2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benim bebeğim çok sık tıkanıyor bu ara biraz azaldı ama sütün tazyikli geldiği an hemen biraz daha dik hale getiriyorum bebeğimi birde benim oğlan kusmuğunu yutuyor çok gelince çıkartıyor sızıntıları yutmaya çalışıyor o zaman da tıkanıyor
InsAllah Rabbim bidaha yasatmaz canim iNsAllah duzelirler yavrularimiz
Benim oglumda kusmugunu yutmuyo ama kusarken de tikandigi oluyor bazen nefesi yetmiyor gibi hic gözümüzun onunden ayirmiyoruz uyurken bile sürekli takib halindeyiz. Kuvezde ikende tikanmasi oluyordu ama cikmadan 10 gun boyunca olmamis erken dogdugu icinmi boyle oluyo diye düşünmüyor degildim gelisemeyen biseyler mi var diye ama alakasi yokmuş sanirim.

Bebeğinizin hepatit b aşıları için sağlık ocağı nasıl bir takvim uyguluyor? Benimki 2. doz için doğum tarihinden 15 gün sonraya çağırdı. Ama ben her yerde doğumda, 1. Ayda ve 6. Ayda yapılıyor diye okudum.

Bu arada sağlık ocağından sarılık testi için hastaneye yönlendirdiler bugün kontrolleri için gitmiştim. Hastanede elinden kan aldılar bebeğimin ve tabi işlem zor olduğu için çok ağladı. O sırada bir sağlık personeli geldi sesine, ambulans çalışanı sanırım. Bebeğimin üstüne eğildi öpmeye çalıştı, öpemeyince ikinciye yeltendi o sırada kan beynime sıçradı resmen. Eşim de napıyorsunuz ya siz daha biz öpmedik bebeğimizi diye uzaklaştırdı kadını. Allah allah öpmedim sadece koklamak istedim hayret bişey diye de trip attı kadın. Böyle birşey olabilir mi ya omkadar canım sıkıldı ki anlatamam. Ben mi abartıyorum ya bunu yapan bi de sağlık personeli yani.

Bebeğinizin hepatit b aşıları için sağlık ocağı nasıl bir takvim uyguluyor? Benimki 2. doz için doğum tarihinden 15 gün sonraya çağırdı. Ama ben her yerde doğumda, 1. Ayda ve 6. Ayda yapılıyor diye okudum.

Bu arada sağlık ocağından sarılık testi için hastaneye yönlendirdiler bugün kontrolleri için gitmiştim. Hastanede elinden kan aldılar bebeğimin ve tabi işlem zor olduğu için çok ağladı. O sırada bir sağlık personeli geldi sesine, ambulans çalışanı sanırım. Bebeğimin üstüne eğildi öpmeye çalıştı, öpemeyince ikinciye yeltendi o sırada kan beynime sıçradı resmen. Eşim de napıyorsunuz ya siz daha biz öpmedik bebeğimizi diye uzaklaştırdı kadını. Allah allah öpmedim sadece koklamak istedim hayret bişey diye de trip attı kadın. Böyle birşey olabilir mi ya omkadar canım sıkıldı ki anlatamam. Ben mi abartıyorum ya bunu yapan bi de sağlık personeli yani.
Yani gerçekten biraz saçma olmuş. Ben özellikle hamilelikte tanımadığım kişilerin karnımı elleneesinden rahatsız olurdum. Hele öpmeyi biz bile yapmamışken. Tamam sevme isteğini anlayabilirim ama herşeyin bi sınırı var canım

Kizlar bebegginizin emerken tikandigi oluyormu benim oglum bazen tikaniyo nefesi gidiyo gozleri aciksa o an kapaniyo cok korkuyorum sut fazla gidiyordur diye once sagiyorum sonra emziriyorum ama yine oluyo doktor cigerlerinde bisey olmadigini soyledi. Bide emzirirken memeyi iyice kavramasini saglamami soyledi tamamen alamazsa cigerlerine hava gidebilirmis
Canım benimde oluyor sütüm fazla gidiyor yada hızlı cekiyor öksürüyor bi kaç sn böyle duraksıyor gözlerini kapıyor ama ben çok sorun diye düşünmedim normal hızlı cekiyor diye dusundum

Ayy en korktuğm durum beklemek
.. ama şu var ki keyfini çıkar bence . Yavrus yerinde rahatsa. Son günlerin tadını çıkar. Benı biraz hüzün sarıyor . Insan alışıyor gobuslerde olmalarina
Beklemek gercekten cok zor oluyormus hem agirlastim artık hem merak ediyorum kuzumu ilk bebisim olcak insallah sabirsizlik hat safada

BiZ de yârin Hepatit b asisi vurulacağız bir aylık oldu kızım sağlık ocağına gidecegiz

Bizde variz yarin asiya gidecez birsey sorabilir miyim agri kesiciyi nasil vereveksin canim bana gitmeden once yarim cay kasigi verdiler bide vurulduktan sonra ver dediler nasil yapiyim
Ağrı kesici hakkında bilgim yok canim yarın sabah ASiya gidecegiz ateşi falan çıkarsa fitil veriyorlar diye duydum ama yarın asiya gidince soracağım canim

Canım benimde oluyor sütüm fazla gidiyor yada hızlı cekiyor öksürüyor bi kaç sn böyle duraksıyor gözlerini kapıyor ama ben çok sorun diye düşünmedim normal hızlı cekiyor diye dusundum
Galiba normal canim ben cok evham.yapiyorum korkuyorum onu öyle görünce benim oglum cigerlerinden cok sey yasadi sanirim korkum ondan

Kızlar bu mastitle başa çıkamıyorum çocuk azıcık fazla uyusun göğüslerim taş oluyor ağrısı koluma sırtıma vuruyor. Sağsam da sertleşen yerler açılmıyor bir türlü ne yapsam bilmiyorum dayanılacak gibi bi ağrı değil. Haftasonu olmuştu iki gün çektim düzeldi. Bugün yine başladı

Kızlar bu mastitle başa çıkamıyorum çocuk azıcık fazla uyusun göğüslerim taş oluyor ağrısı koluma sırtıma vuruyor. Sağsam da sertleşen yerler açılmıyor bir türlü ne yapsam bilmiyorum dayanılacak gibi bi ağrı değil. Haftasonu olmuştu iki gün çektim düzeldi. Bugün yine başladı
Geçmiş oldun canım tam boşaltamıyormu acaba bebeğin göğüslerini
Bebeğini emzirmeden ilk tazyikli sütü sağıp geri kalanı bebeğine verebilirsin belki daha rahatlarsın

Back