2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Sezeryan dan sonra hemen toparlanmak zaman alıyor. Benim ilgilenmem Greken 18 aylık oğlum var. Bi de bi ukte kaliuo insan icnde normal doğum. İnşallah yapabilirm
Tabii ki en doğru kararı sen verirsin. Ama riskleri var malesef :( lütfen bebegini de kendini de riske atma. Olursa olur, olmazsa da siz sağlıklı olun yeter en önemlisi o

Cok tesekkur ederim her yolu denedim sut alerjisi icin test yapildi ama alerjisi cikmadi bebegimin bunun disinda paketli gidalar yemiyorum ne olur ne olmaz diye sut agzima surmuyorum yok olmadi bir turlu bez olarak molfix prima sleepy huggies denedim.sleepy ve huggies bir nebze iyi geldi.hala gecmedi pisik hala yara ama en azindan bir nebze hafifleten bir krem buldum onu suruyorum simdi.cildi hassas kesinlikle.yesilimsi kaka oluyor ama ayni gun sari kaka da oluyor.[/QUOTE

Cok tesekkur ederim her yolu denedim sut alerjisi icin test yapildi ama alerjisi cikmadi bebegimin bunun disinda paketli gidalar yemiyorum ne olur ne olmaz diye sut agzima surmuyorum yok olmadi bir turlu bez olarak molfix prima sleepy huggies denedim.sleepy ve huggies bir nebze iyi geldi.hala gecmedi pisik hala yara ama en azindan bir nebze hafifleten bir krem buldum onu suruyorum simdi.cildi hassas kesinlikle.yesilimsi kaka oluyor ama ayni gun sari kaka da oluyor.
Testte çıkmaması alerji olmadığı anlamına gelmez, non IgE diye bir grup var, benim kızımda bu grupta misal, alerji bütün ümmin sistemi etkilediği için tepkiler çok yönlü ve kişiye özgüdür, dilerim alerjisi yoktur, dilerim şifa bulursunuz,krem olarak coresatin pembe öneririm, otorite içinde kortizon yok der ama kortizon taklit eden başka maddeler olduğunu iddia edenler var, çok hızlı iyileştirdiği için çok masum olmayabilir, bilginize

parle parle benim bildiğim baş terlemesi d vitamini eksikliği ya da alerji kökenli olabilir, karın gurultusunun bir çok sebebi olabilir bunların içinde alerji de var, elinde çekici olan herşeyi çivi zannedermis benim durumum biraz öyle, alerjik bebek annesiyim, ve alerjinin çok fazla belirtisi var, sümüklü yeşil kaka, deri döküntüsü, inatçı pişik, inatçı konak, kulak arkası kabuklanmasi, burun tıkanıklığı, hırıltılı nefes ilk aklıma gelen,

mrb arkdslar kandiliniz mubarek olsun... benm hala sutum cok az sizden istegm su mubarek kandil gecesi gonullerinizden beni de gecirin sutum artsn nolur... bilgdnz duasi kabul olan kisiler varsa gonullernden gecirsnlr lutfn arkdslar :KK43:
Size ve bebişe dua edeceğim canım.Bol bol sütünüz olsun inş.

Kızımda hırıltı var gibi geliyor birde balgamlı öksürük var gibi ama aynı zamanda ben biraz pimpirikliyim oğlumuda hep ciğerlerinden hırıltı geliyor diye götürürüm doktora ama yanılırım şimdi ufacık bebeği de benim panıgım yüzünden hastaneye sürüklemek istemiyorum ama ya gerçekten hastaya demedebde edemiyorum.

Kızlar selamlar, hayırlı kandiller
Oğlumla benim durumumu okuyanlarınız olmuştur. Doğduğundan beri ikimizde hep bir sıkıntı içindeydik, bir nefes alamadık. Allahımın bir bildiği vardır diyorum dualara sığınıyorum.
Arkadaşlarım sağolsunlar yasin başlatmışlar ben ve oğlum Sarp için. 123 adet. 80 tane okunacak.
Allah rızası için kalan adet sayısına yardımcı olmak isteyen olursa büyük duacısı olurum. 43 adet kaldı geriye. İnşallah haftaya dualanıcakmış. İnşallah Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, çok zor çok.

Vaktinden 3 gün sonra doğdu. Son 4-5 haftadır ultrasonda hep 3200 civarı çıkıyordu ama 3080 gr doğdu. Boyunu söylemediler canım.
Empatii Empatii sanırım bizim hastanede bebeğin boyunu ölçmüyorlarmış sana söylemişler miydi boyunu?
Evet canm ölçmüyorlar Ortadoğu da boyunu..bu arada ben çocuk doktoru olarak mehtap hanıma gittim iki hafta ..tatlı bir bayan ama çok yoğun o yüzden muayene biraz oldu bittiye geliyor..Özel Avrupa hastanesinde Müjgan Tanır diye bi doktoru önerdiler evimize biraz uzak ama yine gidelim deneyelim dedim kadın çok ilgilendi herşeyine iyice baktı boyunu da ölçtü..kafamıza yattı gibi .bu arada Avrupa hastanesinde 28 günlük olana kadar yenidoğan bebeklerden muayene ücreti almıyorlarmış..

İğneyle uyuşturdu mu bilmiyorum. Sancılardan kurtulmanın, sonunda doğurmuş olmanın verdiği rahatlıktandı sanırım canım bilmiyorum en korktuğum şey kesik ve dikiş acısıydı çok şükür hiç hissetmedim o aşamayı. Hatta doğurduktan sonra o kadar rahat hissettim ki hasta bakıcı kaldırmaya geldiğinde bırakın biraz daha yatayım demişim.. bi de doktora da çok güzeldi hemen tekrar doğurmak istiyorum dedim :dd
Kaç dikişin var cnm? Bu arada toz şeklindeki ilacı ihmal etme .kabız olmaman için onu içmen gerek..ama Demir hapına ben devam edemedim çünkü beni kabız etti..dikişler iyice geçene kadar Demir'e bsşlamıcam..çok fena yaptı beni çok zorlandım..

Oğlumla benim durumumu okuyanlarınız olmuştur. Doğduğundan beri ikimizde hep bir sıkıntı içindeydik, bir nefes alamadık. Allahımın bir bildiği vardır diyorum dualara sığınıyorum.
Arkadaşlarım sağolsunlar yasin başlatmışlar ben ve oğlum Sarp için. 123 adet. 80 tane okunacak.
Allah rızası için kalan adet sayısına yardımcı olmak isteyen olursa büyük duacısı olurum. 43 adet kaldı geriye. İnşallah haftaya dualanıcakmış. İnşallah Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, çok zor çok.
Slm annemden rica ettim sizin için 10 tane okuyacak, gecmis olsun ikinize de

Testte çıkmaması alerji olmadığı anlamına gelmez, non IgE diye bir grup var, benim kızımda bu grupta misal, alerji bütün ümmin sistemi etkilediği için tepkiler çok yönlü ve kişiye özgüdür, dilerim alerjisi yoktur, dilerim şifa bulursunuz,krem olarak coresatin pembe öneririm, otorite içinde kortizon yok der ama kortizon taklit eden başka maddeler olduğunu iddia edenler var, çok hızlı iyileştirdiği için çok masum olmayabilir, bilginize
Tesekkurler insallah alerjisi yoktur yavas yavas iyilesiyor poposu umarim tekrarlamaz

Canım benim şu mübarek gümde rabbim şifa versin yavruna da sana da 4 gün sonra 40 ım çıkıyor 1 tane ben Yasin alırım

parle parle benim bildiğim baş terlemesi d vitamini eksikliği ya da alerji kökenli olabilir, karın gurultusunun bir çok sebebi olabilir bunların içinde alerji de var, elinde çekici olan herşeyi çivi zannedermis benim durumum biraz öyle, alerjik bebek annesiyim, ve alerjinin çok fazla belirtisi var, sümüklü yeşil kaka, deri döküntüsü, inatçı pişik, inatçı konak, kulak arkası kabuklanmasi, burun tıkanıklığı, hırıltılı nefes ilk aklıma gelen,
Canim tecrübelerini paylaştığın icin çok teşekkür ederim. Alerji durumu gerçekten zor. Bizde de Burnu tıkalı olabiliyor ve hırıltılı da geliyor.. vitamine de yeni başladık

Evet canm ölçmüyorlar Ortadoğu da boyunu..bu arada ben çocuk doktoru olarak mehtap hanıma gittim iki hafta ..tatlı bir bayan ama çok yoğun o yüzden muayene biraz oldu bittiye geliyor..Özel Avrupa hastanesinde Müjgan Tanır diye bi doktoru önerdiler evimize biraz uzak ama yine gidelim deneyelim dedim kadın çok ilgilendi herşeyine iyice baktı boyunu da ölçtü..kafamıza yattı gibi .bu arada Avrupa hastanesinde 28 günlük olana kadar yenidoğan bebeklerden muayene ücreti almıyorlarmış..
Sağ ol canım. Bizim mehtap hanımla ilk randevumuz cuma günü. Dediğin gibiyse düşünebiliriz avrupa hastanesini

Back