz seklindeki ilaci nasl kullaniyorsun doktor yazdi bana kullanmadm

C Cokoprenses83 canım herşeyin doğalını kullanmaktan yana biri olarak; paketli, fabrikasyon ürünler yerine düzenli bir şekilde kuruyemiş,ceviz, kara üzüm-kayısı-incir hoşafı, et, yumurta, yoğurt gibi hamilelikte de düzenli tükettiğimiz gıdalardan almanı tavsiye ederim, hem seni güçlendirir hem süt kaliteni artırır.

C Cokoprenses83 canım herşeyin doğalını kullanmaktan yana biri olarak; paketli, fabrikasyon ürünler yerine düzenli bir şekilde kuruyemiş,ceviz, kara üzüm-kayısı-incir hoşafı, et, yumurta, yoğurt gibi hamilelikte de düzenli tükettiğimiz gıdalardan almanı tavsiye ederim, hem seni güçlendirir hem süt kaliteni artırır.
Bunları da yiyorum yemesem tamam dicem ama anlamadım belki bebeğin fiziği böyle ne bileyim çok kafaya taktım :(
Bir de annem 40ndan sonra bebekte toparlar diyo üzülme diyo ama ben yine de üzüldüm

Canım Allah yardımcınız olsun şifa versin tez zaman da. Gönlünü ferah tut inşallah güzel haberler alırsınız Dr lar dan. Sonucu bizimle paylaş lütfen.

Kızlar bebeğim irkiliyor :( 12 günlük. Klasik gaz çıkarma hareketi vardir ya, dik sekilde omuzuma yasliyorum, çok hafif vuruyorum sırtına. Ama çok hafif. Her vurdugumda aynı ritimde bir kolu ve bir bacağı seğiriyor. Ama her seferinde degil, bazen oluyor. Ailede epilepsi var :( doktora gitmeye çok korkuyorum. Eşime de soyleyemedim, çok panik yapar. Elim ayağım çözülüyor resmen

Kızlar bebeğim irkiliyor :KK43: 12 günlük. Klasik gaz çıkarma hareketi vardir ya, dik sekilde omuzuma yasliyorum, çok hafif vuruyorum sırtına. Ama çok hafif. Her vurdugumda aynı ritimde bir kolu ve bir bacağı seğiriyor. Ama her seferinde degil, bazen oluyor. Ailede epilepsi var :KK43: doktora gitmeye çok korkuyorum. Eşime de soyleyemedim, çok panik yapar. Elim ayağım çözülüyor resmen
Benim oglumda surekli korkuyo canim aynisini bende yapiyorum sirtina vururken 2 3 kere sicriyo yani bir kere gaz cikarmada bikackez tekrarliyo bu olay ama ben bebekligine veriyorum yani normal oldugunu düşünüyorum. Bence doktora gitmekten korkma bisey varsa erken mudahale edilir ki bisey olmadigini düşünüyorum

Kizlar bebegginizin emerken tikandigi oluyormu benim oglum bazen tikaniyo nefesi gidiyo gozleri aciksa o an kapaniyo cok korkuyorum sut fazla gidiyordur diye once sagiyorum sonra emziriyorum ama yine oluyo doktor cigerlerinde bisey olmadigini soyledi. Bide emzirirken memeyi iyice kavramasini saglamami soyledi tamamen alamazsa cigerlerine hava gidebilirmis

IMG_3996.JPG
Bana yazdığı ilaçların fotosunu atıyorum cnm sana ..soldaki o dediğim toz ilaç ,ortadaki antibiyotik ,sağdaki de ağrı kesici..bide baticon yazdı onu da sürdüm sürekli

Kızlar bebeğim irkiliyor :KK43: 12 günlük. Klasik gaz çıkarma hareketi vardir ya, dik sekilde omuzuma yasliyorum, çok hafif vuruyorum sırtına. Ama çok hafif. Her vurdugumda aynı ritimde bir kolu ve bir bacağı seğiriyor. Ama her seferinde degil, bazen oluyor. Ailede epilepsi var :KK43: doktora gitmeye çok korkuyorum. Eşime de soyleyemedim, çok panik yapar. Elim ayağım çözülüyor resmen
Benim bebeğimde öyle epilepsi de genetik bi rahatsızlık değildir ki bence evham yapma bebekler en ufak şeyde irkilirler zaten çocuklarda epilepsinin en büyük belirtisi göz dalması ama normal göz dalması şeklinde değil o an hareket halinde olup bir anda vücut hareketlerinin durup gözlerinin dalması

Kizlar bebegginizin emerken tikandigi oluyormu benim oglum bazen tikaniyo nefesi gidiyo gozleri aciksa o an kapaniyo cok korkuyorum sut fazla gidiyordur diye once sagiyorum sonra emziriyorum ama yine oluyo doktor cigerlerinde bisey olmadigini soyledi. Bide emzirirken memeyi iyice kavramasini saglamami soyledi tamamen alamazsa cigerlerine hava gidebilirmis
Benim bebeğim çok sık tıkanıyor bu ara biraz azaldı ama sütün tazyikli geldiği an hemen biraz daha dik hale getiriyorum bebeğimi birde benim oğlan kusmuğunu yutuyor çok gelince çıkartıyor sızıntıları yutmaya çalışıyor o zaman da tıkanıyor

Benim bebeğimde öyle epilepsi de genetik bi rahatsızlık değildir ki bence evham yapma bebekler en ufak şeyde irkilirler zaten çocuklarda epilepsinin en büyük belirtisi göz dalması ama normal göz dalması şeklinde değil o an hareket halinde olup bir anda vücut hareketlerinin durup gözlerinin dalması
Epilepsi genetik bir hastalık malesef. Abimin oğlunda var 4 yaşından beri. O kadar zor ki, Allah hic kimseye yasatmasin. Inşallah boşuna kuruntu yapiyorumdur

Epilepsi genetik bir hastalık malesef. Abimin oğlunda var 4 yaşından beri. O kadar zor ki, Allah hic kimseye yasatmasin. Inşallah boşuna kuruntu yapiyorumdur
Benim kaynım da epilepsi hastası onun dışında ailede kimsede Yok epilepsi ama onun bu durumu yaşadığı kafa travmasından kaynaklı olmuş

Dediğim gibi bebekler minicik birşeyden irkilebilir birde kontrol edemiyorlar henüz bedenlerini takılma bence keyfini çıkart şu günlerin ben ilk oğlumda her gün en ufak bişeyde hastalık aradım hatta o kadar emindim ki çoğu şeyden çok şükür vesveseden başka bişey değildi düşündüklerim

Back