- 5 Kasım 2015
- 514
- 726
Sağolasın canım
olumsuz düşünme güzel düşün güzel olsun...
iğnelerle bebek sahibi olan tanıdıklarım var
inşallah bebeğin seninle olacak
Inşallah canım hepimize nasip olsun sağlıkla alalım kucagimiza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın canım
olumsuz düşünme güzel düşün güzel olsun...
iğnelerle bebek sahibi olan tanıdıklarım var
inşallah bebeğin seninle olacak
Geçmiş olsun sıcak bir çorba ve üstüne guzel bir uyku iyi gelir sanirimKızlar galiba grip oldum
çok şiddetli başım ağrıyor eklemlerim ağrıyor...
ilaç da kullanamıyorum haliyle
dökülüyor heryerim
İğneden bende kullanıyorum 3 aydan sonrada coraspirine başlayacağız,siz kullanıyor musunuz aspirin ?Coraspirin de verdi mi doktorun yoksa sadece iğne mi alıyorsun
İğneden bende kullanıyorum 3 aydan sonrada coraspirine başlayacağız,siz kullanıyor musunuz aspirin ?
Sanirim ben de Doğuma kadar kullanacağım tam dr konuşmadık sma 3-4 faktörde taşıyıcıyım aspirinde kullanmak istemiyorum aslinda nolucak bilmiyorumSadece iğne kullanıyorum ben öncekin de coraspirin de kullanıyordum ama bu doktorum kullanma dedi oyüzden sordum siz kullanıyormusunuz diye merak ett.m ben doğuma kadar kullanıcam iğneyi canım
Canim igneye baslamadan once coraspin kullandirdi.keseyi gordukten sonra igneye basladik.coraspin i biraktirdi..ama bu konuda o kadar farkli.gorusteki doktorlar..kendi doktoruma güvenmek zorundayim artikCoraspirin de verdi mi doktorun yoksa sadece iğne mi alıyorsun
Bende de 3 aydan sonra iğneler e devam ettirmeyebilir doktor ama biraz daha arastltircam.2 tanesine tasiyiciyim bemde. 1 dusuk 1 kurtajim oldu malesefİğneden bende kullanıyorum 3 aydan sonrada coraspirine başlayacağız,siz kullanıyor musunuz aspirin ?
Gerçekten öyle ya bilimsel bir konu aslinda tek doğru bir karar olmaliyken farklı farklı düşünceler oluyor , olanda bize oluyor tabi sürekli internette bu konuyu araştırıyorum ama tam bir çıkmaz sokak mecburen drlarimizi dinleyecegiz hayirlisi hepimiz icinCanim igneye baslamadan once coraspin kullandirdi.keseyi gordukten sonra igneye basladik.coraspin i biraktirdi..ama bu konuda o kadar farkli.gorusteki doktorlar..kendi doktoruma güvenmek zorundayim artik
İlk hamileliğimde Bebek aspirini kullanıyordum Doğumdan 1 hafta önce bırakmıştımSanirim ben de Doğuma kadar kullanacağım tam dr konuşmadık sma 3-4 faktörde taşıyıcıyım aspirinde kullanmak istemiyorum aslinda nolucak bilmiyorum
Sanirim ben de Doğuma kadar kullanacağım tam dr konuşmadık sma 3-4 faktörde taşıyıcıyım aspirinde kullanmak istemiyorum aslinda nolucak bilmiyorum
Can'ım kendine dikkat et hamilelikte sadece ıhlamur tüketilebiliyor o da günde 2-3 bardağı geçmeyecek şekildeKızlar galiba grip oldum
çok şiddetli başım ağrıyor eklemlerim ağrıyor...
ilaç da kullanamıyorum haliyle
dökülüyor heryerim
Canim igneye baslamadan once coraspin kullandirdi.keseyi gordukten sonra igneye basladik.coraspin i biraktirdi..ama bu konuda o kadar farkli.gorusteki doktorlar..kendi doktoruma güvenmek zorundayim artik
Bebe aspirini kan sulandırıcı icin mi vermişti size acaba ayni etkiye mi sahip pek bir bilgim yok bu konuda amaİlk hamileliğimde Bebek aspirini kullanıyordum Doğumdan 1 hafta önce bırakmıştım
Çıkardım raporu normalde baya pahaliymis iğneler ama ben biraz ücret ödedimDoğuma kadar kullanacaksan rapor çıkar bence ücretsiz alırsın iğnelerini ben para vermiyorum iğnelere aspirin için doktorum iğne kullanırken aspirine gerek yok dedi bana
Kizlar bu rapor.icin ozel hastaneler de ayrica ucret aliniyo mu bilginiz var miÇıkardım raporu normalde baya pahaliymis iğneler ama ben biraz ücret ödedim
Özel hastane verimio Üns. Hastanelerinde kan pıhtılaşması testi yapılıo . Öyle çıkıoKizlar bu rapor.icin ozel hastaneler de ayrica ucret aliniyo mu bilginiz var mi
Kizlar bu rapor.icin ozel hastaneler de ayrica ucret aliniyo mu bilginiz var mi
Özel hastane verimio Üns. Hastanelerinde kan pıhtılaşması testi yapılıo . Öyle çıkıo
Anladim.canim.benim testlerim.yapildi da rapor u.sordum.muayene.ucreti disinda.ucret alinmiyo musÖzel hastane verimio Üns. Hastanelerinde kan pıhtılaşması testi yapılıo . Öyle çıkıo
Tamam canim sagol.gecen sene bi tip merkezine gidyodum.ordaki doktorum.rapor.cikarttirmisti da ucret alinmadan.bu sene baska ozel.hastaneye.gidiyorum onun.icin.sormustum ayrica ucret alirlar mi.diye. tesekkur ederimSadece muayene ücreti veriliyor canım