Teşekkür ederim canimmmm hosbuldummHayirli olsun canim hosgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canimmmm hosbuldummHayirli olsun canim hosgeldin
Sorun mu var? Biz memnunuz halimizdenAgustos son adet olanlar Mayıs anneleri oluyorlar neden haziran annelerine yer almış yanlışlık var galiba
Valla beyyaaaAynen yakınmış.Tekirdağlı insanın canını severim valla eniştem de tekirdağlıdır üç bejci
Sen boşver onu. İlk defa görüyorum zaten buralarda. Neden böyle birşey yazdığını da anlamadım zaten. Hayır ben nerede istersem orada dururum dimi yani? Benimde 20-25 ağustos tarohleri arasında ama net tarihi bilmiyorum. Sanırım 23 ağustos da olmuş son regli. Hoşgeldin aramıza sende :)Bende cok halsizim hava cok guzel disari cikmak istiyorum ama nerdee. Bu arada biri sat agustos olanlar mayis annesi olmasi lazm yazmis. Benmde sat 20 agustos ama gec dollenme suan tahmini tarihim 1 haziran gosteriyor. Yuksek ihtimalle bu grupta ilk ben dogum yapicam ama nasip tabii
Hoşgeldin sefalar getirdin. Sağlıkla kucakla yavrunuSelammm kizlarrrr bende katildim aranizaa , insallah bir sıkıntı çıkmazsa bende haziran annesi oluyorum.. bugün ögrendimmmm
Söylememe fırsat tanımadı tuvaletten çıkınca direk anladı :)Eşlerinize nasıl söylediniz?
Hoş geldiiin hayırlı uğurlu olsun bebişinBende cok halsizim hava cok guzel disari cikmak istiyorum ama nerdee. Bu arada biri sat agustos olanlar mayis annesi olmasi lazm yazmis. Benmde sat 20 agustos ama gec dollenme suan tahmini tarihim 1 haziran gosteriyor. Yuksek ihtimalle bu grupta ilk ben dogum yapicam ama nasip tabii
Aynen. Ben mmbunum valla. Geçen mayıs annelerine de yazım gerçi ama oraya baya geç kalmışız. Ne de olsa 30 mayis gözüküyor regli tarihim. Herkes kaynaşmış 1 ay boyunca haklı olarak ve gebelikler benden çok çok büyükSorun mu var? Biz memnunuz halimizden
Testi gösterdim baba oluyosun dedimEşlerinize nasıl söylediniz?
Selammm kizlarrrr bende katildim aranizaa , insallah bir sıkıntı çıkmazsa bende haziran annesi oluyorum.. bugün ögrendimmmm
Evet canim mine hoca :)Ben ilk gebeliğimde gittiğim doktora gideyim diyorum. Tek kelimeyle harika bir kadın. Soranlara tavsiye ederim.
Bu arada kan sonucumu aldım. Bugün adetim 1 gün geçti. Hcg değerim 458
Mine kermalli mi?
Hayırlı olsun. Benim de bir kızım var.
Hoşgeldin
Canım bende geç döllenme var zaten Haziran olcak doğum heralde. Bugün doktora gittiğimde onun verdiği tarihe göre bir doğum tarihi gireceğim.Aynen. Ben mmbunum valla. Geçen mayıs annelerine de yazım gerçi ama oraya baya geç kalmışız. Ne de olsa 30 mayis gözüküyor regli tarihim. Herkes kaynaşmış 1 ay boyunca haklı olarak ve gebelikler benden çok çok büyük
Eşlerinize nasıl söylediniz?
Bu arada geç döllenmem olmasa aynı gün doğuracağız sanırımAynen. Ben mmbunum valla. Geçen mayıs annelerine de yazım gerçi ama oraya baya geç kalmışız. Ne de olsa 30 mayis gözüküyor regli tarihim. Herkes kaynaşmış 1 ay boyunca haklı olarak ve gebelikler benden çok çok büyük
Evet canim mine hoca :)
Kizlar bem hastaneden geldim.hamdolsun.sikinti yok veeee 2 tane imis bebislerimmmm:)
Annneeemmmm maaşallah onlaraKizlar bem hastaneden geldim.hamdolsun.sikinti yok veeee 2 tane imis bebislerimmmm:)
Aaa cok tatli ya ikiz :) beta hcg yuksek mi baslamisti oyle oluyomus ikizlerde bende hep istiyodum ikiz :)Kizlar bem hastaneden geldim.hamdolsun.sikinti yok veeee 2 tane imis bebislerimmmm:)
Kizlar bem hastaneden geldim.hamdolsun.sikinti yok veeee 2 tane imis bebislerimmmm:)