2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama sevindim sizin adınıza. bana erkeğe benziyor dedi. ben bile benzettim. o kadar netti yani:) ben kız isimleri belirlemiştim bol bol. gönlümdeki kızmış demekki. elimde erkek ismi hiç yok şimdilik. halada yok. odaklanamadım galiba:)


Bende ikisi de yok aslinda bakalim herhalde cevreden destek alicam isim icin : )
 
Bende 12 haftalik hamileyim 2 gun once gittim doktora cisniyet icin cok erken dedi obur ay soylermisiniz diye sordum ozaman bile erken dedi ne zaman soulicek acaba dogunca mi :KK70:
 
senin bebeğin ultrason fotosu var mı canım ? bi tahminde bulunalım bakalım
Yok kuzum 8 haftalik var ondan sonra gitmedim pazartsi randevum 20161214_105253.jpg bu var bi 8 haftalikken
 
Beline yastik koy calisirken ben cok faydasini gordum. Rahim buyuyo be belin yukarindaki hizaya yani gobege dogru yaklasiyo o yuzden agri oluyomus.
Iki yastık var ama yetmio sanrm öğlen 10 dk uzandm valla çok iyi geldi kızlar aklınızda bulunsun öle bir imkanınız varsa yapın
 
evet içimden ilk baktığımda kız geçti,, ama sonra değişti erkek oldu :)))) doktorun söylemezse bu gittiğinde gönder ultrason fotosundan söyleriz biz.
Kiz neden degistirsin kiz kalaydi iyiydi saka saka bir oglum var ama gene oglan olsa uzulmem soylemesse atarim kesin
 
Saglikla guzel haberler alin insallaah :) Erkekse bi ihtimal ama doktorlar soylemek istemiyo 14-15 ten once. Bizim oglumuz olacakmis kismetse:) 13 te kendi doktorum soylememisti erkekse 16-17 deki kontrolde soylerim demisti. Dayanamadim 15.haftada baska doktora gidince ogrenmistim. Birazcik daha sabir :)
Canım benim doktorum da 16. haftada çağırdı cinsiyetini o zaman söylerim dedi ama meraktan çatlıyorum şu an.. Ben de bu haftasonu başka dr.a gitsem diyorum 14. haftayı doldurmuş olcaz kısmetse.. Sen başka doktora gidince ne dedin? Bişi mi uydurdun? :) Yani 'cinsiyet öğrenmeye geldik' dememişsindir herhalde :KK45:
 
Canım benim doktorum da 16. haftada çağırdı cinsiyetini o zaman söylerim dedi ama meraktan çatlıyorum şu an.. Ben de bu haftasonu başka dr.a gitsem diyorum 14. haftayı doldurmuş olcaz kısmetse.. Sen başka doktora gidince ne dedin? Bişi mi uydurdun? :) Yani 'cinsiyet öğrenmeye geldik' dememişsindir herhalde :KK45:
Ben da dayanamayıp gidenlerdenim. Bi de kendi doktoruma gittim yüzsüz yüzsüz :KK45::KK45:
erkek dedi ama kesin de değilmiş. ve 1 ay daha bu soryla gelme dedi... şimdi gel de bekle 1 ay... ocak 7 bi sonraki kontrol :işsiz:
 
Canım ben ense kalınlığına ve burun kemiğine baktırdım. Sonra kan verdim. Yurt dışında yapılan bir test var. Onu yaptırdım. %99 doğru sonuç veriyor. Tüm genetiği inceleniyor cinsiyet de kesin çıkıyor.

Merhaba, ben Almanya'dayim ve bu testi yaptiracagim yarin kan verecegim. Ismi Harmony-Test diye geciyor burada. Risk grubunda degilim ama icim rahat olsun istiyorum insallah güzel sonuclar aliriz. Heyecanliyim yarin icin, ultrason da var :KK68:
 
hadi bende 8+5'lik fotosunu atayım bari ,en azından içinizden geçeni söyleyin. Pazartesi gidicem bende doktora,öğrenebilirim inşallah:anneadayı:
index.php
 
2li testi yaptırmadım kızlar inşallah sağlıklıdır bebeğim ense kalınlığı iyi dedi doktorum. Ben cinsiyet için ısrar edince daha erken ama bakalım dedi kıza benzetti önümüzdeki ay kesinleşir heralde:):)
 
Ben de heveslendim. Hadi bana da tahmin yapın nolur :)
Bu 12+5 deki hali. Bir sonraki randevum 26 sında. O zaman söylicekmiş
 

Eklentiler

  • IMG_5465.JPG
    IMG_5465.JPG
    59,1 KB · Görüntüleme: 81
X