2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Valla sanki tam da beni anlatmissin canim sabahları bulantim oluyor ve yemekten sonra falan sanki çok yemişim de midem patlicak gibi bı ağrı oluyor karnimda çok rahatsız edici :KK43:
Aha iste tamda bundan bahsediyorum diyorum ki çok yedim esim diyor yoo normal yedin sonra birden acıkıyorum eşim diyor ne çabuk :oha::olamaz::KK48::KK70:

bende de ayni oluyor bugün sık sık yemek yedim mideyi boş bırakmayınca sanki daha iyi oldu gibi tabii yemek dediysem hep yemek degil ara öğün badem ceviz sut yoğurt falan
Aynen aynen ben de cagreyi onda buldum birşeyler atıştırmak gerekiyor illa tuzsuz çiğ badem tavsiye ederim kızlar yanmaya bulantı ağrıya birebir . Bide çok yemiş gibi hissederseniz sade maden suyu da iyi geliyor hatta içine de bir kac damla limon:KK6:

Canım ben de öyleydim folik asiti bırakınca ağrı çok azaldı ama bulantı devam tabi..hiç boş bırakmıyorum mideyi çıkarsam da tekrar bişeyler yiyorum yoksa daha kötü oluyor.
Şuanlik çıkarma yok ama ilk gebeligim de 3 ayda 3 kilo vermiştim. Amaaaannn civcivim sağlıklı olsun ben razıyım :21::KK68:

Aynen aynen ben de cagreyi onda buldum birşeyler atıştırmak gerekiyor illa tuzsuz çiğ badem tavsiye ederim kızlar yanmaya bulantı ağrıya birebir . Bide çok yemiş gibi hissederseniz sade maden suyu da iyi geliyor hatta içine de bir kac damla limon:KK6:

ben 3 ana 3 ara öğün şeklinde yiyorum ve midem rahatlıyor cevizi sabah kahvaltıda emenizi tavsiye ederim aralarda yoğurt süt tercih edin derim diyetisyenim günde 3 su bardağı yoğurt süt veya kefir tüket dedi ara öğünlerde..

Insallah canim. Sen catladigi gunu biliyorsun ben onu bilmiyorum. Doktorum Kalp atisini duyunca kac haftalik oldugunu netlestiririz dedi bakalim :KK66:
Evet canım ama döllenme ne gün oldu onu bilmiyorum içerisi ayrı bir dünya neler oluyor bitiyor bilemiyoruz :anneadayı: Rabbim e emanet bebislerimiz :KK200:

4+3 canım benim çok garip ben hala inanamıyorum hamile olduğumu öğrenmeden başlamıştı mide yanmasi tanı bu kadar çok değildi

ben kalp atışını duyana kadar mide bulantılarım çok lmasına rağmen inanmamıştım cnm :) ben 6 haftalıkken öğrendim benimde mide yanmam çok fazlaydı şişkinlik ama şimdi geçti çok şükür

ben 3 ana 3 ara öğün şeklinde yiyorum ve midem rahatlıyor cevizi sabah kahvaltıda emenizi tavsiye ederim aralarda yoğurt süt tercih edin derim diyetisyenim günde 3 su bardağı yoğurt süt veya kefir tüket dedi ara öğünlerde..
Aynen ben de öyle yapıyorum canım sütü hazır mı alıyorsunuz? ? Ben sütü burda tanıdığımız var ondan alıyorum yoğurdumu kefirimi kendim mayaliyorum hergün tüketmeye çalışıyorum şifa olsun civcivimeHoppa:KK68::KK68:

Aynen ben de öyle yapıyorum canım sütü hazır mı alıyorsunuz? ? Ben sütü burda tanıdığımız var ondan alıyorum yoğurdumu kefirimi kendim mayaliyorum hergün tüketmeye çalışıyorum şifa olsun civcivimeHoppa:KK68::KK68:

helal gıda olmasına dikkat ediyorum cnm ormalde hazır tüketmiyordum ama inekler hamile şuan süt az veriyor alamıyoruz ama doğursunlar diye dört gözle bekliyorum... :spor::spor: yoğurdu bende kendim mayalıyorum kefir mayam da var ama onu pek içemiyorum

KıZlar ne güzel besleniyorsunuz ya bol bol kalsiyum alıyorsunuz ben yerlerdeyim resmen birkaç gün öncesine kadar durdurulamaz bi iştah vardı yerinde yeller esiyor :KK43:

X