- 2 Kasım 2011
- 1.844
- 58
Hoşgeldin sefalar getirdin :)Merhaba kızlar.. Ben de çok şükür aranıza katıldım. Son durum keseyi gördük. Kalp atışı için 2 hafta sonra gideceğim.
Hayırlı uğurlu olsun inşAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin sefalar getirdin :)Merhaba kızlar.. Ben de çok şükür aranıza katıldım. Son durum keseyi gördük. Kalp atışı için 2 hafta sonra gideceğim.
Cok iyi bir.doktor masallah gercekten..evet ikiz canim iki ayri kese iki kalp atisi:)karindan bakinca.goremedi cok korktum yine.idrarini bosalt gel alttan bakalim dedi.hamdolsun ikiside canli dedi.2.5 mm ciklermis.daha.cok.minikDr mine annemin arkadaşının kızı. Ama annesi kışın vefat etti.
Nasıl 2 tane? Gerçekten mi?
İki kalp atımı mı yani? Sağlıkla gelsinler
Sagol canimm saglikla olurlar insallah:)oncekiler de ikizdi benim.ama.nasip olmadi onlarAnnneeemmmm maaşallah onlara
Kızlaarr ikizlerimiz olduuuu
Canim ilk 206 idi adetima.vardi.daha.sonra.keseyi.gorduk.tek.kese.idi.bu hafta gittik.2 tane.doktor dedi.sonradan da.olusabilir veya.bolunmede olabilir.veya gormemis de olabilirz dediAaa cok tatli ya ikiz :) beta hcg yuksek mi baslamisti oyle oluyomus ikizlerde bende hep istiyodum ikiz :)
ikiz bebekler uğur getirir inşallah sana cnmsağlıkla kucagına alırsın umarımKizlar bem hastaneden geldim.hamdolsun.sikinti yok veeee 2 tane imis bebislerimmmm:)
Aminnn canim:)Anammmmm maşAlllah Rabbim sıkıntısız belasız doğurmanı nasip etsin Allah yardımcın olsun şimdiden :)
Canım benim sezeryan olma olasılığı çok fazla ben normal doğum istiyorum ama bilmiyorum gidişata bağlı. Sezeryan okursa mayıs ortasında alırlar bebeğimiBu arada geç döllenmem olmasa aynı gün doğuracağız sanırım
Hoşgeldin sende aramiza :)Merhaba kızlar.. Ben de çok şükür aranıza katıldım. Son durum keseyi gördük. Kalp atışı için 2 hafta sonra gideceğim.
Yaaa inanmıyorum :) meğer boşu boşuna strese girmişsin. İki tane bebek he ne güzel bir şey ya :) sağlıkla kucağına al insallh ikisinde. İnanilmaz mutlu oldum senin adına :)Kizlar bem hastaneden geldim.hamdolsun.sikinti yok veeee 2 tane imis bebislerimmmm:)
Aminnnn canim.insallahh hepimizzzzikiz bebekler uğur getirir inşallah sana cnmsağlıkla kucagına alırsın umarım
Benim arada sırada çok hafif oluyor sonra geçiyor.Kizlar bel agrisi yasayan var mi aranizda?
Cokkkk sagol canim.benimmmm:) hepimiz saglikla kucagimiza alalim.insallahhhh..once goremedi.cok korktum ama.alttan bakinca gordu.2.5 mm ciklermisss.daha.minicikYaaa inanmıyorum :) meğer boşu boşuna strese girmişsin. İki tane bebek he ne güzel bir şey ya :) sağlıkla kucağına al insallh ikisinde. İnanilmaz mutlu oldum senin adına :)
Ayyyyy ne tatli yaaaa hayirli ugurlu olsuuun. Kalp atislarini da gormussun kuzum hayirli ugurlu olsuuun ay cok duygulandimKizlar bem hastaneden geldim.hamdolsun.sikinti yok veeee 2 tane imis bebislerimmmm:)
Allah razi olsunnn canimmm bende cok duygulandim esim de gelmisti.bu defa nasip olur insallah hepimizin bebisleri.rabbim.herkese hayirli.saglikli evlatlar versinnn.her zaman burdakiler de dualatimda namazlarimda.artik hep aklimdasinizAyyyyy ne tatli yaaaa hayirli ugurlu olsuuun. Kalp atislarini da gormussun kuzum hayirli ugurlu olsuuun ay cok duygulandim
darısı ben gibi bekleyenlere olsun inşallah hayırlısı olsun çok sevindimdualarında banada yer ver canımAllah razi olsunnn canimmm bende cok duygulandim esim de gelmisti.bu defa nasip olur insallah hepimizin bebisleri.rabbim.herkese hayirli.saglikli evlatlar versinnn.her zaman burdakiler de dualatimda namazlarimda.artik hep aklimdasiniz
Anladim canim gecikmeden once yine yuksek belli oluyo benim ikiz degildir ya beta adetten once 80 cikti :) ayy maşallah size bir bedende uc kalp atiyo Allah tamamina erdirsin insallah :)Canim ilk 206 idi adetima.vardi.daha.sonra.keseyi.gorduk.tek.kese.idi.bu hafta gittik.2 tane.doktor dedi.sonradan da.olusabilir veya.bolunmede olabilir.veya gormemis de olabilirz dedi
Canim benim yaa sagolasin, Rabbim hayirlisiyla saglikla versin evlatlarimizi bize. Ay inan nasil sevindim bilemezsin masallaaah :)Allah razi olsunnn canimmm bende cok duygulandim esim de gelmisti.bu defa nasip olur insallah hepimizin bebisleri.rabbim.herkese hayirli.saglikli evlatlar versinnn.her zaman burdakiler de dualatimda namazlarimda.artik hep aklimdasiniz
Benim cok agriyo canim. Bel fıtığım da var zaten ondan da olabilirKizlar bel agrisi yasayan var mi aranizda?
Cok sevindim canım senin adına. Umarım herşey güzel ilerler hiç sıkıntı yasamazsin