2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar 2 gün önce başım döndü bayılacak gibi oldum aynı şeyi bugünde yaşadım aranızda benim gibi olan varmı.18 aylık oğlum var hala emiyo.geceleride sürekli uyanıyorum yorgunluktan mı acaba
Ben oğlumda hiç baş dönmesi yaşamadım ama bunda çok yorgun olduğum zaman başım dönüyor. Eğer ev hanimiysan mümkün olduğunca uzanıp dinlenmeye ve uyku saatlerine dikkat etmeye çalış canım. Ben çalıştığım için çok çalışıp yorulunca baş dönmesi olduğunun farkındayım.

Bu haftalarda duymak degil gormrk dogru olan zaten o kadar minik ki kendi kalp atisindan etkileniyormus o nedenle bilincli doktor sesi dinlermez canim 10 12 hafta arasi dinletiyorlar kalp atisini
Neeee 10 12 mi kızlar 5+3 falan görünüyor dedi doktor ve biz gormedik kalp atışını normal mi peki görmemek doktor normal dedi ama içim tam anlamıyla rahat değil malesef

Hangi doktora gidiyosun ki genesis te beşire hanima gittim ben gayet memnunum
Bende salı için ondan randevu aldım. Peki rahatlatıyormu cevapları ... ilgisi nasıl. Benim içimdeki sıkıntıya cevapsız sorularıma cevap olacakmı. Bu doktorum kanama lekelenme evvelinden düşüğüm hatta hamileliğim olmadığı halde crinone jel verdi. 3 kez beta hcg istedi. Sonrada cuma gel dedi. Ben neden ilaç kullandığımı anlamadım ve ne zmn kese gözükür kaç haftalıktır bişi demedi. Dış gebelik şüphesi varmı boş gebelik mi kimyasalmı hiçbişi sölemedi. Bu beşire hanım ii mi

Ben oğlumda hiç baş dönmesi yaşamadım ama bunda çok yorgun olduğum zaman başım dönüyor. Eğer ev hanimiysan mümkün olduğunca uzanıp dinlenmeye ve uyku saatlerine dikkat etmeye çalış canım. Ben çalıştığım için çok çalışıp yorulunca baş dönmesi olduğunun farkındayım.
Bende oğlumda baş dönmesi yaşamadım da ondan sordum canım.ev hanımıyım ama oğlum malesef dinlenmeme izin vermiyor

Neeee 10 12 mi kızlar 5+3 falan görünüyor dedi doktor ve biz gormedik kalp atışını normal mi peki görmemek doktor normal dedi ama içim tam anlamıyla rahat değil malesef
Tatlim gormeyi degil dinlemeyi 10 12. Haftada diye yazdim. Saglikli bir sekilde dinlemek istiyorsak beklemek zorundayiz. Simdi zaten minicikler oyle gum gum disariya sesi vetdiripte duymanin manasi yok doktor kalp atisi goruluyor saglikli dese yeter yani en azindan bana yeter her sey sirasiyla olacak sabretmek lazim.
Hesapladim canim
26+11=37-9=28 kiz diyo doğru
Canim yasini hamile kaldigin ay ile toplayacaksin 11 yanlis yazmissin

X