2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Bakicam kesin cnm cok sert sevmiyorum tabi insanin ici daha rahat olur
 
Beline yastik koy calisirken ben cok faydasini gordum. Rahim buyuyo be belin yukarindaki hizaya yani gobege dogru yaklasiyo o yuzden agri oluyomus.
 
zamanla bitecek dediler. ondan evhamlandım . mantıklı düşününce niye bitsin??? dimi:) bu bebek büyümeye devam edecek son ana kadar. muz muz tavsiyesi için tşk . tüketicem muhakkak:)
 
Canim ben anlasam kendi cocugumu tahmin edicem:)) oglun cok yakisikli masallah kizimin da saclari bu renk en sevdigim erkek cocuk tipi Allah bagislasin
Hahaha en iyisi pazartesiyi beklemek sanirim saol cnm allah razi olsun rabbim kizin gibi bir oglan nasip etsin
 
Benimde oturup kalkarken ya da yataktan kalkarken arada kasik bolgeme sanci hissediyorum cok korkuyorum yanls brsey mi yapiyorum diye
 
iştah açıklığı çok iyi bence. diğerinde zorla bişeyler yemek öldürüyo insanı. hiç kilo almadım. sadece hafif göbek o kadar. balık yağı ve devit kullanıyorunm. o tatlı bişey midemle savaşıyo. keşke idrar kesesiyle savaşsaydı:)))))
 
Kiz ama dr erken tahmini bu ben merak ettigim icin asil bu sali gunu belli olucak sanirim. Siznkk nedir
bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama sevindim sizin adınıza. bana erkeğe benziyor dedi. ben bile benzettim. o kadar netti yani:) ben kız isimleri belirlemiştim bol bol. gönlümdeki kızmış demekki. elimde erkek ismi hiç yok şimdilik. halada yok. odaklanamadım galiba:)
 

Amin kız erkek önemi yok tabi alışveriş için sabırsızlanıyorum :) inşallah belli olur sen tahminde iyisin sanırım yarın atarım foto bi bakarsın olmazsa :)
 

12 yi zor ettim valla bir de hamile kalmadan önce cinsiyetini hiç öğrenmicem sürpriz olsun diyordum :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…