- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 36
Insallah canimdarısı ben gibi bekleyenlere olsun inşallah hayırlısı olsun çok sevindimdualarında banada yer ver canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canimdarısı ben gibi bekleyenlere olsun inşallah hayırlısı olsun çok sevindimdualarında banada yer ver canım
Aminnn canim hepimizinkini insallahhh:)Anladim canim gecikmeden once yine yuksek belli oluyo benim ikiz degildir ya beta adetten once 80 cikti :) ayy maşallah size bir bedende uc kalp atiyo Allah tamamina erdirsin insallah :)
Cok guzel cnm... bende bugun gittim vajinal utrasyon oldu benimde 12. Haftaya kadar vajinal yapiyolar burda oyuzden korkmayin kotu bisey olsa yapmazlar cnm daha iyi gozukur ve onlem alinir en azindan Allah kucagina almayida nasip etsin bebişini
Ayyyy cok sagol canimm.kalp yapmayi bilmiyom ama yazayim kalp.kalp kalppp:)))Canim benim yaa sagolasin, Rabbim hayirlisiyla saglikla versin evlatlarimizi bize. Ay inan nasil sevindim bilemezsin masallaaah :)
Masallah.canim.cok.sukurrr.. Insallah bende.duyarim da.kalp atisini rahatlarim biraz
Nasıl sevindim anlatamam. Bak üzüldün üzüldün ikiz bebelerle geri geldin. Ay tamımina erersin umarım bu sefer arkadasim ❤❤Cokkkk sagol canim.benimmmm:) hepimiz saglikla kucagimiza alalim.insallahhhh..once goremedi.cok korktum ama.alttan bakinca gordu.2.5 mm ciklermisss.daha.minicik
Duyamadik.kalp atisini ama.gorduk.ikiside canli dedi.haftaya tekrar gitcem.leke.icin de progestan verdi canim.bolll bol.dinlen dedi
Geçti canım çok şükür. Artık sarıya döndü. Herhalde kesenin etrafında da bitmiştir diye düşünuyorum çünkü hiç gelmedi bugün kanama yada kahve akıntı. Cumaya randevum var. Umarım güzel haberlerle gelirim yenidenamin canım Allah razı olsun
İnşallah hepimiz için
hepimiz aynı umutlarla aynı heyecan aynı endişelerle buradayız
bu arada sen nasıl oldun....? geçti mi akıntılar
canımmm yaa çooookkkk sevindiimmm. Ay çok heyecanlı yaaa :) yerim ben onları. Rabbim sağlıcakla kucaklamanı nasip etsin inş. Hayırlı uğurlu olsuunn :) <3Kizlar bem hastaneden geldim.hamdolsun.sikinti yok veeee 2 tane imis bebislerimmmm:)
Benimde aklımdaydı bu bitki. Kabukları soyulur yenilmez mi bu bitki peki?Kızlarrr bol bol kuşkonmaz haşlayıp yiyin.Faydaları saymakla bitmiyor.
folik asidi bile var içinde artı lifli gıda olduğu için sindırım kolaylığı da sağlıyor.
Ay bende de var o illet şeyden. Bazen bir sancı giriyor fena oluyorum. Allahtan benimkiler küçük fitikciklarBenim cok agriyo canim. Bel fıtığım da var zaten ondan da olabilir
bende hiç yememiştim bugün aldım ve araştırdım maalesef haşlayıp yapmamız gerekiyormuş.Pırasa gibi düşünün azıcık soyacağız öyle haşlayıp yiyeceğiz.Haşlanma süreside 2 yada 3 dk gibiymiş.Benimde aklımdaydı bu bitki. Kabukları soyulur yenilmez mi bu bitki peki?
Soğuk sıkım keçi boynuzu pekmezi baya iyi geliyor birazda tahinle karistirirsan çok iyi olur . Bende halsizim ama seninki kadar değil. Sanırım pekmez ve tahine borcluyum bu durumu. Ekorganikten alıyorum ben. Hemde organik
Bende ayni durumdayim. Eşim simdiden başladın ben vazgectim çocuk istemiyorum diyor ama hakikaten naz yapmıyorum diyorum
Eşlerinize nasıl söylediniz?
Kizlar bem hastaneden geldim.hamdolsun.sikinti yok veeee 2 tane imis bebislerimmmm:)
Merhaba kızlar.. Ben de çok şükür aranıza katıldım. Son durum keseyi gördük. Kalp atışı için 2 hafta sonra gideceğim.
:))) geçecek bu günlerdeHala pijamalarla takılıyorum şaka gibi. Ay çok perişanım şuan
Aminnn canim cok sagol insallahhhh:)Nasıl sevindim anlatamam. Bak üzüldün üzüldün ikiz bebelerle geri geldin. Ay tamımina erersin umarım bu sefer arkadasim ❤❤
Kızımla yatakta güreşe güreşe yordum onu ve yatırdım şimdi ben de sızıcam oldugum yerde:))) geçecek bu günlerde
Ayy kuskonmaza bayilirim. Bir de avakado cok faydali brokoli ile. Yarin alacagim. Kabugunu soymana bile gerek yok. Guzelce yika dogra sote yap etin yaninda harika oluyor :)Benimde aklımdaydı bu bitki. Kabukları soyulur yenilmez mi bu bitki peki?
Aminnnn canim cokkk tesekkur.ederimcanımmm yaa çooookkkk sevindiimmm. Ay çok heyecanlı yaaa :) yerim ben onları. Rabbim sağlıcakla kucaklamanı nasip etsin inş. Hayırlı uğurlu olsuunn :) <3
Ayyyyyy süpermiş bu haber..Hayırlı olsun canım yaaa.Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin..Yaşasın ikizlerimiz olduKizlar bem hastaneden geldim.hamdolsun.sikinti yok veeee 2 tane imis bebislerimmmm:)