- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #32.961
Ben de aynı durumdayım 40+340+1 hala ses seda yok kızlar ne yapsam ki acaba
![Bıcak :bicak: :bicak:](/images/smiley/bıcak.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aynı durumdayım 40+340+1 hala ses seda yok kızlar ne yapsam ki acaba
Duzenli ve tam bosaltman lazim. Pompayi tutturduktan sonra göğsünü yağla, iki elinle her yönden uca doğru masaj yaparak sağ. Sertlik olan yerleri iyice ovala. Mutlaka yağ sür ama yoksa çok aciyor. Bir de gunde bir fincan adaçayı sütü biraz azaltir derler, istersen bi deneKızlar bu mastitle başa çıkamıyorum çocuk azıcık fazla uyusun göğüslerim taş oluyor ağrısı koluma sırtıma vuruyor. Sağsam da sertleşen yerler açılmıyor bir türlü ne yapsam bilmiyorum dayanılacak gibi bi ağrı değil. Haftasonu olmuştu iki gün çektim düzeldi. Bugün yine başladı
40 +2 olduk tabi ki yine gelen yok bizimkiler yerlerini yok sevdi herhalde gaz di suttu dis ti ugrasmak istemiyorlarBen de aynı durumdayım 40+3![]()
Vevabin icin tskler canimBizim hemşire gelmeden vermene gerek yok eve gelir gelmez calpol ver yeter dedi ateşi çok çıkarsa gece 1 ölçek daha verirsin dedi canım çok şükür 1 kere verdim başka gerek kalmadı
Ben dün kontrole gittim , her şey yolunda dedi doktor , cumartesi yine kontrol, pazartesi ya da salı yatış yapacağız daha fazla bekleyemeyiz dedi40 +2 olduk tabi ki yine gelen yok bizimkiler yerlerini yok sevdi herhalde gaz di suttu dis ti ugrasmak istemiyorlar![]()
Benimde dun kontrolum vardi her sey iyi bir hafta bekleyebiliriz dedi haftaya kontrole gelirken bavulunla gel dedi suni sanci deneyecek galibaBen dün kontrole gittim , her şey yolunda dedi doktor , cumartesi yine kontrol, pazartesi ya da salı yatış yapacağız daha fazla bekleyemeyiz dedi
Ben de aynı haldeyim göğüslerim paramparça. Memeyi almadan da susmuyor. Ağlıyorum artık psikolojim çok bozuldu. Uyanıp meme isteyecek diye korkuyorum sürekli. Yavrumu mahrum bırakıyorum diye de vicdan azabı çekiyorum. Allah yardımcımız olsun..Kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz ve ağladığında nasıl susturuyorsunuz? Öyle bir ağlama krizine giriyor ki zor susturuyorum. Her ağladığında malesef meme veremiyorum. Yara ve canim cok yanıyor. Kucağıma alıyorum pispisliyorum.ayagımda sallıyorum. Durmuyor tek durduğu kucaklayamiyorum hafif hoplataral dolaşmak. . Yoruluyorum yapamıyorum artık. Gece artık aglamaktan yorulup uyudu. Çok uzuluyorum
Sanirim asıl lohusa depresyonu bu olsa gerek ben de aynı duyguları yaşıyorum. Allah yardımcımız olsunBen de aynı haldeyim göğüslerim paramparça. Memeyi almadan da susmuyor. Ağlıyorum artık psikolojim çok bozuldu. Uyanıp meme isteyecek diye korkuyorum sürekli. Yavrumu mahrum bırakıyorum diye de vicdan azabı çekiyorum. Allah yardımcımız olsun..
doktor bana ağladığında meme verme dedi. Emzirme saatleri dışında meme vermek doğru değilmiş canım. Benim bebeğimde gaz sancıları oluyor. Durmuyor dediğin gibi.. emzik vermeye başladım bir kaç gündür. Biraz olsun rahatlatıyor onu...Kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz ve ağladığında nasıl susturuyorsunuz? Öyle bir ağlama krizine giriyor ki zor susturuyorum. Her ağladığında malesef meme veremiyorum. Yara ve canim cok yanıyor. Kucağıma alıyorum pispisliyorum.ayagımda sallıyorum. Durmuyor tek durduğu kucaklayamiyorum hafif hoplataral dolaşmak. . Yoruluyorum yapamıyorum artık. Gece artık aglamaktan yorulup uyudu. Çok uzuluyorum
Canım benim kzımda bazen öyle deli gibi ağlıyo çok ağladığı zaman ben babasına veriyorum 5 dakika sürmüyo uyuması bence ağladığında eğer mümkünse eşine yada annen kardeşin barsa onlara ver bebek ağladıkca bizlerde geriliyoruz ve onlar hissedince daha da fazla ağlıyorlar ben çareyi babasına bermekle buldum inş sende de işe yararKızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz ve ağladığında nasıl susturuyorsunuz? Öyle bir ağlama krizine giriyor ki zor susturuyorum. Her ağladığında malesef meme veremiyorum. Yara ve canim cok yanıyor. Kucağıma alıyorum pispisliyorum.ayagımda sallıyorum. Durmuyor tek durduğu kucaklayamiyorum hafif hoplataral dolaşmak. . Yoruluyorum yapamıyorum artık. Gece artık aglamaktan yorulup uyudu. Çok uzuluyorum
Canım gazı varken emzik verme bence belki sadece benim bebeğimde oluyodur bilmiyorum ama ıkınırken ağlıyo boğazı ağlamaktan acıycak die emzik beriyorum ıkınmayı bırakıyo emziği alınca gazını çıkartmıyo sancısını çekiyo sedece gazı barken hafiften uzan ama çok yatma bebeği göğsüne yatır bi elinle sırtına bi elinle poposuna pıtı pıtı vur masajla gaz çıkartma hareketi gibi bi kaç dakika yap sonra bacaklarını kendine çekmeye başlıyo yatır öyle yapınca bacaklarını karnına doğru ittir hemen çıkartıyodoktor bana ağladığında meme verme dedi. Emzirme saatleri dışında meme vermek doğru değilmiş canım. Benim bebeğimde gaz sancıları oluyor. Durmuyor dediğin gibi.. emzik vermeye başladım bir kaç gündür. Biraz olsun rahatlatıyor onu...
Benim oğlan da öyle.istedigi an canlı emzik olarak yanındayımAçıkcası benim öyle net bir emzirme saatim yok bebek ne zaman ağlarsa emmek isterse veriyorum memeyiboşuna ağlatmaya ne gerek var daha çok küçükler tabi ki anne kokusu isticekler mesela benim kızım tok bile olsa emmek istiyo emzik niyetine beni kullanıyo
![]()
Canım ben beşiğine yatırıp pışpışlıyarak uyutuyorum ağlayınca da meme vakti değilse emzik veriyorumKızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz ve ağladığında nasıl susturuyorsunuz? Öyle bir ağlama krizine giriyor ki zor susturuyorum. Her ağladığında malesef meme veremiyorum. Yara ve canim cok yanıyor. Kucağıma alıyorum pispisliyorum.ayagımda sallıyorum. Durmuyor tek durduğu kucaklayamiyorum hafif hoplataral dolaşmak. . Yoruluyorum yapamıyorum artık. Gece artık aglamaktan yorulup uyudu. Çok uzuluyorum