- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #32.941
Evet genetikte olabiliyormuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InsAllah Rabbim bidaha yasatmaz canim iNsAllah duzelirler yavrularimizBenim bebeğim çok sık tıkanıyor bu ara biraz azaldı ama sütün tazyikli geldiği an hemen biraz daha dik hale getiriyorum bebeğimi birde benim oğlan kusmuğunu yutuyor çok gelince çıkartıyor sızıntıları yutmaya çalışıyor o zaman da tıkanıyor
Yani gerçekten biraz saçma olmuş. Ben özellikle hamilelikte tanımadığım kişilerin karnımı elleneesinden rahatsız olurdum. Hele öpmeyi biz bile yapmamışken. Tamam sevme isteğini anlayabilirim ama herşeyin bi sınırı var canımBebeğinizin hepatit b aşıları için sağlık ocağı nasıl bir takvim uyguluyor? Benimki 2. doz için doğum tarihinden 15 gün sonraya çağırdı. Ama ben her yerde doğumda, 1. Ayda ve 6. Ayda yapılıyor diye okudum.
Bu arada sağlık ocağından sarılık testi için hastaneye yönlendirdiler bugün kontrolleri için gitmiştim. Hastanede elinden kan aldılar bebeğimin ve tabi işlem zor olduğu için çok ağladı. O sırada bir sağlık personeli geldi sesine, ambulans çalışanı sanırım. Bebeğimin üstüne eğildi öpmeye çalıştı, öpemeyince ikinciye yeltendi o sırada kan beynime sıçradı resmen. Eşim de napıyorsunuz ya siz daha biz öpmedik bebeğimizi diye uzaklaştırdı kadını. Allah allah öpmedim sadece koklamak istedim hayret bişey diye de trip attı kadın. Böyle birşey olabilir mi ya omkadar canım sıkıldı ki anlatamam. Ben mi abartıyorum ya bunu yapan bi de sağlık personeli yani.
Ayy en korktuğm durum beklemek40+1 hala ses seda yok kızlar ne yapsam ki acaba
Canım benimde oluyor sütüm fazla gidiyor yada hızlı cekiyor öksürüyor bi kaç sn böyle duraksıyor gözlerini kapıyor ama ben çok sorun diye düşünmedim normal hızlı cekiyor diye dusundumKizlar bebegginizin emerken tikandigi oluyormu benim oglum bazen tikaniyo nefesi gidiyo gozleri aciksa o an kapaniyo cok korkuyorum sut fazla gidiyordur diye once sagiyorum sonra emziriyorum ama yine oluyo doktor cigerlerinde bisey olmadigini soyledi. Bide emzirirken memeyi iyice kavramasini saglamami soyledi tamamen alamazsa cigerlerine hava gidebilirmis
Beklemek gercekten cok zor oluyormus hem agirlastim artık hem merak ediyorum kuzumu ilk bebisim olcak insallah sabirsizlik hat safadaAyy en korktuğm durum beklemek
.. ama şu var ki keyfini çıkar bence . Yavrus yerinde rahatsa. Son günlerin tadını çıkar. Benı biraz hüzün sarıyor . Insan alışıyor gobuslerde olmalarina
Bişey olmaz canım vermeyi unuttuğun günler için dozu artırma aynı ölçüde vermeye devam etKızlar ben bu d vitaminini bi 6 7 gün veremedim bisey olur mu sizce 24 günlüğüz bugün bi zararı olmuşmudur sizce yârin devam etsem tekrar
BiZ de yârin Hepatit b asisi vurulacağız bir aylık oldu kızım sağlık ocağına gidecegizBebeğinizin hepatit b aşıları için sağlık ocağı nasıl bir takvim uyguluyor? Benimki 2. doz için doğum tarihinden 15 gün sonraya çağırdı. Ama ben her yerde doğumda, 1. Ayda ve 6. Ayda yapılıyor diye okudum.
Bu arada sağlık ocağından sarılık testi için hastaneye yönlendirdiler bugün kontrolleri için gitmiştim. Hastanede elinden kan aldılar bebeğimin ve tabi işlem zor olduğu için çok ağladı. O sırada bir sağlık personeli geldi sesine, ambulans çalışanı sanırım. Bebeğimin üstüne eğildi öpmeye çalıştı, öpemeyince ikinciye yeltendi o sırada kan beynime sıçradı resmen. Eşim de napıyorsunuz ya siz daha biz öpmedik bebeğimizi diye uzaklaştırdı kadını. Allah allah öpmedim sadece koklamak istedim hayret bişey diye de trip attı kadın. Böyle birşey olabilir mi ya omkadar canım sıkıldı ki anlatamam. Ben mi abartıyorum ya bunu yapan bi de sağlık personeli yani.
Bizde variz yarin asiya gidecez birsey sorabilir miyim agri kesiciyi nasil vereveksin canim bana gitmeden once yarim cay kasigi verdiler bide vurulduktan sonra ver dediler nasil yapiyimBiZ de yârin Hepatit b asisi vurulacağız bir aylık oldu kızım sağlık ocağına gidecegiz
Ağrı kesici hakkında bilgim yok canim yarın sabah ASiya gidecegiz ateşi falan çıkarsa fitil veriyorlar diye duydum ama yarın asiya gidince soracağım canimBizde variz yarin asiya gidecez birsey sorabilir miyim agri kesiciyi nasil vereveksin canim bana gitmeden once yarim cay kasigi verdiler bide vurulduktan sonra ver dediler nasil yapiyim
Bizim hemşire gelmeden vermene gerek yok eve gelir gelmez calpol ver yeter dedi ateşi çok çıkarsa gece 1 ölçek daha verirsin dedi canım çok şükür 1 kere verdim başka gerek kalmadıArada kaldim gitmeden once veriyim mi vermiyim
Canım ben oğluma yaptırdıgımda gitmeden yarım fitil atmıştım sonrasında 4 saat sonra surup vermiştim bidaha vermeme gerek kalmamıştı ama ateşi çıksaydı 4 saat arayla bi fitil bi surup vermeli söylemişlerdi bana.Arada kaldim gitmeden once veriyim mi vermiyim
Galiba normal canim ben cok evham.yapiyorum korkuyorum onu öyle görünce benim oglum cigerlerinden cok sey yasadi sanirim korkum ondanCanım benimde oluyor sütüm fazla gidiyor yada hızlı cekiyor öksürüyor bi kaç sn böyle duraksıyor gözlerini kapıyor ama ben çok sorun diye düşünmedim normal hızlı cekiyor diye dusundum
Geçmiş oldun canım tam boşaltamıyormu acaba bebeğin göğüsleriniKızlar bu mastitle başa çıkamıyorum çocuk azıcık fazla uyusun göğüslerim taş oluyor ağrısı koluma sırtıma vuruyor. Sağsam da sertleşen yerler açılmıyor bir türlü ne yapsam bilmiyorum dayanılacak gibi bi ağrı değil. Haftasonu olmuştu iki gün çektim düzeldi. Bugün yine başladı